Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (6760. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
260.706
Cevap
2.701
Favori
13.892.276
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 67586759676067616762
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enevre

    1060 ile 1070 olan ekran kartında ki fiyat farkını vermeye değer mi fiyatı fazla da 1070' in Performans farkı var mı baya? Ancak 1070 daha uzun yıllar götürür heralde.

    Tabiki var, Nvidia da 70 serisi asla pişman etmez, alırken biraz fazla verirsin ama ileriki yıllarda rakibin sürünürken sen hala sorunsuz oyun oynarsın bu da seni çok mutlu eder emin ol.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 29 Ekim 2016; 20:53:00 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsyncb15

    Bana akıllı saat önerir misiniz (telefon note 5)?

    ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrCooL_


    quote:

    Orijinalden alıntı: destroy287

    BEYLER DİP FİYATIN DA DİP FİYATI !!!!!!!!!

    https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-Cooling-Graphics-04G-P4-1989-KR/dp/B00V9BX1UK/ref=gbps_img_s-4_7222_1beb50b3?smid=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_p=2544307222&pf_rd_s=slot-4&pf_rd_t=701&pf_rd_i=gb_watching&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=9YWJ0F48QWFDP4HWNZCK

    Normalde msi ya da sapphire rx 480 8gb alacaktım yeni sistem için, vazgeçip bunu almak mantıklı mıdır?

    1060 6GB en mantıklısı.




  • violave kullanıcısına yanıt
    Hocam m40x kullaniyorum cok memnunum. Ağırlıklı olarak müzik demişsiniz bence oyun kulaklığı almak mantıksız olur. İçlerinde en iyisi m40x

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    2 haftadır aklımda olan ekran kartını lightning dealdan dolayı değiştirsem mi diye düşünürken bir anda bambaşka bir öneri sundun Murat hocam :)

    Ben oturayım da şimdi Gtx 1060 6GB lı bir sistem oluşturayım tekrar :D Daha bide bunda markaya karar vermem gerekecek, çok iş çıkardın bana :D
  • arkadaşlar güzel kışlık mont fırsatı var mı yakalayan? bir süredir takipteyim ama uygun bişey düşüremedim
  • MrCooL_ kullanıcısına yanıt
    ürün sıcak fakat kart bir nesil düşük olunca kullanmayacak insanlar var onlara da saygımız sonsuzdur yanlıs anlasılmasın. ben rx480 8gb aldım. almasaydım düşünmeden bu kartı alırdım. siz yeni nesil alın sonra başınız ağrımasın :) 1060 serisinden yada üstüne biraz daha ekleyerek 1070 serisinden devam edin :)
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    bana neden çöp olduğunu anlatır mısınız lütfen. 4 gb vram kullanan oyunlar bir elin parmaklarını (5 ediyor) geçmez. üstelik sadece vram ile ölçülüyorsa ekran kartlarının değerleri o zaman r9 390 ile 1080 arasında bir fark yok demek oluyor sanırım. öyle bol keseden savurmayalım kimsenin aklı karışmasın.
  • Erdo4 kullanıcısına yanıt
    Elektrikli süpürgenin sokulacağı yer var, sokulmayacağı yer var. Gidip anakart vs. temizlemek için kullanılmaz elektrikli süpürge. Ben sırf kasanın dışını ve fanları, filtreleri temizlerken kullanıyorum. Fanları dediysem de öyle dibine sokup değil, kasanın dışından, üst egzoz, ön giriş, yan giriş fanlarını süpürüyorum. Sonra bütün parçaları söküp eski narin diş fırçasıyla... Toz yapışıyor hele ki HAF X gibi bir kasada bayağı toz birikebiliyor. Basınçlı hava en güzeli, en kolayı ama çoğu evde yok. Anakart üzerinden de süpürgenin bir şey sökeceğini eğer kırık vs. değilse hiç sanmıyorum. Kırık vs. düşmeye bahane arıyorsa zaten gider. Basınçlı hava yoksa üstten ve parçalara olmamak kaydıyla elektrikli süpürge kullanılabilir. Anakart için tavsiyem saç kurutma(fön) makinesinin soğuk ayarı(ısıtma devre dışı) varsa onunla üstten tozu atıp kuru bezle(statik elektrik olmayacak) silinebilir. Anakart için aslında pek de gerek yok. Üflemek bile yetiyor. Fanlar ve heatsinkler temiz olduktan sonra gerisi biraz psikolojik oluyor.




  • destroy287 kullanıcısına yanıt
    1070 çok zor, hesaplı olsun diyerek rx 480 8gb düşünmüştüm ama aradaki farka değerse fırsat kovalayıp 1060 alabilirim. Ürün çok cazip bir de farklı bir model olunca alsam mı diye düşündüm, sizler de düşünmeden al gibi bir tepki verseydiniz ekran kartı işini de tamamlamıştım :)
  • Erdo4 kullanıcısına yanıt
    Aşırı tepki vermenizi gerektirecek bir durum yok ortada, herkesin evinde bulunan bir şeyi alternatif olarak tavsiye etmek bilinçsizlik, mantıksızlık, saçmalıksa o sadece sizin düşünceniz.
    Süpürgeyle çok temizledim sistemi, hem makinenin fırçası hem de sulu boya fırçasıyla tozları temizledim. Hiçbir zararı olmadı, yeni sistemde durum nasıldır bilmem, herkeste radyatör yok radyatör için kimse zaten havayı çekmeye uğraşmaz.
    Kimsenin süpürgeyi full hızda çalıştırıp içine malzeme çektirecek kadar bilinçsiz olduğunu sanmıyorum. Sizin mantıkla da kompresör de malzemeyi bir yerlere uçurabilir değil mi? Kimse sizin düşüncenize saçma, mantıksız felan demiyor.
    Hoş siz dediniz diye saydıklarınıza layık olmuyoruz, gereksiz tepki sizinki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • destroy287 kullanıcısına yanıt
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

    Bir elin parmakları sanırım sadece benim bilgisayarda yüklü olanlar. ROTTR, GTA V, Witcher 3, Forza Motorsports, Batman Arkham Knight... Bellek varsa sistem kullanıyor, yoksa kullanamıyor bu kadar basit. Bu zamanda 1000TL ve üzeri verip 4GB bellekli kart alınmaz.




