Şimdi Ara

elektrikli yağlı radyatör (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.178
Cevap
32
Favori
551.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar adanada yaşıyorum. Malum yazlar burası cehennem olduğu için kışın alışmadığımızdan dolayı dayanamıyoruz soğuğa. Ne klima ne infared ısıtıcı odayı doğru düzgün ısıtamıyor. Odada 12 lik klima çalışıyor ama kayda değer bir ısınma hissetmiyorum. Bunun üzerine bir radyatör alayım dedim. Araştırmalarım beni iki marka arasında kararsız kıldı. Sizce 25-30 mt2 aralığında odamı hangisi daha çabuk daha fazla ve daha ekonomik ısıtır ?

    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/fakir-rh-12-halojenli-yagli-radyator-203110931#product-detail

    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/delonghi-vento-12-dilim-yagli-radyator-isitici-202736013




  • teşekkür ederim üstad, araştıracağım şu mantar olayını.
  • An itibariyle fakir 12 dilim halojenli yağlı radyatörü 275 tlye sipariş vermiş bulunmaktayım. Gelince görüşlerimi aktaracağım.
  • İzmir de annem 12 lık Samsung inverter klima ile isinamadilar. 10 m² oda.
    Fakir 9 dilim li olanindan alacağım ama ev eski 2500w kaldırmaz tesisat. 1 veya 2 de isitabilir mi eski yalitimsiz çift çam PVC li 10 m² odayı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen yil mediamark tan Delonghi 12 dilim radyatör aldim. Satis gorevlisi bir kac gün koku yapar demisti. Hala her calismasinda boya yag karisimi bir koku yayiliyor. Isitmasida bir kac saat sonra basliyor... Cok mantikli bir tercih olduğunu soyleyemeyecegim. Ufo almanz daha mantikli olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sergenatalmis

    Arkadaşlar adanada yaşıyorum. Malum yazlar burası cehennem olduğu için kışın alışmadığımızdan dolayı dayanamıyoruz soğuğa. Ne klima ne infared ısıtıcı odayı doğru düzgün ısıtamıyor. Odada 12 lik klima çalışıyor ama kayda değer bir ısınma hissetmiyorum. Bunun üzerine bir radyatör alayım dedim. Araştırmalarım beni iki marka arasında kararsız kıldı. Sizce 25-30 mt2 aralığında odamı hangisi daha çabuk daha fazla ve daha ekonomik ısıtır ?

    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/fakir-rh-12-halojenli-yagli-radyator-203110931#product-detail

    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/delonghi-vento-12-dilim-yagli-radyator-isitici-202736013

    klimanın ısıtamadığı yerı yağlı radyatör hıc ısıtmaz bence sızın klımalar sorunlu dogalgaz ve sobadan sonra en yıyı ısıtmayı klımalar saglar




  • Klima 1 senelik 12k ve inverter, ısınmasına ısıtıyor da annem rahatsız oluyor klimadan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gençler,

    şu merkezi sistem payölçer derken komşu komşuya düşman olacak neredeyse.

    neyse, 12m2 bir odayı 25 derecede tutmam gerek. aylık ne kadar öderim ve bu şartları sağlayan ucuz yollu bir alet önerebilir misiniz?

    teşekkürler..
  •  elektrikli yağlı radyatör
     elektrikli yağlı radyatör
    Delonghi Mica Thermic HMP 1000, delonghi-radyator-hmp-1000 bu ısıtıcı nasıl çalışıyor? seramik mi? yağlı radyatör gibi mi?

    http://www.koctas.com.tr/elektrikli-isiticilar/delonghi-radyator-hmp-1000/19775-26978

    kule tipi seramik ısıtıcılar var. bunlar ufo infrared gibi mi ısıtıyor. seramik ısıtıcı diye dh forumda arattım seramik ısıtıcı adı geçmesine rağmen pek bilgi bulamadım.

    bu ısıtıcı nasıldır? bu ısıtıcı infrared gibi uzağı mı ısıtıyor
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/orion-bio-p-1-t-infrared-seramik-isitici-900w-202400035
     elektrikli yağlı radyatör elektrikli yağlı radyatör

    şimdiden teşekkürler




  • odanın ışığını kapatıp infrared ısıtıcıyı açıp ısıyı kontrol ettim. oda ışığı açıkken infrared ısıtıcıyı açıp oda sıcaklığına baktım. ışık açık iken oda daha sıcak oluyor sanki? odanın lambası kapalıyken karanlık bir ortamda infrared ısıtıcı odayı ıstıtmaz mı?
    bu konuda bilen arkadaşların yorumları nedir? şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar merhaba,

    Yoğunluktan tüm yazışmaları inceleme fırsatı bulamadım hızlıca bakabildim ama cevabı bulamadığım için buraya sorumu yazayım, yardım rica olunur. Çocuk odası için (12-15m2) minik bir yağlı radyatör arıyorum. Özellikleri şöyle olmalı;

    - Belirttiğim gibi kompakt bir yapısı olmalı. Odada fazla yer yok.
    - Duvara yaklaşık 1.2 m yüksekliğe takılabilmeli. Yani askılı olmalı.
    - Tabi az sarfiyat beklentisi..
    - Güvenilir Avrupa markası veya Türk malı. Japon-Kore de olabilir.
    - Fiyat konusunda kısıtım yok bu konuda önemli gördüğüm için..
    - Nemlendiricisi oluyorsa süper olur bilmiyorum mekanizması nasıldır.
    Bilgi ve destek için şimdiden teşekkürler. Ben epey araştırdım ama bulamadım. Böyle bir ürün var mıdır varsa nereden alınır..

