Şimdi Ara

Maaş Kartı Hakkında Bilgi (?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
27.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben maaş kartı almak istiyorum bunun için en uygun banka sizce hangisidir.Nasıl alınıyor bu maaş kartı herhangi bir ücret ödeniyor mu?
    Hesap işletim ücreti vs. gibi kesintiler oluyo mu yoksa tam maaş olarak herhangi bir kesinti yapılmadan alabiliyormuyuz?
    Kredi kartı yerine geçer mi ? (içindeki para miktarı kadar alış veriş yapıldığı sürece)

• bir firmada çalışamdan maaş kartı alamazsın ancak banka kartı alırsın diye biliyorum.
  • kredi kartı yerine kullanabilirsin. ayrıca benim maaş kartım sanırım iptal olmuş. nedenini bilmiyorum belki yıllık kart ücretini kesemeyince kartı iptal etiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aramakasatan

bir firmada çalışamdan maaş kartı alamazsın ancak banka kartı alırsın diye biliyorum.

Alan bir arkadaşım var tabi nasıl aldı ne oldu bende bilmiyorum.Sormaya fırsatımda olmadı.Şu an görüşmüyoruz.
    Aynı garanti bankasının para kartı gibi bir karttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pntgrmyk -- 20 Şubat 2012; 14:06:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boolboxer

kredi kartı yerine kullanabilirsin. ayrıca benim maaş kartım sanırım iptal olmuş. nedenini bilmiyorum belki yıllık kart ücretini kesemeyince kartı iptal etiler.

Maaş kartından kesinti yapıldığına eminmisiniz? Eğer öyleyse hiç bulaşmam çünkü kesilen para az bi para değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pntgrmyk -- 20 Şubat 2012; 14:09:25 >
  • valla kardeşim nerden alıyorsan alda sakın denizbanktan alma ben hesap açtıralı 6 ay oldu her gittiğimde kartınız 10 gün içinde gelecek diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: pntgrmyk

quote:

kredi kartı yerine kullanabilirsin. ayrıca benim maaş kartım sanırım iptal olmuş. nedenini bilmiyorum belki yıllık kart ücretini kesemeyince kartı iptal etiler.

Maaş kartından kesinti yapıldığına eminmisiniz? Eğer öyleyse hiç bulaşmam çünkü kesilen para az bi para değil

hocam senelik kart ücreti keserler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi kartı ile ilgili acil soru
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Maaş kartında kesilmez ama firma banka ile anlaşmalı değil ise kesilir o zamanda maaş kartı olmuyor zaten

• Bende maaş kartı var ama ben zaten maaşlı çalışanım o yüzden firmam bana kart çıkarttırdı maaşım oraya yatıyor.

Sizin demek istediginiz sanırım içinde belli bir miktar para olacak mesela 500 lira sen bu parayı 1 ay kullanacaksın 29. gün yatıracaksın diger ayın 1.de yine çekeceksin böyle birşeymi

Benim maaş kartımda maaşımdan haric 750 tl kredi var bu parayı kullanırsam maaşım yattıgında maaşımdan alıyor çektigim krediye yatırıyor ben istersem yine o pparayı çekebiliyorum ama tabiki ne kadar süre kullandıysam o kadar faiz ödüyorum.

Eger maaşınız olmadan maaş kartı alabiliyorsanız içinde de dedigim şekilde para bulunuyorsa o parayı çektikten sonraki günlerde faiz işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviadam

Bende maaş kartı var ama ben zaten maaşlı çalışanım o yüzden firmam bana kart çıkarttırdı maaşım oraya yatıyor.

Sizin demek istediginiz sanırım içinde belli bir miktar para olacak mesela 500 lira sen bu parayı 1 ay kullanacaksın 29. gün yatıracaksın diger ayın 1.de yine çekeceksin böyle birşeymi

Benim maaş kartımda maaşımdan haric 750 tl kredi var bu parayı kullanırsam maaşım yattıgında maaşımdan alıyor çektigim krediye yatırıyor ben istersem yine o pparayı çekebiliyorum ama tabiki ne kadar süre kullandıysam o kadar faiz ödüyorum.

Eger maaşınız olmadan maaş kartı alabiliyorsanız içinde de dedigim şekilde para bulunuyorsa o parayı çektikten sonraki günlerde faiz işler.

Evet öyle denebilir.Yani ben içine para yatırcam ve bu parayı ayda bir çekeceğim. (Paracard tarzı birşey)
    Stajyerler nasıl kart çıkarıyor acaba...
    Yada direk onlarda elden mi alıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Macromedia

quote:

quote:

quote:

Maaş kartında kesilmez ama firma banka ile anlaşmalı değil ise kesilir o zamanda maaş kartı olmuyor zaten

Bireysel olarak başvurusu söz konusu değil yani.

• merhaba benim ablamda maaş kartı bulunuyor.Fakat o çalıştığı işten çıkalı 4-5 ay oldu.Kartta yada hesapta şuan hiç para yok.kart ziraat bankasına ait. bugün kartı alıp atm ye gittim para yüklemek istedim.taktım kartı para yatırma karta yatırma yazdım kart numarasını ( kart takılı idi ama bende yinede kart numarası istedi şaşırdım , daha önce hiç para yüklemedim karta bunuda belirtiyim. iş yerinden yüklerlerdi bizde çekerdik ) kart numarasını yazdıktan sonra ileri dedim işleminizi gerçekleştiremiyoruz yazdı ve kapandı acaba neden böyle oldu sorabilirmiyim size ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.