Şimdi Ara

Daihatsu Kulübü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.084
Cevap
22
Favori
334.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2005 model Sirion otomatik 25000tl'ye alınabilecek en iyi arabadır. Başka alternatifler düşünmek boşa zaman kaybı bence
  • Nesryn N kullanıcısına yanıt
    Sahibindende solda araç listesi var günlük takip ediyorum daihatsu 145 e düşüyor ertesi gün 160 a çıkıyor ertesi gün 150 ye derken her gün 5-10 ilan eklenip 5-10 araç satılıyor 7 sene önce çekilme kararı alan bir firma için hala satışları tatminkar yeni kasanın bagajı çok ufak , kaputtan bagajdan kısmışlar iç mekana vermişler iç mekanı çoğu B sınıfından büyük
  • Benim aracım 2005 model Sirion otomatik vites.

    Yeni aldım.

    Hergün yeni şeyler keşfediyorum. Keşfettikçe buraya yazacağım. Sizler de aynısını yaparsanız sevinirim.


     Daihatsu Kulübü



  • merhaba
    ben ankarada daihatsu servisi işletiyorum. daihatsu yu sevmiyorum...
    niçin ! parçaları bozulmuyor para kazanamıyoruz.
    arıza yapıp yolda kalmıyor para kazanamıyoruz.
    bakım aralıkları 7.500 km fakat 22.500 kmde bir servise geliyorlar o yüzden para kazanamıyoruz.
    bunun gibi bir sürü nedenler.
    daihatsu yu çok seviyorum !!!!!
    müşterilerimiz çok güzel insanlar, ya çok iyi eğitimliler yada görmüş geçirmişler. çevreciler , tutumlular , bilinçliler anlaşmakta hiç zorlanmazsınız . çok rahat dostluk kurabilirsiniz. kısacası daihatsu ya seçilmişlerin otomobili diyebiliriz.
  • "aracın 2. eli yok, zor satarsın" diyenlere ve düşünenlere şöyle söyleyeyim. İlanı verdiğim 3.gün aracımı sattım, hem de sadece 150 tl.lik bir zararla.
    Yani diyeceğim şudur ki sırf 2.eli var diye bir araç almayın, paranızın karşılığını donanım olsun, km olsun, kalite olsun hangisi veriyorsa onu almanız daha doğru olur. Düzgün, dürüst bir ilanla ve makul bir fiyatla her araç satılır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4everlast7

    quote:

    Orijinalden alıntı: Motor Doktoru

    quote:

    Orijinalden alıntı: 4everlast7

    Bende bu aralar ciddi ciddi materia almayi dusunuyorum. Servis sikintisi ceker miyim? Ve kronik sorunlari var mi? Yoksa materia almaktan vaz mi geceyim? İlk aracim olacak bu arada..

    İstanbul için konuşmak gerekirse sıkıntı çekmezsiniz servis konusunda.. İstanbul dışında ise önemli değil zaten diğer illere kargo ile orjinal parça gönderimi var.. araç konusunda ise kısa sürede satarım düşüncesinde iseniz bence almayın.. ama alayım uzun süre kullanırım diyorsanız bence kaçırılmaması gereken bir araç.. içi ferah , bakımı filan ucuz..

    Tesekkurler Motor Doktoru.

    Sirion modelini de dusunuyorum aslinda. Materia ve sirion arasinda kaldim. İkisini yakit tuketimi acisindan ve konfor ve performans acisindan karsilastirirsak hangisi daha cazip? Bir de sirionlarin yeni kasasi diye tabir edilenler hangi modellerdir? Buyuksehirde yasamiyorum bu arada.

    Alıntıları Göster

    Tesekkurler Motor Doktoru.

