Şimdi Ara

Mac Air aldım ama dış kutusu yoktu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün MediaMarkt'dan Mac Air aldım. Ondan önce Teknosa'dayken ve Vatan bilgisayarda da kahverengi dış kutu + beyaz kutu içinde satıldığını görmüştüm. Ancak ben Mediamarktan alırken dış kutuları çıkardıklarını söylediler. Beyaz kutu içinde aldım ama onun naylonu açılmamıştı ben kendim açtım. Mağazaya gitmeden Youtube'da biri Apple Store Akasya dan aldığı ürünün kutu açılım videosu çekmişti. Orda da şeffaf poşet içinde sadece beyaz kutu verdiklerini söylemişti. O yüzden dış kutusu olmasa da aldım ama içime de biraz şüphe düştü. Çünkü mağazada açmak istedim. satan elemanlar sanki böyle yakalanmış gibi garip haraket etmeye başladılar. Orda sadece kutuyu açtım. Herhangi bir kırık çizik olmayınca eve götürdüm.

Bir de eve gelince pil çevrim sayısına baktım. O da 3 dü. Normal mi ?
    Yani sıfır bir Mac'in pil çevrim sayısı ne olmalı?

Hep bir süre kullanılan ürünlerin tekrar paketlenip satıldığıyla ilgili bir şüphe var..Mağazalara hiç güvenmiyorum. Yani bir mağaza neden dış kutusunu çıkartır macbook gibi hassas bir bilgisayarın? Yoksa daha önce biri açmış tekrarmı paketlemiş?

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanarda -- 19 Eylül 2017; 11:21:19 >

• Bu konuya takılmayın,

Dün banada beyaz kutu ile verdiler siz jelatininin açık olup olmadığına önem gösterin,

onun dışında zaten hiçbir teknoloji firması ürünü siz satın almadan kutusunu açmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.