Şimdi Ara

Neden Doğu Akdeniz Üniversitesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
13.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Tanıyan arkadaşlar vardır. Günlerdir bölüm hakkında, okul hakkında sorularınızı mümkün oldukça cevapladım. Hiçbirinizin sorusunu yanıtsız bırakmak istemedim. Çünkü bizler bu üniversiteyi tercih ederken kafamızda hep acabalar vardı. Çünkü internette herhangi bir bilgi kaynağı yoktu. Şimdi biraz uzun bir yazı olacak ama sizleri tam olarak aydınlatacağım.

    Okulun iyi yanını da kötü yanını da ele alacağım. Babamın okulu değil. Amacım tercih edecek arkadaşların soruların yanıtını bulabilmesini sağlaması.

    Arkadaşlar Kıbrıs'a yolculuğa çıkarken, herkesten orada ekmek bulamazsın, parasızlıktan bayat ekmek yersin, cips-kola ithal geliyor para yetiştiremezsin tarzı hiçbir astarı olmayan aklın almayacağı ön yargılarla geldik. Bölüm güzeldi, katlanılırdı. Okuyan 2 hukuk mezunu akrabama rağmen çevredeki insanların bu kadar emin konuşması beni bi hayli şaşırtmıştı. Dedim acaba okuyanlar mı yalan söyledi bana? Velhasıl tercihlerin açıklanmasına sevinemedim desem yeridir. Ya öyleyse yatay geçiş zorlarız falan akılda yüzlerce soruyla gittik. Hiçbir şey net değildi. Gidince nasıl bişeyle karşılaşacağım bilmiyordum. Bir yandan bilmiş insanlar diplomayı kabul etmiyorlarmış, oradan mezun olunca iş bulamıyomuşun vs gerçekten belki de hayatımın karardığını düşündüm.

    Adaya indik. Sıcakkanlı oryantasyon programı kapsamında çalışan öğrenciler hızlı bir şekilde anlattılar şöyle kabataslak. Ama benim derdim bir an önce okulu görüp, fiyatları falan araştırmaktı. 1 saatlik bir yolculuğun ardından kampüsteydik. Girdik kampüse. Sabancı yurdu karşıladı bizi. Sonra bir okul yurdu için fazla kaliteli mimariye sahip Özok yurdu kompleksi. Ağaçlandırılmış yurtlar bölgesini ve kalabalığı görünce ' herşey o kadar kötü değil galiba yahu ' dedim. Diploma olayı sıkıntıydı halen ve korkunç fiyatlar(!)

    Her neyse servis bizi indirdi yurda yerleştik. Şöyle bir gezintiye çıkalım hesabıyla kampüste turladık. Devasa bir kampüs. Türkiye'de 2-3 benzeri ya vardır ya yoktur. Okulun kendine ait olması gereken herşeyi vardı. Halısahası, basketbol sahaları, spor salonu, tenis sahaları, stadyumu. Olimpik yüzme havuzu da olsun tamamdır dedik. Onu bulamadık. Bu sene biten inşaatlar arasında onunda belgesi varmış. Gerçi okulun içinde açık havuz var ama olimpik havuzun olması da hoş olacak. Kampüsü gezdim ve okulun kampüsünden bi hayli tatmin oldum. Bankamatikleri falan kontrol ettim. Hani çok fazla para harcanıyor ya Kıbrıs'ta bilmek lazım yerlerini

    Çıkayım Mağusa'ya bakayım dedim taksiye atladım. Cahillik işte. Çıkınca direk şehre gidiyomuşuz. Sabancının oradan binip abi şehir merkezine götür diyince nereye? anlamadım ama ben seni magemin orada bırakayım ne dersin dedi hay hay abi dedim ama magem hakkında bir fikrim yoktu İndik magemin orada verdik 5 tl'yi. Dolaşıyoruz şehirde iyi iyi her giyim markası var. Koton,adidas,nike,converse,reebook vs. Biraz fiyatları soruşturayım dedim. Şehre gelmişim, adidas falan bakalım hesabı. Fiyatları Türkiye ile karşılaştırdım aynı. Levi's pahalı adada. Bunu kabul edeyim. Geri kalan nike falan hep aynı fiyatları söylüyor. Hatta bazı konularda daha fazla çeşit var diyebilirim. Ee biz yemek yiyeceğiz? Nasıl yiyeceğiz? Bir markete girdim. - Önder - Fiyatlara bakıyorum. Taneyle satılan zeytinler var ya, hani şu almaya gücümüzün yetmeyeceği Türkiye'den 50 kuruş fazla. Eğer Kıbrıs markaları alırsan Türkiye'den ucuz. Parasızlıktan bayat ekmek yiyeceğimiz ekmeklerin hepsi tek tek ambalajlanmış biçimde orada bekliyor ve bizim Türkiye'de aldığımızla aynı fiyatta. Peynirlere falanda bakayım çıkayım dedim. Peynirlerede baktım derin bir oooh çektim ve çıktım Önder'den.