    Sirion modelini de dusunuyorum aslinda. Materia ve sirion arasinda kaldim. İkisini yakit tuketimi acisindan ve konfor ve performans acisindan karsilastirirsak hangisi daha cazip? Bir de sirionlarin yeni kasasi diye tabir edilenler hangi modellerdir? Buyuksehirde yasamiyorum bu arada.


    fiyatlar konusunda internetteki fiyatlar çok yüksek. Öncelikle türkiyede satılmayan bir araç. ayrıca kasko değerlerine bakıldığında 2009 model materianın bile kasko değeri 20000 tl gözüküyor. 25.000 - 30.000 isteyenlere hiç bulaşma. sirion da ise eski kasaların kasko değerleri 10800 ile 13300 arasında. yani abartılan fiyatlara pek inanma. arabayı beğendiysende arada en az %15 lik teklif yap. Araba tamam güzel toyota yapıyor ama bir gerçekte var 3-5 yıl sonra bu arabaların değeri yarı yarıya dümer artık. Applause modeli vardı bir tanıdığımızda 6.500 lira istiyordu. klima lpg vardı. 5.250 tl ye zor sattı. Millet zannediyor ki toyotanın aynısı olan araba toyota kadar para eder ama öyle değil. Binmek için alıyorsan ne kadar aldığının önemi yok. Ama ileride sıkışırsam satarım diyorsan bil ki ölü fiyatlara satmaya hazır ol. Bİrde almadan önce kasko şirketleriyle görüşüp ne kadara kasko yaptırılabileceğini öğren. Diğer araçlarla arasında baya bir fark var bilgin olsun.




  • lettersman L kullanıcısına yanıt
    Sevgili dostum, bir ay önce 2008 Sirion'umu içim acıyarak sattım...Bugüne kadar çeşitli markalarda bir sürü arabam oldu...Ama hiç biri bana bu araba kadar keyif vermedi..Dışı küçük içi 3 oda bir salon...Ben 186 boyunda ve 120 kiloyum...Bana göre bile arabamın içi çok rahattı...Yedek parçası bol...Arabanın Türkiye'de satışının bitmesine bakmayın servis hizmeti senelerde devam eder daha..bu araba özel bir araba...geçen ay sahibinden.com a ilan verdiğim gün akşam üzeri sattım...yakıtı cimri, yol tutuşu harika...tek sakat tarafı var, ben de o nedenle değiştirmek zorunda kaldım zaten bagajı küçük...ama şehir içi için ideal..İnanın satmak istediğiniz zaman bir çok şehirden müşterisi çıkacak.çünkü bu araba özel bir araba ve tercih edilen, seçilen bir araba...şehir içinde şu anda 300 kuruş gibi ama bir de tüp takarsan ( tüpe uyumlu motoru var) yakıt masrafın 150-175 kuruşa düşer.bu arabayı herkes bilmez..o nedenle seni caydırmak isteyenler olacak...sadece arabanın ağır bir hasarı olup olmadığına bak ve hiç düşünme derim..ama 1.0 moturunu tavsiye etmem çünkü kasası ağır gelir...1.3 olanını al ve hele otomatik alırsan keyfini sürersin...ama kırmızı ışıkta durunca D'de tutmayacaksın hemen N'ye alacaksın..bunu yaparsan senelerce sorunsuz binersin ve bana teşekkür edersin...arabayı bir incele iç donanımına inanamayacaksın..bir çok sıfır araçta halen yok o donanım...ayrıca ufak tefek boyası varmış falan önemseme..bir çok araçta var...bu arabanın 2008 modeli iki tip..birisi eski iç dizayn, diğeri ise 100. yıl özel serisi..arabanın arkasında zaten yazar..onu tarcih et...ya da 2009 modelini al...şimdiden hayırlı olsun...haa fiyat hakkında fikir edineceksen ben 2008 model 100. yıl özel seri otomatik 22'ye sattım...ama benimkinde hiç darbe vuruk falan yoktu..biraz daha aşağı bulabilirsin ama şunu unutma bu arabada fazla para isteyen varsa bil ki arabası temizdir, çok memnundur ve aslında satmak istemiyordur....şimdiden hayırlı olsun....




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekaraca06

    Evet gri renk ankaradan aldım. İstanbulda yaşıyorum. Hangi marka taktırdınız acaba. Bende düşündüm ama o bölgeye nasıl takılıyor ve görünüyor hayal edemedim. Varsa bir foto koyabilirmisiniz.

