Şimdi Ara

Fiat 500L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı (328. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
8.868
Cevap
131
Favori
752.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar ben de 500l almayi dusunuyorum. Aklima takilan birsey var acaba bu cam tavanlarin film cekilmesi ya da cam tavan perdesinin degismesi mumkun mu? Cunku ben gecen denemek amacli bindigimde perdenin yaz gunleri icin yetersiz oldugunu dusundum biraz fazla $effaf geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.
    10bin bakım için istanbul anadolu yakasında yer araştırıyordum. Çok bi bilgiye ulaşamadığım için eve yakın olduğundan ataşehir birmot'a götürdüm. Çok memnun kaldığımı söyleyebilirim

    Sabah arabayı bırakıp işe geçmem gerekiyordu. Evraksal işleri halledince, servis danışmanı ücretsiz olarak gideceğim yere kadar beni bırakacaklarını, böyle bir uygulamaları olduğunu söyledi yani arabayı bakıma bıraktıktan sonra beni ataşehirden suadiyeye kadar götürdüler. Bileniniz mutlaka vardır ama ben ilk defa karşılaştığım için hoşuma gitti.

    İlgi alaka çok iyiydi. Tam da servislerde aradığım şey buydu. Eski araçlarımda, arabayı servise götürüyorum, sanki arabayı ben zorla götürmüş gibi hissediyordum.
    Burda gerçekten rahat ettim.

    2015 500L 1.3 Multijet dualogic için 240tl bakım ücreti çıktı. İç-dış yıkama ıvır zıvır dahil.
    Kredi kartıyla 2 taksit olarak ödedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EriadoR_ -- 30 Temmuz 2016; 18:58:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • EriadoR_ kullanıcısına yanıt
    Hocam bende geçtiğimiz hafta 10 bin bakımına götüdüm.Araç aynı araç.2015 500L 1.3 MultiJet Dualogic.193 Tl dediler,180 tl yaptıda bana pahalı geldi.Şimdi sizin fiyatı görünce ucuz geldi fiyat.Yağ ve yağ filtresi değişti.Belki sizde hava filtresinide değitirmişlerdir ondandır.Bende değişmedi.İç dış yıkama motor temizleme kokusu mokusu ıvırı zıvırı falan onlarda dahil.
  • dinchr D kullanıcısına yanıt
    Hocam fazla fiyat ödemişsiniz bence.Ben 180 tl ödedim.Tabii hava filtresi değişmedi.Onunda değeri 120 tl olacak değil ya.maks.250 lira falan tutardı.Bursa Teknikiş Oto..
  • merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
    benim aracım 1,3 otomatik vites rockstar.
    şöyle bir sorunum var klima açıkken yavaşladığımda vites geçişleri çok belli bir şekilde düşüyor,ama hızlanırken böyle olmuyor nedeni nedir acaba.klima kapalı iken yapmıyor..servise gitmeme gerek varmıdır.
  • CARDRİVER06 kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    aynen, yağ, yağ filtresi, hava filtresi değişti, toplam 40 küsür lira da işçilik alınmış. fiyat farkları olabiliyor. işçilik keyfi olarak fazla ya da az alınabiliyor ya da indirim yapılabiliyor. ama genel olarak ataşehir birmottan memnun kaldım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CARDRİVER06

    Hocam fazla fiyat ödemişsiniz bence.Ben 180 tl ödedim.Tabii hava filtresi değişmedi.Onunda değeri 120 tl olacak değil ya.maks.250 lira falan tutardı.Bursa Teknikiş Oto..

    Hmm, hakikaten fazla ödemişim. Servisler arasındaki bu kadar fiyat farkı olması normal mi? Altı üstü bir yağ/yağ filtrresi bir de hava filtresi değişiyor. Garantisi bitsin işim olmaz servisle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: a.a.avcı

    Merhabalar 2 hafta önce 500l 1.4 (2014 6000 km )aldım, araç durunca devir 13-14 arasına kadar yükseliyor tekrar düşüyor. rölantide çalışırkende debriyaja basıp cekince yapıyor.servise bir türlü yolum düşmedi.sebebini bilen veya başına gelen varmı.