    Acıktık tabi. Uğrayalım bi yerlere. Armağan Döner'e girdim. İskender söyledim. Sıcak, açız olsun o kadar. 12 TL ödedim. Yedim kalktım. Sonra Kıbrıs pahalıymış, hiç bişey bulunmuyormuş diyenlere bana 3 hafta boyunca yaşattıkları o rezalet için sövdüm,sövüştürdüm. Geriye kaldı diploma mevzusu.

    Ders kayıtlarını falan 5 dakika sürmeyen bir periyotta hallettim ve akademisyenlerle tanışmak amacıyla ders dönemini bekledim. İlk dersimizi hiç unutmam Fizyoloji için Türkiye'den gelen bayan bir hocamız, Burası özel bir üniversite olabilir ama benim dersimden herkes geçemez. Belki Doğu Akdeniz Üniversitesinde okuyan abilerinizden,ablalarınızdan duymuşsunuzdur. Girmek kolay, çıkmak zordur. Doğu Akdeniz Üniversitesi köklü eğitim kurumlarından biri, burada okuduğunuz için çok şanslısınız ve mezun olunca buradan mezun olmanın avantajını şüphesiz yaşayacaksınız. OHHH dedim. Ve kusura bakmasınlar o atıp tutanların hepsinin yedi sülalesine saydırdım. Bu uzun hayat hikayemden sonra gelelim soru cevap düzgün konuşma platformuna.

    Neden Doğu Akdeniz Üniversitesi?

    Bu zamana kadar verdiği binlerce mezunlardan bir çoğu yurt dışında olmak üzere başarılar elde etti. Aras Holding CEO'su Mert Oruz, Microsof Londra Bing Yöneticisi Emre Tok başta olmak üzere. Toyota Motor Company, Danone İngiltere Genel Başkanı, TAV İletişim Müdürü, Nike Türkiye İletişim Sorumlusu gibi çok sayıda başarılı mezuna sahip köklü bir üniversite. Ülkemizde paralı eğitim veren bir çok üniversiteden daha önce kurulmuş ve daha önce mezun vermiş. Neredeyse her bölümünün Türkiye'de köklü bir üniversite ile ortaklaşa eğitim politikası var. Uçan hoca olarak adlandırdığımız hocalar sayesinde her derste neredeyse alanında en iyi hocalardan eğitim alma olanağına sahipsiniz. Staj konusunda önünüz sonuna kadar açık. Mühendislik alanında İTÜ,ODTÜ,BOĞAZİÇİ,BİLKENT gibi Türkiye'de dev okulların yanında ABET akreditasyonuna sahip olması da onu ayrıcalıklı yapmaktadır. Bilindiği üzere bu akreditasyon uluslarası mühendis olma ve her yerde tanınmayı sağlamaktadır. Ve ülkemizde sadece 5 üniversite alabilmiştir bu akreditasyonu.

    Doğu Akdeniz'in Kötü Yanları Nelerdir?

    En başta Kıbrıs'ta olması. Ulaşım biraz yoruyor. Karadeniz'de yaşayan biri olarak bana sıkıntı. Adana, Mersin'de okuyan arkadaşlara kolay tabi Bu üniversite Ankara'da bu kampüs koşullarıyla olsaydı ben eminimki mühendislik fakülteleri 20 binin altına düşmezdi. Aşırı sıcakla mücadele çabanız. Büyük fastfood firmalarının eksiliği ki o da halledildi popeyes, sbarro gibi firmalar dükkan açtı bu sene çok şükür.

    Mağusa nasıl bir şehir?

