Zaten mucize lazım bizim bir maçta üçten az gol atmamız için.
4 0 lincoln kewel baros nonda
geçen sene konya maçında uğurun ayağı kırılmıştı, o maçtan sonra leverkusen e gidip 5 yemiştik... En az 5 atılmalı ve atılır...
''Sıkip Efendi'' ilginç taktikler denemezse, lincoln sambaya kapılmazsa, yahut diğer oyuncular ninjacılık oynamazsa rahat maç olur.
Takımın bütünlük sergilemesi en büyük dileğim. Ne yaptığımızı bilerek oynayalımda isterse 1-0 bitsin sorun değil. Kocaeli maçı Galatasaray açısından bir devrimdir, şöyle ki; Galatasaray bir maçta bu kadar fazla yerden pas kolay kolay yapmaz. Skibbe'nin bu takıma katmak istediği en olumlu şey bu, ayağına alan dan dun vuruyordu senelerdir..
Gollü maç olması yüksek ihtimal. Göze hoş gelen futbol devam etmeli bu maçta, ki buna şüphem yok.
Maçtan sonra şöyle yazacaklar.
-Konya ligin en zayıf takımı. -Konyaya 5 atmayıpta kime atacaksınız. -Konya gibi takımdan bie gol yediniz defans sos veriyor. -Konya isteseydi ilk yarı 7-8 gol atardı. -Galatasaray orta sahayı Konyaya kaptırdı allahtan forvetler 5 gol attılar da sorun olmadı. -Skibbenin suyu taştı.
quote:
Orjinalden alıntı: My_CaRizMa
6 ya kadar yolu var.görecez
6 yı sadece biz atarız
quote:
Orjinalden alıntı: Coder85
quote:
Orjinalden alıntı: My_CaRizMa
6 ya kadar yolu var.görecez
6 yı sadece biz atarız
ehü ehü ehü
Tahmini skor : 5-1
4-1 demedı demeyın
quote:
Orjinalden alıntı: cémo
Galatasaray bir maçta bu kadar fazla yerden pas kolay kolay yapmaz. Skibbe'nin bu takıma katmak istediği en olumlu şey bu, ayağına alan dan dun vuruyordu senelerdir..
İşte renkdaş ben bunun için skibbeyi destekliyom kaç seneden sonra ileri top şişirmiyoz kolay kolay kaleci bile topu defansa veriyor düşün :) eskiden direk hakan şüküre atılırdı şimdi ise yerden oynuyoruz ve çok zevk veriyor futbol ...
quote:
Orjinalden alıntı: black jack
quote:
Orjinalden alıntı: cémo
Galatasaray bir maçta bu kadar fazla yerden pas kolay kolay yapmaz. Skibbe'nin bu takıma katmak istediği en olumlu şey bu, ayağına alan dan dun vuruyordu senelerdir..
İşte renkdaş ben bunun için skibbeyi destekliyom kaç seneden sonra ileri top şişirmiyoz kolay kolay kaleci bile topu defansa veriyor düşün :) eskiden direk hakan şüküre atılırdı şimdi ise yerden oynuyoruz ve çok zevk veriyor futbol ...
budur herkesi korkutan olay ... galatasaray iyi oynuyor .. çok gol pozisyonu verse bile yine de iyi oynuyor ..... ve göreceksiniz bir kaç hafta sonra galatasaray mükemmel olacak .... ben iddia ediyorum skibbe iyi bir antrenör ....
gs bu yıl cok para kazandırır arkadaşlar benden demesi.