    Saygılar,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nick06ali -- 9 Mayıs 2016; 16:32:30 >
  • Bunlardan kullanan arkadaşlar elektrik faturalarındaki ortalama değişimi de söyleyebilir mi? Bebek odasında almayı düşünüyorum, normal kalorifere ilave olarak 15 m2'lik bebek odasında kullanılacak.
  • Merhaba arkadaşlar, bugün yağlı radyötör için bauhouse ve koçtaşa baktım. Koçtaşta sadece blyss marka vardı delonghi daha gelmemiş. Bauhouse de delonghi trd4 0820e modeline gözüm çarptı fiyatı 549 tl. İnternette daha ucuza satan yerler var galiba. Benim için zaman ayarı önemli. Bunun dışında delonghi'nin tasarımı-petek yapısı iyi gibi. Sizin tavsiyeniz olurmu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nick06ali N kullanıcısına yanıt
    illa duvara asilacaksa ufo daha mantikli sanki yağlı petekler duvara asmak icin bir hayli ağır.
  • Selamunaleykum

    Allah izin verirse bir iki haftaya bir evladım olacak. Evim son katta çatı ve pencereler biraz sıkıntılı evde doğalgaz kullanıyoruz ancak oda ısısı çok soğuk günlerde yenidoğan bir bebek için yeterli olmayabilir diye düşünüyorum. Bebeğe zararı dokunmayacak ve doğalgaza ek olarak kullanabileceğim bir ısıtıcı öneriniz var mı?

    Birde şu ısıtıcı hakkında bilgisi olan var mı?

    http://www.dtmmerkezi.com/Fon-Guc-1200W-0D-Ebat-9x44x88cm-0D-isitma-alani-25-30m20D-Renkler-Beyaz-Siyah-Gri0D-Kumandali-ve-kumandasiz-mo_82071.html#0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hrge -- 27 Eylül 2016; 13:34:19 >




  • UZATMA KABLOSU SORUNU

    Arkadaşlar selam,

    Evimize yeni gelecek bebeğimiz için bir ısıtıcı arıyorum. Ev doğalgaz-merkezi sistem ama özellikle bu aylarda ısıyı 24-25 derece civarında tutmak için destek olarak kullanacağım.

    UFO tipi ısıtıcılardansa yağlı radyatörler bebek sağlığı açısından çok daha uygun geliyor. Muhtemelen de DeLonghi Dragon 1025 alacağım (yukarıdaki saydığım kullanım durumu göz önüne alındığında başka bir önerisi olan var mı?)

    Ancak bir sorunum var. Odadaki prizlerin dağılımı nedeniyle uzatma kablosu kullanmak zorundayım. Ancak elektrik bilgim genel bilgi dışında maalesef yok gibi. Bu nedenle özellikle bebeğin ama tabi bizim de güvenliğimiz için yardımınıza ihtiyacım var. Odadaki prizlerde masa lambaları ve telefonların şarj aletleri takılı. Aynı prize uzatmayla ısıtıcıyı takacağım. Bir sorun teşkil eder mi? Uzatmayı değiştirebilirim, bu konuda bir önerisi olan/dikkat etmem gereken bir şey var mı?

    Şimdiden çok teşekkür ederim.




  • gormez G kullanıcısına yanıt
    ben uzatma kullanirken elektirikciden ona ozel uzatma yaptirmistim. ona ragmen kablo da ısınma oluyordu. ama direk prize takınca o ısınma petegin kendi kablosunda olmuyordu.
  • bebek için kullandiginiz isitıcıları mumkun oldugu kadar cocuktan uzaga koyun elektromanyetik alanın bir cok zarari var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcroses

    ben uzatma kullanirken elektirikciden ona ozel uzatma yaptirmistim. ona ragmen kablo da ısınma oluyordu. ama direk prize takınca o ısınma petegin kendi kablosunda olmuyordu.

    Özel uzatmada olması gereken teknik detayları biliyor musunuz? Ya da Koçtaş, Bauhaus gibi yapı marketlerde satılan hazır kablolardan önerdiğiniz var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcroses

    bebek için kullandiginiz isitıcıları mumkun oldugu kadar cocuktan uzaga koyun elektromanyetik alanın bir cok zarari var.

    O yüzden UFO tarzı infrared bir ısıtıcı yerine yağlı radyatör almak istedim. Infrared'in çok ciddi bir elektromanyetik sorunu olduğunu duymuştum. Yağlı radyatörde daha az olduğunu düşünüyordum. Bu konuda bir bilginiz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.