Şimdi Ara

Mac mi Windows mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam affola.
    Benim kafam acayip karışık pcden beklentilerim çok değil aslında. Akademik çalışma için güzel bir klavye, Taşınabilir bir pc mümkünse çok hafif, Aldığımda 6 7 sene unutabileceğim bir pc. Hocalarım macbook kullanıyor ve çok memnunlar. iphone ile de çok uyumlu her dosyayı kolayca paylaşabiliyorsun. Kısa yolları olsun pcnin boyutları olsun sürekli ordan oraya koşuşturmalı sunumların ve sürekli projelerin olduğu bir iş hayatında taşınabilirlik klavye ve touchpad ve şarj süresi aslında aşırı önemli.

    Para sıkıntım olmadığı için macbook pro 13 inch e baktım. Fiyat 10 bin tlye yaklaşıyor. Pek vaktim olmadığından oyun da oynamayacağımı düşünerek bu modeli almayı düşündüm. ( Sistemin gereksinimlerimin çok üstünde olduğunu biliyorum.) Ama hayatımda macbook kullanmışlığım yok ve pcnin bağlantı girişleri canımı sıkıyor. hdmı yok usb yok vs vs.. Windowsta sürekli çıkan sorunları araştırmaktan ve sistemin kendini şişirip 5 6 ayda bir format istemesinden sıkıldım. Belki de kendi hatalarımdan dolayı sıkıntı yaşıyorum bilemiyorum..

    Sonra windows tarafında oyun pclerine baktım ve 2.5 kg civarında çok sağlam sistemleri olan win10 pcler 6 - 8 bintl aralığında. Bu durum aşırı kafamı karıştırdı. Son 1 senedir pcm eskidiği için oyun oynayamıyorum ama aslında oyunlara aşırı bağlı biriydim..

    Sizce ne yapmalıyım ? Macbooka alışırsam bana windowsa göre çok çok fazla bi deneyim sunar mı ? Akademik hayatımı kolaylaştırır mı ? Bu macbooklar hiç mi oyun çalıştırmaz ? Roma total war falan açmaz mı ? Dota 2 vesaire ..

    Windows pcler hakkında çok bilgim ve birikimim var ancak macbook sisteminden gram anlamıyorum o nedenle yardıma ihtiyacım var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bumpuss -- 13 Temmuz 2017; 4:11:23 >







  • ne demek dota oynayamıyorum arkadaş eğer uzun süredir oynamıyorsan şuan zaten zor alışırsın ama bence dota bırakılacak bi oyun değil yani ara verilir ama bırakılmaz ha asıl mevzuya gelirsek aslında bende ilerde aynı sıkıntıyı yaşayacağımı düşünüyorum macbook lar çok mobil hemen her yerde kullanabiliyorsun tablet gibi ama windowsun tek artısı oyun bu bi tercih meselesi bence
    tercih 1=sadece iş
    tercih 2=biraz iş biraz oyun
  • Cevap basit: Maddi sıkıntı yoksa Mac, varsa Windows.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.