Şimdi Ara

Maç İzlemenin Bedeli Aylık 120 TL! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saygıdeğer sçsö , video ve görüşleriniz için teşekkürler ekiplerimize konu hakkında bilgi verilmiştir.
    en yakın zamanda aramızda olmanızı diliyoruz teşekkür ediyoruz. "Merinos Dünyası"
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Chevin

Saygıdeğer sçsö , video ve görüşleriniz için teşekkürler ekiplerimize konu hakkında bilgi verilmiştir.
    en yakın zamanda aramızda olmanızı diliyoruz teşekkür ediyoruz. "Merinos Dünyası"

evden mi aldıraaksınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sçsö

quote:

Saygıdeğer sçsö , video ve görüşleriniz için teşekkürler ekiplerimize konu hakkında bilgi verilmiştir.

evden mi aldıraaksınız?

hee öyleyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

Digiturk u bir türlü çözemedim. Sanırım herkese farklı fiyat veriyorlar .

quote:

Şampiyonlar pakedi + TBL + Premier League = 50 küsur TL

hocam sen bunu gidip bayiden mi aldın , yoksa daha önce üyeliğin vardı da onun için mi bu miktara bağlattın ?

Direk gidip aldık hocam. 50 küsur dedim zaten, Küsuratlar da yanılmıyorsam şöyle: 42 tl şampiyonlar paketi 1 yıl taahhütlü + 12 tl tbl ve premierleagur paketi taahhütsüz.

Yani 54 TL gibi bir rakama tekabül ediyor. Haziran ayında tbl ve Premier league bitiyor wimbledon falan gösteriliyor temmuz-ağustos aylarında tbl ve premierleague'i iptal ediyoruz. Eylül de tekrar açıyoruz.

Teşekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

evden mi aldıraaksınız?

hee öyleyim...

• Dalga geçiyorum farkına varınca yaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kingrush

şimdi sana bi sır vercem çok ucuza halledicen olayı.
    Maçtan bi 5-10 dk önce mahalle kıraathanesine gidiyon ayda 4 lig maçı 2 de uluslararası maç ızlıyon etti 6 maç. maç başına 5 tl ödüyon. aylık sana etti mi 30 lira. kalan 94 lirayıda kafana göre yiyon.

Kıraathanedekı amcaların yorumlarından kafalarından cekırdek yemelerınden bılmıs gıbı yorum yapmalarından mac mı ızlenıyor.
  • quote:

Dalga geçiyorum farkına varınca yaz :)

off çok kötü oldum.
  • Lig tv hariç her şeyi "Smarttürk Web Tv" ile izliyorum pc yi hdmı ile tv ye bağlıyorum ohh miss. Lig Tv yi ise Link içerek izliyorum.
  • quote:

quote:

Dalga geçiyorum farkına varınca yaz :)

off çok kötü oldum.

kötü olduysan ciddiye alıyım biraz

benim ödediğim para seni ne ilgilendiriyo merak ettim gerçekten , yok merinoscularmış yok paraları saç saç'mış yok efendim video ödeyenlere gelsinmiş.Burda seni ilgilendiren kısımı gerçekten merak ettim , yahu ne kadar boş konuşan insanlar var ya.
  • Lig avrupa farketmez sık kullanılanlarda sitelerim mevcuttur her zaman
  • Almayın arkadaş izlemeyiverin. Bunu bildikleri için önüne gelen her yayını bünyelerine alıyorlar. 'Nasılsa alacak bunlar öyle veya böyle' diye. Önce sövüp, sonra gidipte para bayılmayın şunlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: not happy

Lig avrupa farketmez sık kullanılanlarda sitelerim mevcuttur her zaman

pm :)
  • İşte bu sülükler yüzünden iptv akar veririz yılda 150-200 oradan izleriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ligtv için yasal abonelik dsmart maçlar için dreambox benzeri uydualıcıları alın jsc+ kanlalrı dünyanın bütün spor karılaşmalarını veriyor dsmartta para vermeyin gıcık oldum bu yıl. illegale karşıyım ama dsmart bu arafımı iyice düşürdü.
  • internetin aylık ücretini veriyorum yetiyor.
  • izlemeyin bu kadar baağlısınız şu maçlara o kadar vakit ayırmak yerine kendine fayda sağlayacak birşey yaparsın
  • DSmart HD FULL pakete aylik 20TL veriyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbol izleyeceğimi bilsem tamamda, verdiğimiz paralar ile kavga dövüş küfür izliyorum.
  • giderim dışarda ortama mis gibi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.