    Tam öğrenci şehri. Olağanüstü diyemem ama her şeyi karşılıyor. Her aradığını bulabiliyorsun. Diplomatik işler dışında Mağusa'dan çıkmana gerek yok. Gerçekten okumaya geldiysen bu şehir işini fazlasıyla görür. Gloria Jeans, Robert's Coffee gibi uluslarası firmaların şubeleri zaten her zaman full çekiyor. Onun haricinde nargile ağırlıklı kafeler bol. Çok elit yaşamayı seviyorsanız Californian Gold adında harika bir bahçeye sahip bistro tarzı bi yerde günü geçirmeniz mümkün. Deniz yakın, yazın denize hücum etmeniz olası.

    Arkadaşlar;

    Son olarak şu yorumları okuyorum bi tarafımla gülüyorum. Kıbrısta ismini vermek istemediğim bir üniversiteye gidip çok kötü kıbrıs üniversiteleri bokmuş diyenler var. DAÜ diğer tüm ada üniversitelerinden sıyrılır. Bunu Kıbrıs'ta okuyan arkadaşlarda cevaplayabilir. Buraya okumaya gelen adam gerçekten dolu dolu ayrılır. Tamam belki büyükşehir havasını soluyamaz ama 4 senelik eğitim onu oldukça geliştirir. Yabancı kökenli öğrencilerin bol olması nedeniyle çok kültürlü bir yapıya alışır ve dünya görüşünüz artar. Okumaya gelmemiş, işi gücü karı kız düşürmek olan cahillerin söylemlerine bakıp üniversiteye kötü demeyin. Sizden ricam budur. Kötü yanı varsa bende kötü derim merak etmeyin. Babamın üniversitesi değil!

    Son olarak tanıtım filmi.
    http://www.youtube.com/watch?v=eWy5Xd3cjNM


    ------------------------------------------------------------------------


    Buket Altınöz ( Ernst & Young ) - Görev Yeri - San Fransisco
    Emre Tok ( Microsoft ) :
    Mert Oruz ( Arkas Holding CEO ) :
    Aslıhan Bakırlı ( Danone İngiltere ) :
    Burak Çetinay :

    Daha Fazlası, (Sadece Endüstri Mühendisliği mezunları)
    Emre Tok (Londra’da Microsoft İngiltere’nin ilk Türk yöneticisi), Buket Altınöz (Chicago-ABD’de dünyanın en önemli danışmanlık firmalarından Ernst&Young’da finans uzmanı), Başar Şimşek (Maryland-ABD’de dünyanın en prestijli mühendislik danışmanlığı veren firmalarından Bechtel’de proje yöneticisi), Aslıhan Bakırlı (Londra’da Danone UK’in İngiltere ve İrlanda sorumlusu), Mehru Çelikdelen (Ford fabrikalarında kaliteden sorumlu mühendis), Sertan Özandaç (Toyota’da proje yöneticisi), Hakan Taşel (Petrol Ofisi’nde network sorumlusu), Z. Ediz Gürsan (İzmir’de SunExpress Havayollarında finans müdürü), Şafak T. Özkan (Arçelik’te ürün geliştirme yöneticisi), Nilüfer Cebeci (İstanbul Göz Hastanesi finans yöneticisi), Orhan E. Çelebi (New York-ABD’de CUNY firmasında üst düzey yönetici), Furkan Özcan (İstanbul- Türk Hava Yolları)

    Eda Bildiricioğlu - TAV İşletme Hizmetleri - Genel Müdür

    F. Aslın Yetiştirici
    Nike Inc. Türkiye İstanbul İrtibat Bürosu
    İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürü
    1996 İşletme-Ekonomi Fakültesi Mezunu

    Koray Gültekin Bahar ; (SAP)

    H. Ali Gürsoy ;

    Fatih ÖZMETİN ;

    Burçin Kargın

    Kargın İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve şirket proje geliştirme sorumlusu. Doğu Akdeniz Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunu. Boston Suffolk Üniversitesi'nde MBA yaptı. Aile şirketinde çalışarak iş hayatına giriş yaptı. Ve ekonomist dergisi tarafından geleceğin en başarılı 40 patronu arasında gösteriliyor!

