Şimdi Ara

Maç konusu:Galatasaray-Konyaspor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5. haftada Ali Sami Yende Konyaspor ile oynuyacaz.Geçen sene 6-0 mı ne bitmişti bu sene de 4-0 5-1 diyorum ben.

• Eski açık gene susmayacak.
  • Ali samiyende daha oturmuş bir kadro ile çoşarız. 5 tane filan atarız.
  • yediğimiğzden fazla atacağımıza inanıyorum
  • 5-2 diyorum
  • 3 - 1 diyorum
  • 6 ya kadar yolu var.görecez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En az 5'lik bir maç yine.

Zaten mucize lazım bizim bir maçta üçten az gol atmamız için.
  • 4 0 lincoln kewel baros nonda
  • geçen sene konya maçında uğurun ayağı kırılmıştı, o maçtan sonra leverkusen e gidip 5 yemiştik... En az 5 atılmalı ve atılır...
  • ''Sıkip Efendi'' ilginç taktikler denemezse, lincoln sambaya kapılmazsa, yahut diğer oyuncular ninjacılık oynamazsa rahat maç olur.
  • Takımın bütünlük sergilemesi en büyük dileğim. Ne yaptığımızı bilerek oynayalımda isterse 1-0 bitsin sorun değil. Kocaeli maçı Galatasaray açısından bir devrimdir, şöyle ki; Galatasaray bir maçta bu kadar fazla yerden pas kolay kolay yapmaz. Skibbe'nin bu takıma katmak istediği en olumlu şey bu, ayağına alan dan dun vuruyordu senelerdir..

Gollü maç olması yüksek ihtimal. Göze hoş gelen futbol devam etmeli bu maçta, ki buna şüphem yok.
  • Maçtan sonra şöyle yazacaklar.

-Konya ligin en zayıf takımı.
    -Konyaya 5 atmayıpta kime atacaksınız.
    -Konya gibi takımdan bie gol yediniz defans sos veriyor.
    -Konya isteseydi ilk yarı 7-8 gol atardı.
    -Galatasaray orta sahayı Konyaya kaptırdı allahtan forvetler 5 gol attılar da sorun olmadı.
    -Skibbenin suyu taştı.

• quote:

Orjinalden alıntı: My_CaRizMa

6 ya kadar yolu var.görecez

6 yı sadece biz atarız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Coder85

quote:

Orjinalden alıntı: My_CaRizMa

6 ya kadar yolu var.görecez

6 yı sadece biz atarız

ehü ehü ehü
  • Tahmini skor : 5-1
  • 4-1 demedı demeyın
  • quote:

Orjinalden alıntı: cémo

Galatasaray bir maçta bu kadar fazla yerden pas kolay kolay yapmaz. Skibbe'nin bu takıma katmak istediği en olumlu şey bu, ayağına alan dan dun vuruyordu senelerdir..

İşte renkdaş ben bunun için skibbeyi destekliyom kaç seneden sonra ileri top şişirmiyoz kolay kolay kaleci bile topu defansa veriyor düşün :) eskiden direk hakan şüküre atılırdı şimdi ise yerden oynuyoruz ve çok zevk veriyor futbol ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: black jack

quote:

Orjinalden alıntı: cémo

Galatasaray bir maçta bu kadar fazla yerden pas kolay kolay yapmaz. Skibbe'nin bu takıma katmak istediği en olumlu şey bu, ayağına alan dan dun vuruyordu senelerdir..

İşte renkdaş ben bunun için skibbeyi destekliyom kaç seneden sonra ileri top şişirmiyoz kolay kolay kaleci bile topu defansa veriyor düşün :) eskiden direk hakan şüküre atılırdı şimdi ise yerden oynuyoruz ve çok zevk veriyor futbol ...

budur herkesi korkutan olay ... galatasaray iyi oynuyor .. çok gol pozisyonu verse bile yine de iyi oynuyor ..... ve göreceksiniz bir kaç hafta sonra galatasaray mükemmel olacak .... ben iddia ediyorum skibbe iyi bir antrenör ....

• gs bu yıl cok para kazandırır arkadaşlar benden demesi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.