Şimdi Ara

Maaşa Düşük Yazsak Ne Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 200 300 düşük yazsak ne olur? 900 bin kişinin tek tek sicil nodan incelerler mi sizce?
    düşük yazanlara birşey olur mu ? öğrenim krediside çıkmaz filan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonuçta her öğrencinin bağlı olduğu merkez ayrı olduğu için kontrol ederlerken fazla zorlanmazlar diye düşünüyorum.
    Ama yaptığın takdirde burs almaya başlarsan ve kyk ilerleyen zamanlarda yalan beyan verdiğini öğrenirse bursun kesiliyor ve o zamana kadar aldığın burs krediye çevriliyor. yani sonradan ödüyorsun tekrar.
  • iptal olur basvurun
  • sahtecilik :)
  • her ay sabit maaş almıyor ne yapacam

• Beyler babamın sigorta sisteminde görünen maaşı yazsak anlarlarmı mesala babamın ssk sında maaşı 900 lira görünüyo ama daha çok alıyor ?
  • Abi madem yurt ciksin diye dusuk yazacak kadar geliriniz var niye ev tutmuyorsunuz? Gercekten durumu olmayanlarin hakki degil mi? Yine de bana laf dusmez ama bu yaptigin evrakta sahtecilik olur sanirsam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asgari ücret ne kadar olmalı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wiggo

Abi madem yurt ciksin diye dusuk yazacak kadar geliriniz var niye ev tutmuyorsunuz? Gercekten durumu olmayanlarin hakki degil mi? Yine de bana laf dusmez ama bu yaptigin evrakta sahtecilik olur sanirsam

yurt değil ya burs hocam
    baya borcumuz var

• quote:

Orijinalden alıntı: Krethuss

quote:

Orijinalden alıntı: Wiggo

Abi madem yurt ciksin diye dusuk yazacak kadar geliriniz var niye ev tutmuyorsunuz? Gercekten durumu olmayanlarin hakki degil mi? Yine de bana laf dusmez ama bu yaptigin evrakta sahtecilik olur sanirsam

yurt değil ya burs hocam
    baya borcumuz var

Aanladim, ama sanirsam kontrol ediliyor.

• quote:

her ay sabit maaş almıyor ne yapacam

Haziran ayına ait maaşı yazacaksın. Orada da belirtiliyor.
  • Bilgisayar çağında aralık ayına kadar yanlış beyanlar rahat rahat tespit edilir bence. Risk almaya değmez.
  • quote:

beyler 200 300 düşük yazsak ne olur? 900 bin kişinin tek tek sicil nodan incelerler mi sizce?
    düşük yazanlara birşey olur mu ? öğrenim krediside çıkmaz filan

belki o bursu alırsın ama aldığın o para öbür tarafta fitil fitil gelir burnundan
  • Bide arkadaşlar benim annem 3 aylık maaş alıyor.Onu ne yapcam toplam parayı 3'e mi bölcem
  • bizim arkın babası 2500 3000 tl maas alıyo sıgortada sıfır gozukuomus adam yurt burs ne varsa aldı .nasını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.