    ------------------------------------------------------------------------


    Bu şekilde çoğaltılabilir. Araştırarak daha fazlasına ulaşabilirsiniz. Kıbrıs üniversitesi diye küçük görmeye çalışan cahillere kanmayıp, araştırarak üniversitenin dünya çapındaki tanınırlığına dikkat ediniz. 1979'da kurulan bu üniversitenin mezunları dünyanın saygın kurumlarında saygın yerlerde görev yapmaktadırlar!


    Apple'da DAÜ Mezunu Başarılı Bir Mühendis


     Neden Doğu Akdeniz Üniversitesi?


    DAÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü 2001 yılı mezunu Devrim Varoğlu, dünyanın önemli bir pazar payına sahip Apple şirketler grubunun Amerika Silikon Vadisi’nde kıdemli müdür görevini başarı ile sürdürüyor
    Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü 2001 yılı mezunu Devrim Varoğlu 2002 yılında Bigi Sistemleri yüksek lisans eğitiminden mezun olduktan sonra almış olduğu eğitim ile kariyer basamaklarını hızla tırmanarak bugün dünyanın önemli bir pazar payına sahip Apple şirketler grubunun Amerika Silikon Vadisi’nde kıdemli müdür görevini başarı ile sürdürüyor.

    2002 yılında staj yapmaya başladığı şirkette daha sonra 2004 yılından 2008 yılına kadar San Diego Qualcoomm sirketinde Kalite Güvence mühendisi olarak görev yaptığını belirten Varoğlu, 2008 yılında Apple şirketinde kablosuz ağ (wireless) bölümünün gurup lideri olarak kidemli mühendis pozisyonunda işe başladığını bildirdi. Bircok Iphone ve Ipad gibi ürünlerin dizayn ve üretimine katkı sağladığını dile getiren Varoğlu, 2009 yılında, bulunduğu gurubun müdürlük görevine getirildiğini ve şu anda gurup yöneticiliğini yaptıgı kablosuz ağ bölümünde kıdemli müdür pozisyonunda çalıştığını vurguladı.

    Birçok fikir ve tasarımının Apple tarafından hayata geçirildiğine değinen Varoğlu, birçok buluşunun patentlik aldığını (70’den fazla patent) aktardı. Kariyerinde elde etmiş olduğu başarılarda DAÜ’nün çok büyük bir rolü olduğunu sözlerine ekleyen Varoğlu, DAÜ’de almış olduğu uluslararassı eğitim sayesinde dünya ile rekabet edebilecek pozisyonda hayata atıldığını dile getirdi. DAÜ’nün kalitesinin tartışılmaz düzeyde olduğunu belirtenVaroğlu, akademik kalitenin yanında üniversitenin öğrencilerine sunduğu sosyal etkinliklerin de son derece önemli olduğunu dile getirdi. DAÜ’nün kendisine bilgi donanımı dışında kendine güven duygusu ve özgüven kazandırdığını da sözlerine ekleyen Varoğlu, DAÜ mezunlarının herzaman bir adım önde olduğunun da altını çizdi.

    MICROSOFT İNGİLTERE’YE DAÜ’DEN ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ MÜDÜR


     Neden Doğu Akdeniz Üniversitesi?


    KKTC’nin tek devlet üniversitesi olan Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunu Emre Tok yöneticilik (Online & Compete Business Group Lead) yaptığı Microsoft Türkiye’den Microsoft İngiltere’nin Londra’daki merkezine müdür olarak atanan ilk Türk oldu. Microsoft’un Londra merkez ofisinde görevine başlayan Emre Tok’un görevi Bing ürünlerinin pazarlama yöneticiliği (Bing Arama Ürünü Grubu - Partner Product Marketing Lead).

    DAÜ Endüstri Mühendisliği Bölüm başkanı Y.Doç.Dr. Gökhan İzbırak’ın verdiği bilgiye göre Endüstri Mühendisleri ile İşletme Mühendisleri sadece her tür ürünün imalatının yapıldığı fabrikalarda değil, ayni zamanda hizmet sektöründe de (danışmanlık, ulaşım, enerji, lojistik, finans, bankacılık, hastaneler, marka yöneticiliği, yazılım, turizm, eğitim, telekomünikasyon, pazarlama vs.) başarıyla çalışmalar yapmakta ve firmaların daha az harcama ile daha çok ve daha kaliteli ürün/hizmet sunmalarına katkıda bulunmaktadırlar.

    DAÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunlarının uluslararası firmalarda gösterdileri başarıların en önemli nedenleri arasında; Üniversite’de 75 farklı ülkeden 14,000’den fazla öğrencinin ve 36 farklı ülkeden 1,000 öğretim elemanının oluşturduğu çok kültürlü kozmopolit ortamda alınmış eğitim, Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde edinilen teknik donanım, planlı çalışma alışkanlığı, ve bunların üzerine eklenen sosyal etkinlikler sonucu oluşan özgüven.

    Ernst & Young (ABD), Danone (İngiltere), Reckitt Benckiser (İngiltere), Bridgestone (Belçika), Huhtamaki (Finlandiya), Ford, Toyota, Arçelik, Pirelli, THY, SunExpress Havayolları, Petrol Ofisi, Roketsan gibi dev ölçekli firmalarda kısa sürede yöneticilik pozisyonlarına yükselmiş mezunları ve Türkiye’nin "en genç" fabrika müdürlerini yetiştiren, öğrencileri daha mezun olmadan iş teklifleri alıp sözleşme imzalayan DAÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü’nün Endüstri Mühendisliği ile İşletme Mühendisliği programlarını ve sizlere sunacağı çağdaş olanakları daha yakından tanıyabilmeniz için web sayfamızı ziyaret ediniz:

    http://ie.emu.edu.tr/


    Başarılı öğrencilerine bir dönem fazla okuyarak Endüstri Mühendisliği diplomasına ek olarak Makine Mühendisliği ya da İşletme diploması alabilme olanağı da sağlayan Endüstri Mühendisliği Bölümü, ilk mezunlarını verdiği 1998 yılından günümüze dek 1000’e yakın mezun vermiş olup, mezunları imalat ve hizmet sektörlerinin gerek ulusal ve gerekse de uluslararası firmalarında yönetici olarak başarı ile hizmet vermektedirler.

    Üniversitelerin mühendislik programlarına akreditasyon veren dünyanın en saygın kurumu olan ABD merkezli ABET (Accreditation Board for Engineering and Technology –www.abet.org) tarafından da akredite edilmiş olan (ABET akreditasyonu Türkiye’de sadece İTÜ-ODTÜ-Boğazici-Bilkent’te mevcuttur) Endüstri Mühendisliği programı mezunları, dünyanın en saygın üniversitelerinde master ve doktora programlarına da kabul almakta ve derece ile mezun olmaktadırlar. Buna son örnek, 2012 mezunumuzun ABD’nin Boston şehrindeki dünyanın en ünlü teknik üniversitesi MIT’den (Massachusetts Institute of Technology) master eğitimi için aldığı kabuldür.


    İNANÇ EROL - Vodafone
    CV;
    Stanford University
    Eastern Mediterranean University

     Neden Doğu Akdeniz Üniversitesi?


    Yıllar önce mezun olduğu üniversitesini son derece değişmiş ve gelişmiş bulan Erol, DAÜ Rektörü Prof.Dr.Halil Güven ve DAÜ öğrencileri ile tanıştı. Oldukça yoğun ve stresli iş ve seyahat programından zaman ayırarak, DAÜ’yü ziyarete gelen İnanç Erol DAÜ öğrencilerine iş hayatındaki tecrübelerini aktardığı bir de seminer verdi.

    İlginin yoğun olduğu seminerde Erol, yaptığı konuşmasında, iş hayatında mezun olunan üniversitenin adının değil, daha çok sağladığı eğitim ve kişisel gelişim ortamının önemli olduğunu söyledi.

    Kariyer yolculuğunda DAÜ’lü olmaktan her zaman gurur duyduğunu belirten Erol, aldığı eğitim ve üniversite hayatında kazandığı kendine güven duygusu ile rekabetçi ve zorlu kariyer yolculuğunda önemli basamakları aşmakta olduğunu belirtti. Erol, özellikle iş başvurularında kişinin çok yönlü olmasının kendisine büyük bir avantaj sağladığına değinerek, öğrencilere, sadece üniversite eğitiminin iş hayatında yeterli olmadığını, bunun yanında kişinin kendini geliştirip çok vasıflı hale getirmesini tavsiye etti.