    Bu olayı araç kalkıştada uyguluyor ben hiç gaz vermesem bile kendi deviri yükseltiyor.Ayrıca Lpg li kullanan varmı? tavsiye edermi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gorkemchem

    Merhaba Arkadaşlar daha önce direksiyon problemi yaşayanlar vardı forumda. Benim arabadada durur konumda sağa sola çevirirken arada tık tık yapıyor. Arıza böylemi başlıyor yoksa hepinizde varmı bu ses?

    Hocam araç çalışmadan ben de hareket ettirince saga sola tık tık ses geliyor. O zaman serviste göstermiştim. Bu direksiyonlar yapar demişti. Hatta serviste usta birkaç fiat arabası daha gösterdi city fonksiyonlu hepsinde bu ufak tıkırtı vardı. Yolda ya da başka bir sıkıntı olmuyor bende..
  • sessizliman76 S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar
    Aracım 2013 1.3 multijet rock star düologic
    Motor çalışır vaziyette araç hareketsizken direksiyonu sağa sola çevirdiğimde bende de ses çıkıyor servise Bu konuyla ilgili sorunumu bildirdim normal olduğunu söylediler Hatta başka bir araç yine 500L De gösterdiler Fakat ben ikna olmadım Çünkü aynı ses değildi ama mecburen kabul etmek zorunda kaldım.
    Bu konu ile ilgili yeni bir şey farkettim Sol Ayağım fren pedalının sol tarafında yere basarken araç hareket halindeyken direksiyonla sağa sola çevirerek Viraj alırken Tıkırtı hissediyorum
    Bu forumda daha önce aynı sorunu yaşamış ve direksiyonu değiştirmiş bir kişi var Ancak sanırım forumdan uzaklaşmış kendisine mesaj attım dönüş yapmadı
    Ne yapmak gerek Ben de bilmiyorum ama beni rahatsız ediyor bu durum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu içi arama kapalı olduğu için daha önce soruldu ise kusuruma bakmayın.

    2013 Opening Edition aracımın sileceklerini değiştirmek istiyorum fakat servis arka silecek için 59 ön silecek için ise 200 TL istedi. İnternet üzerinden daha önce silecek arkadaşlar site, marka model önerebilirlerse sevinirim.
  • bezginsevecen1 B kullanıcısına yanıt
    Öncelıkle selamlar , bende o direkiyon kutusu garantıden degısenler kervanındanım . Yalnız ben yolda bellı bır hızın uzerınde hafıf vıraj donuslerınde hıssetmeye baslamıstım sorunu , takılma seklındeydı ve sankı anıden bırakıyordu . Halıyle bu gıderek artınca bende sızın gıbı once servıse gıttım test surusu yapıldı once bı sorun yok dendı ancak ısrarcı olunca servıs mudurune aıt aynı donanım ve pakette olan aracla hemen ardından yıne bırlıkte teste cıktık ve uste da bende kullandık daha ıkna edıcı oldu kabul ettı usta bır problem odugunu . Uygun oldugum bır gunde bırakmamı ve sıstemı sokup kontrol ederek degısım ıcın onay vereceklerını soyledıler dedıklerı gıbı oldu onay cıkınca kutunun dısardan gelmesı bır haftayı buldu o zamana kadar aracı kullanmaya devam ettım parca gelınce cagırdılar 1 gun bıraktım ertesı gun aldım ( bu arada ısrarcı olurken bu forumda degısım uyglulanan araclardan ve bu sorunun bu aracların cogunda cıktıgının farkında oldugumdan sık sık bahsettım ) sıze de tavsıye ederım . Sonuc olarak sıkıntı cozuldu bende umarım sızın de hallolur cunku hem ılerleyen bır sorun tıkırtıyla kalsa yıne ıyı hem de surus guvenlıgını rıske sokmaya baslıyor ılerıde ..




  • july17 J kullanıcısına yanıt
    kelebeklere kaplattığım film kalkınca tamamen siyah folyo kaplattım.tabi cam özelliğini kaybetmiş oldu.fakat güzel durdu.burhaniyede yaptırdım.iyi sürüşler.
  • arkadaşlar ilanda ki araç nasıldır? fiyat bakımından. birde aracın vites geçişleri çok sarsıntılı mı?