    Hocam şuan mobildeyim foto atarım. Öncelikle cerene almanız lazım. Gerisini teypçi halleder. Bu arada o arabayı biz arkadasa alıyorduk 16750teklif ettik adanada geliyorduk çocuk vermedi size nasip olmus.
  • arkadaşlar daihatsunun internet sitesine bekliyoruz.
  • mehnasa M kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Daihatsu sirion 1.3 sporty aldım.herkes gets, clio al dedi ama ben sirion aldım. İyiki almışım. Alma diyenlerin hepsi arabayi cok sevdi. Manyak derecede geniş araba. İstedigin özelliklerin %90 ı var.
  • izin İ kullanıcısına yanıt
    Daihatsu böyle hocam :) 3bin devirden sonra başka araba oluyor
  • Nesryn N kullanıcısına yanıt
    2007 model otomatik japon araçlarına baktınız mı? Hepsi 35den aşağı istemiyor.
  • dayı hatsu kullananlar problem yaşamadıklarından pek buralara uğramazlar şahsi fikrim bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradox78 -- 15 Eylül 2017; 18:39:55 >
  • oOoSöNMeZoOoO kullanıcısına yanıt
    Hocam araçlar 950 kilo. Lastik ebatları küçük. Yol tutuşu normal bence. 4 kişi 190 yaptık dahada giderdi. Hız= tehlike. Fazla zorlamamak lazım
  • 2009 1,3 otomatik sirion böcüğü ben de geldim aranıza. Bu böcük ile az evvel tükanımın önüne park edemeyen lineacının pas geçmek zorunda kaldığı yere, herifin suratına sırıta sırıta bakıp tek hamlede girdim. Adam kafayı salladı ve gitti. Bir hafta olmadı daha alalı ve iyi ki almışım diyorum. Heralde enaz bi 7-8 sene bineriz Yemişim korsayı klioyu bitli palyoyu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drevicend

    2005 model Sirion touring ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Kulüp baya durgun arabanın zıpırlığına rağmen. Otomatik vites sunrooflu olan modelini aldım ama deri döşemeleri ve boya konusunda İstanbul'da bu işi nasıl halledebiliriz, bileni yardımcı olursa çok sevinirim.

    Hocam facebook sayfası canlı. Daihatsu türkiye yazarsanız çıkar. Her türlü bilgi bulabilirsiniz
  • 2005 model civarı hanıma otomatik bir Sirion düşünüyorum. Gerçekten çok güzel görünüyor. Kadın-erkek ayırt edilmeksizin herkes için uygun bence. Nasıl bir araçtır acaba? Tipik bir sorunsuz Japon mudur? Otomatik vitesi sorun çıkartır mı?
  • Alivhtsntrk kullanıcısına yanıt
    Otomatikte eğer şanzıman sorunlu ise hüngür hüngür ağlatır adamı. Yoksa çok keyifli araçlar. Daihatsu Sirion 1.nesil kullandım. Şanzıman denen illetten dolayı 5 ay önce sattım. Per tezerler Bostancı Yaşar usta Ankara şaşmaz Bursa ceketçiler. Gülsem mi ağlasam mı dedirtir adama :))
  • İpucu: Hem silecek, hem yıkama

    Ön cam için aynı anda her ikisini yapma fonksiyonu tek işlem ile olmasa da, arka cam için bu mevcut. Arka cam düğmesini yukarı ittiğimizde (açtığımızda) silecek çalışıyor. Aşağı itersek ise yıkama modu (su veriyor).

    Bunun haricinde arka cam silecek düğmesini hareket ettirmek için ileri konumuna aldığınızda, düğmeye uyguladığınız baskıyı biraz daha artırıp düğmeyi ileri iterseniz ve bu konumda tutarsanız, parmağınız orada olduğu müddetçe su atmaya devam edecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutgultekin -- 16 Ekim 2006; 11:03:07 >
  • İpucu: Alarm fonksiyonları

    Daihatsu'lara yetkili servislerde takılan Cenmax marka alarmların kumandaların da I ve II olmak üzere iki düğme var. Bunların ise 4 farklı fonksiyonu var:

    (I) Bas-çek: Alarm ve merkezi kilit aç/kapat (SESLİ).
    (II) Bas-çek: Alarm ve merkezi kilit aç/kapat (SESSİZ).

    (I) Uzun bas: Aracın etrafındaki çoluk çocuğu kovalamak için veya otoparkta bulabilmek için ses çıkarmasını sağlamak.
    (II) Uzun bas: Alarm ve merkezi kilit aç/kapat (SESSİZ) ve 4 lüleri çalıştır.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.