Şimdi Ara

MAC OS KULLANANLAR İÇİN i-CİHAZLARINIZA DOSYA ERİŞİMİ (ÖNEMLİ OLMASA YAZMAM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum çoğunuz iphonenunuzdaki tüm belgelere erişim için ifunbox yada iexplorer kullanıyor bazılarınız da pwntunes kullanarak direkt usb cihaz gibi görünmesini sağlıyor ama tüm bu programların ortak eksikliği foto albümü müzik video albümü ringtones books gibi yereleri direkt göstermiyorlar ancak siz directoryleri bileceksiniz ki 4-5 klasör peş peşe açtıktan sonra hedefe ulaşacaksınız yani bu programları kullanıyorsanız oldukça uzun ve meşekkatli directoryleri de bilmen,z gerekiyor ancak internette yaptığım araştırma bu konuda kolaylık sağlayan birkaç program gördüm ve çok hoşuma gitti en kaliteli seri başı ilk 3ünü yazıyorum

1)diskaid
    2)touchcopy
    3)phoneview

bu programlar ile en sık kullandığınız photo albums music ,video, ringtones , tel kayıtları, mesaj kayıtları vs direkt ulaşabiliyor ve ekleme çıkarma kopyalama vs herşeyi yapabiliyorsunuz ama maalesef bunlar ücretli ve 20 dolar civarında ben 4-5 arkadaş biraraya gelip grup halinde birini satın alalım diyorum bu programların hem mac hem de windows sürümleri mevcut ben mac os kullanan biri olarak özellikle mac sürümünü alacağım bana katılmak isteyen var mı

not:diskaid i ücretsiz olarak almanın bir yolu var resmi sitesinde dediğine göre eğitim mensuplarına lisansı ücretsiz veriyorlarmış, bunun için sonu edu ile biten bir eposta kullanarak lisans istiyormuşuz ve yolluyorlarmış, benim olmadığı için bu yolu kullanamıyorum maalesef

diskaid den örnek birkaç ss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosbağa 06 -- 8 Haziran 2012; 15:45:39 >

• up
  • itools neden kullanmıyorsunuz.. cok kolay kullanımı var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

itools neden kullanmıyorsunuz.. cok kolay kullanımı var..

hocam mac os versiyonu kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

itools neden kullanmıyorsunuz.. cok kolay kullanımı var..

daha doğrusu çince
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.