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-orj.boya-yok.hasar-kayitsiz-500l-321533161/detay
  • Bundan önceki arabam Hyundai idi, 10 sene düzenli olarak servise gittim. Her 10.000 Km de bir bakım yaptırdım.

    İlk defa geçen hafta Fiat servise gittim aradaki farklar beni şaşırttı.

    Kısaca bunları yazayım:

    1- Hyundai bakım bitiminde değiştirdiği bütün parçaları bir poşete koyup arabanın bagajına bırakıyordu. Fiat teknik serviste böyle bir şey görmedim. (Filtreler, kayışlar, bujiler değişen ne varsa poşete koyup veriyorlardı.)

    2- Hyundai araba hazır gelin alın dediğinde araba hazır oluyordu. Fiat araba hazır dedi, gittim arabayı alıcam bir parça takılmamış. Bunu telefonda bana söylemiyorlar. O parça olmadan servisten ayrıldım. Bunu da garipsedim.

    3- Takmadıkları parçayı dün yani salı günü servise çağırıp takacaklarını söylediler ama dün geçti bu gün geçti arayan soran yok. Hyundaide olsa kırk defa ararlar özür üzerine özür dilerlerdi.

    4- Ne zaman Hyundaide bakım yaptırsam Hyundai merkezden biri arar memnuniyet anketi yapardı. Şikayetim varsa dinlerdi. Fiat merkezden servis bakım memnuniyeti ile ilgili şu ana kadar arayıp soran olmadı.

    Fiat'ın bu kadar umursamaz oluşunu yadırgadım.

    Netice olarak Fiat'ta arabalar değişip Avrupa seviyesine ulaşsa da kafalar hala Şahin kafa Doğan kafa.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tamer87

    Arkadaslar ben de 500l almayi dusunuyorum. Aklima takilan birsey var acaba bu cam tavanlarin film cekilmesi ya da cam tavan perdesinin degismesi mumkun mu? Cunku ben gecen denemek amacli bindigimde perdenin yaz gunleri icin yetersiz oldugunu dusundum biraz fazla $effaf geldi.

    Aracın tentesi yeterli ben haziran sonu 700 km yol gittim güneş altında rahatsız etmedi güneş geliyor ama rahatsız edici olmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ebu Computer kullanıcısına yanıt
    1. Benim de çok istediğim bir şey hatta bi daha ki sefere eski parçaları istemeyi düşünüyorum.
    2 ve 3 size denk gelmiş, sizin gittiğiniz servis sorumsuz hangi servisse
    4 Mutlaka arayacaklardır,
    Bu aramalardan servisler çok çekiniyor. Bugün servise arabayı bıraktıktan sonra, beni çarşıya bırakmak istediler bende yok yürüycem dedim sonrasında Fiat tan
    aradıklarında servisle götürme teklifi yaptıklarını söylememi istediler.

    50 000 km yağ bakımını yaptırdım 200 liraya
  • Ebu Computer kullanıcısına yanıt
    Sanırım sızın gıttıgınız servısle alakalı olmus tum bunlar dostum, ben her bakıma gıttıgımde arabam hazır bagajımda cıkan tum parcalar poset ıcınde konmuş olarak beklıyor. Garantı kapsamında dahı parca geldıgınde kendılerı arayıp davet ettıler bızı , kısacası umursamazlık ve işinde cıddıyet sıkıntısı bızım ınsanımızda maalesef bıraz var . İşini duzgun yapanlara denk gelmenız dılegıyle ;)
  • Vinnie Gognitti, kenan1944, york34 vs...
    Kullanıcılar hep bu direksiyon konusunda sorun yaşamış kişiler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankarada 40000 bakımı için fiyatlar uçuyor kartaş 800 aliuğurlu 730 ksvaklıdere 540 dedi carbon clean dahil bslata çıkarsa ekstra bune böyle anlamadım.dışarıda sanayide balata hatiç 250 tl diyorlar garantinin bitmesine 10 ay var ksrasız kaldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.