    Doğu Akdeniz Üniversitesi İşletme bölümü mezunu olan İnanç Erol, 1998-2002 yılları arasında Comnet İletişim Hizmetleri A.Ş.’de çeşitli pozisyonlarda çalıştı; son olarak, satış ve pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcılığını üstlendi. Comnet’in 2002 yılında Borusan Holding’e dahil olmasıyla, sırasıyla Bnet ve Borusan Telekom’un satış direktörlüğünü yürüttü. Borusan Telekom’un İnternet servis sağlayıcı konumundan alternatif telekom operatörüne dönüşme sürecinde satış ekibine liderlik etti. Erol, Aralık 2006’da Deutche Telekom’un iştirakı T-Systems Telekomunikasyon Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmaya başladı. GYİAD üyesi olan İnanç Erol, evli ve bir çocuk babası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StopDream -- 22 Eylül 2013; 16:48:49 >







  • Tam aradigim konuydu iste bu . Diploma isini biraz daha anlatir misin ? Trde is bulma sikintisi olur mu trde ayni branstan mezun olmus kisilere gore ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ` quaD.

    Tam aradigim konuydu iste bu . Diploma isini biraz daha anlatir misin ? Trde is bulma sikintisi olur mu trde ayni branstan mezun olmus kisilere gore ?

    Öyle bişey kesinlikle söz konusu değil. DAÜ mavi diploma veriyor ve bütün dünyada geçerli. Mühendislikleri ABET akreditasyonlu yani dünyanın her yerinde yetkin birer mühendis olacaksınız. Diploma konusunda Türkiye'deki birçok üniversiteden avantajlısınız.
  • Hocam Allah Razı Olsum diyorum. Bekle beni DAÜ. Seneye sizinle orda buluşmak çok isterim.
  • çok faydalı bi konu teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fukceng

    Hocam Allah Razı Olsum diyorum. Bekle beni DAÜ. Seneye sizinle orda buluşmak çok isterim.

    Tabiki dostum. Tercihler açıklansın, buluşma düzenleriz kaç kişi olursa olsun :)

    @alican.ozkara42 teşekkürler faydalı olabildiysem ne mutlu bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StopDream -- 3 Temmuz 2013; 20:36:09 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StopDream

    quote:

    Orijinalden alıntı: ` quaD.

    Tam aradigim konuydu iste bu . Diploma isini biraz daha anlatir misin ? Trde is bulma sikintisi olur mu trde ayni branstan mezun olmus kisilere gore ?

    Öyle bişey kesinlikle söz konusu değil. DAÜ mavi diploma veriyor ve bütün dünyada geçerli. Mühendislikleri ABET akreditasyonlu yani dünyanın her yerinde yetkin birer mühendis olacaksınız. Diploma konusunda Türkiye'deki birçok üniversiteden avantajlısınız.

    Fizyo bölümünde okuyorsunuz.

    O bölüm hakkında üniversite nasıl , hocalar ve ekipmanlar nasıldır ? Meslek hakkında da biraz bahseder misiniz ?




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AKDENİZ TIP VS EGE TIP
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Meslek hakkında birşeyler karaladığım blog var ;http://fizyoteraapist.wordpress.com/

    Akademisyenler zaten hep Türkiye'den. Dokuz Eylül,Marmara ve Hacettepe üniversitesinden gelen akademisyenlerle devam ediyoruz. Bölüm başkanımız Mehtap Malkoç. Önceden Dokuz Eylül'de bölüm başkanıydı. Ekipmanlar Türkiye'deki birçok okuldan daha iyi seviyede.
  • Ben de burayı düşünüyorum. Eğitimi her şeyi tamam ancak pahalılığına ailem sıcak bakmıyor. Ne dersiniz bu konuda?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Déαđ

    Ben de burayı düşünüyorum. Eğitimi her şeyi tamam ancak pahalılığına ailem sıcak bakmıyor. Ne dersiniz bu konuda?

    Pahalı diye bişey yok. Türkiye ile aynı olduğuna her türlü iddiaya girerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StopDream

    quote:

    Orijinalden alıntı: Déαđ

    Ben de burayı düşünüyorum. Eğitimi her şeyi tamam ancak pahalılığına ailem sıcak bakmıyor. Ne dersiniz bu konuda?

    Pahalı diye bişey yok. Türkiye ile aynı olduğuna her türlü iddiaya girerim.