  • Hangisini alsam diye düşünürken 1070 AMP! fiyatı arttı
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    kendinizle dalga geçmeniz hoş çünkü dediğiniz gibi sadece sizin bilgisayarınızda kurulu olanlarda geçiyor. :) ki ben bu saydığınız oyunların witcher 3 haric hepsini ultrada 3 gb vram ile oynuyorum öyle de bir güzellik var. burda eyyamcılık yapıp 4 gb vram artık yetersiz demek için erken. seneye yine bekleriz.

    not: witcher 3 yüklü değil. ultrada oynar mıyım bir fikrim yok açıkcası.

    edit: Fxaa kapalı tabiki. öyle bir dünya yok çünkü :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroy287 -- 29 Ekim 2016; 21:31:39 >
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Kullandığım en ağır ve toz sorunu en çok olan kasadır HAF serisi. Bende 932 vardı. Boş hali bile eşek ölüsü gibi ağırdı. Ki 13 fan ve CM V8 soğutucu takılıydı benim kasada, temizlik vaktinde hep bel ağrısı çekerdim.

    Yurtdışında çok örneği var süpürge ile temizlerken süpürge borusunu değdirip devre kopartan.. Süpürge ancak dıştan senin söylediğin durumlarda kullanılabilir. Yada toz filtresini çıkarırsın, süpürürsün filtreyi.

    Ancak genelde heatsink ve radyatörü kompresör ve basıncı hava haricinde temizlemek mümkün değil. Ha, sökersin fanı radyatörü ince/yumuşak fırça ile temizlersin ona birşey diyemem. Ha bu dediğimi yapan var mı dersen; hiç sanmıyorum.

    PSU fanı sürekli çalışan modellerde uzun sürelerde psu içi muhteşem tozlanıyor ve ses yapmaya başlıyor. Evdeki ikinci bilgisayarın güç kaynağından gelen sesi, kompresör ile temizleyerek çözdüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • MrCooL_ kullanıcısına yanıt
    tamamen tercih ve zevk meselesi :)
  • destroy287 kullanıcısına yanıt
    Performansın sadece ram e bağlı olmaması 4gb ramin orta-üst seviye için artık az olduğu gerçeğini değiştirmez. Bugün bile 4gb ı geçen oyunlar var. Bir yıl sonra daha da artacak. 1060 her açıdan o karttan daha güncel, daha efektif ve daha uzun ömürlü bir kart. 1060 ısınan bir kart olmadığı için böyle saçma sapan soğutucular da gerekmiyor.

    Buna 1060 dan bırak fazla para vermeyi, 1060 dan 50$ ucuza verseler yine en kötü 6gb 1060 ı buna tercih ederim. Şu kartın güncel kartlar karşısında ederi 150$ dır. Yeni kartlar ısınmadan onun performansını daha ucuza veriyorsa bana ne su soğutmasından falan.

    Bana kalsa freesync yüzünden amd kart alırım zaten. Ki öyle yapacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zildjiann

    quote:

    Orijinalden alıntı: helll_599

    bir kişide cozurdadı diye herkezdemi cozurdayacak hocam ne alaka

    "herkesde cozurdayacak" diye bir ifade kullandığımı sanmıyorum. Yazıyı biraz daha dikkatli ve sonuna kadar okursanız, firmanın da durumu kabul ettiğini ve buna yönelik tedbir aldığını görürsünüz. Teşekkürler.

    Cadı avına çıkmaya gerek yok. Firmanın bu pad durumunu "opsiyonel" olarak sunduğunu ve tehlikeli bir durumum olmadığını birkez daha hatırlatayım. Zorunlu ve yapılması gerekli bir işlem değil. Ancak yaparsan tabi iyi olur, kasa içindeki sıcaklığı düşürürsün.

    Evga kartların yanmasının sebebi bu değil. Onu da belirteyim.

    Her nasılsa, bu durum tabiki müşteriler açısından hoş bir durum değil. Bazılarımız nesillerdir aylardır bekliyor, belki bazılarımız uzun zamandır para biriktiriyor kart almak için.. Onca şeyden sonra bu açıklamaları okumak insanı tedirgin edebilir normal. Ancak ortada abartıldığı gibi bir durum yok. ZOTAC da aynı durumda, onların kartları da 100 dereceyi geçiyor vram kısmında.

    Tamamen normal bir durum ancak umalım ki bundan bir ders çıkarılmış olsun ve üretim bandında ucuzluğa kaçılmasın. Evga büyük ders aldı benim inancıma göre, marka değeri çok zarar gördü çünkü heryere Evga konuşuluyor.

    Zaten o kadar iğneleyici konuşuldu ki sonraki üretimden itibaren bu padler fabrikasyon olarak tüm kartlara konacakmış. Her ne kadar opsiyonel olsada..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hobar kullanıcısına yanıt
    çöp tabiri baya ağır bir tabir o yüzden merak ettim açıklamanızı. bazı yerlerine katılıyorum bazı yerlerine katılmıyorum ama amd freesync kesinlikle
  • Merhaba, mekanik klavye için bf beklenir mi? Bütçem $75.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 67586759676067616762
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.