    Ekmek ne kadar örneğin? Ya da poaça?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Déαđ

    quote:

    Orijinalden alıntı: StopDream

    quote:

    Orijinalden alıntı: Déαđ

    Ben de burayı düşünüyorum. Eğitimi her şeyi tamam ancak pahalılığına ailem sıcak bakmıyor. Ne dersiniz bu konuda?

    Pahalı diye bişey yok. Türkiye ile aynı olduğuna her türlü iddiaya girerim.

    Ekmek ne kadar örneğin? Ya da poaça?

    Pastane kültürü biraz pahalı. Büyük poğaçalar 1,75 civarı. (Karışık vs)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StopDream -- 28 Eylül 2014; 1:13:06 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StopDream

    quote:

    Orijinalden alıntı: Déαđ

    quote:

    Orijinalden alıntı: StopDream

    quote:

    Orijinalden alıntı: Déαđ

    Ben de burayı düşünüyorum. Eğitimi her şeyi tamam ancak pahalılığına ailem sıcak bakmıyor. Ne dersiniz bu konuda?

    Pahalı diye bişey yok. Türkiye ile aynı olduğuna her türlü iddiaya girerim.

    Ekmek ne kadar örneğin? Ya da poaça?

    Ekmeklerin ücretsiz dağıtıldığını bile gördüm. 1,5 ay falan 25 kuruşa alabiliyorsunuz. 50-60 kuruş arası değişiyor. Firmaların rekabetine bağlı :D

    Pastane kültürü biraz pahalı. Büyük poğaçalar 1,75 civarı. (Karışık vs)

    Anladım. Çok da pahalı değil gibi. Yine aklıma gelirse yazarım ben.




  • Girne amerikan üniversitesi tam burslu bilgisayar mühendisliği kazanabiliyorum acaba bu söylediklerin diploma olayı vs. girne içinde geçerlimidir? Girne amerikan üniversitesi hakkında ne biliyosun düşüncelerin nelerdir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: salihyil

    Girne amerikan üniversitesi tam burslu bilgisayar mühendisliği kazanabiliyorum acaba bu söylediklerin diploma olayı vs. girne içinde geçerlimidir? Girne amerikan üniversitesi hakkında ne biliyosun düşüncelerin nelerdir?

    ABET üyesi değil ama diploması Türkiye'de tanınır sıkıntı değil. Ben olsam tercih eder miyim? İşte orası tartışılır.
  • Çünkü mezun olduğumda çalışmamak, evde yatmak istiyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kambochian

    Çünkü mezun olduğumda çalışmamak, evde yatmak istiyorum...

    Ne alaka!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kambochian

    Çünkü mezun olduğumda çalışmamak, evde yatmak istiyorum...

    He, he tamam tamam kral. you're the best.

    Bu arada Microsoft'ta müdür olma başarısı gösterdin mi? ; Emre Tokhttp://tr.linkedin.com/in/emretok
    Ya da arkas holding'te ceo olabildin mi? Mert Oruzhttp://tr.linkedin.com/pub/mert-oruz/41/161/66b
    Ya da danone ingiltere genel müdürlüğünü yapabildin mi?http://uk.linkedin.com/pub/aslihan-bakirli/4/b34/322

    Bu insanların senin gibi boş zamanları yok. Ve gariptir işsiz dediğin bu mezunlar DAÜ'nün gurur duyduğu öğrenciler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StopDream -- 6 Temmuz 2013; 1:21:21 >




  • bikaç ünide abet abet var diye tutturmuş herkes abet var mı diye soruyor zibilyon tane denklik var abet sadece bunlardan biri..konuyu okicam editlicem mesajı sabah
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sing for the moment

    bikaç ünide abet abet var diye tutturmuş herkes abet var mı diye soruyor zibilyon tane denklik var abet sadece bunlardan biri..konuyu okicam editlicem mesajı sabah


    ABET diğer denkliklerden ayrılır çünkü Amerika'nın akredite belgesidir. Uluslarası yetkin mühendislik akreditasyonudur. Ve bikaç ünide olması zaten diğer akreditasyonlara benzemediğinin kanıtıdır.

    Bu arada alınan akredite, "substantial equivalency" , Amerika'da verilen eğitimle eşdeğer olduğu anlamına gelmektedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StopDream -- 6 Temmuz 2013; 1:49:08 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.