Şimdi Ara

VW POLO KULLANICI VE MERAKLILARI BURAYA (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.543
Cevap
61
Favori
1.338.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar haziran ayında 2004 polo DİZEL Basıc aldım ve büyük bi keyifle aracı kullanmaya başladım fakat temmuz ayı ortasında sebebini halen tespit edemediğimiz bi nedenden ötürü arabam yandı hemde otobanda 120 Km hızla giderken birden alev aldı. Tabi otobanda söndürene kadar arabanın ciğeri yanmış oldu, arabayı perte çıkardık ve bayaa uzun zaman sonra parasını en sonunda kaskodan alabildik. olay kısaca böyle.

    Kısmetse 10 güne kadar tekrar polo almak istiyorum fakat servisteki arkadaşlar ve tanıdıklarım bu arabalarda böyle yanma ile sonuçlanan olaylar fazlasıyla oldugunu sölüyorlar e tabi benim başıma gelen olay da cabası hatta servisteyken bir kullanıcı geldi memlekete giderken yolda iki tene yanmış polo daha gördüm dedi ben daha bi gerildim.

    Siz ne dersiniz bu araçlarda varmı bu tehlike
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emir18rebrov

    birde bnm yine stop etme başladı.artık service oil in yanında service insp yazıyor.başına gelen varmı?



    Arkadaşım, korkulacak birşey yok, "service oil" ve "service insp" yazması son derece normal. Bizim araçlarda yol bilgisayarı olmasa da aracın yağ değişim zamanı ile planlı servis bakım zamanını hatırlatan bir sistem mevcut.
    "service oil" = yağ değişim zamanı
    "service insp" = servis bakım zamanı

    Her iki durumda da yetkili servise (ya da vw özel servislerinin birçoğuna) başvurduğunuzda gerekli bakım (yağ değişimi / servis bakımı) yapıldıktan sonra aracınıza elektronik bir cihaz bağlanarak bir sonraki bakım zamanı aracın beynine yükleniyor ki bakım zamanı tekrar geldiğinde kolaylıkla farkedesiniz. Aracın beyni neresi diyecek olursanız, vites kolunun önündeki küllüğün içini yerinden çıkardığınızda bir soket göreceksiniz, bahsettiğim cihaz oraya bağlanıyor. Bu cihaz sadece bu işe değil, aracınızdaki tüm arızaların da tespit edilmesini sağlıyor.




  • teşekkrler
  • valla biz 98model ve 2001 model olmak üzere 2006 senesine kadar polo kullandık ve hiç böyle bir sorunla ne karşılaştım ne duydumm..
    quote:

    Orjinalden alıntı: tekdeka

    Arkadaşlar haziran ayında 2004 polo DİZEL Basıc aldım ve büyük bi keyifle aracı kullanmaya başladım fakat temmuz ayı ortasında sebebini halen tespit edemediğimiz bi nedenden ötürü arabam yandı hemde otobanda 120 Km hızla giderken birden alev aldı. Tabi otobanda söndürene kadar arabanın ciğeri yanmış oldu, arabayı perte çıkardık ve bayaa uzun zaman sonra parasını en sonunda kaskodan alabildik. olay kısaca böyle.

    Kısmetse 10 güne kadar tekrar polo almak istiyorum fakat servisteki arkadaşlar ve tanıdıklarım bu arabalarda böyle yanma ile sonuçlanan olaylar fazlasıyla oldugunu sölüyorlar e tabi benim başıma gelen olay da cabası hatta servisteyken bir kullanıcı geldi memlekete giderken yolda iki tene yanmış polo daha gördüm dedi ben daha bi gerildim.

    Siz ne dersiniz bu araçlarda varmı bu tehlike




  • ben 3sene kullandım polo clasicc o kadarı rahatbir kullanımı var dı tek kusuru arkakoltukta diz mesafesi dar onuda ben hiç arkada yolculuk yapmadıgımda önemseniyordum
  • Arkadaşlar bende daha önce 98 Polo HB vardı. Fakat askere giderken satmak zorunda kalmıştım. Hala tadı damağımdadır. Eski resimlerine bakıp bakıp iç çekerim. Şimdi yeniden benzer bişey almayı düşünüyorum. 99 model otomatik viteslisini buldum. Fakat otomatik şanzıman beni biraz korkutuyor. Nasıldır. Tavsiye eder misiniz? Arıza falan çıkarır mı? veya arıza çıkarsa tamiri düz vitese göre daha mı zordur. Öncekine sıralı sistem lpg taktırmıştım. Çok memnun kalmıştım. Otomatik viteslisine de LPG takılır mı? Performansı nasıl olur? Bu konularda bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • arkadaşlar merhaba 2008 model triptonik polom var ikinci defa benzin aldım dün fulledim arabayı ve 93 ytl de pompa attı ve tam 462 km yol yapmışım.hesaba göre 0,20 ykrş yakıyo sizce azmı yakmış bana çok az geldi.araçın devri hep 2000 -2500 arası kullanıldı zaten triptonik olduğu için kendi atıyo bende zorlamadım.bir kaç kere 140 km yaptık ve genelde 90 km altındaydık.ayrıca bütün km şehir içi yapıldı .yorumlarınızı bekliyorum
  • 2000 modelide 20 ykr yakıyo.
  • internet sitesinde 100 kmde 9,7 yazıyo yani kmde 0,27 ykrş geliyo o yüzden bana çok az geldi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: manet

    2004 model çift farlı 1.4 polo 30000 de 75 bg 19 bin edermi sizce teşekkürler




    Arabanın özelliklerini yazarsan yardımcı olabilirz sanırım
  • 98-99-00 polo 1.6 ac kullanıcıları aracınızdan memnunmusunuz.bakım masrafları nasıldır.otomatik düşünüyoruz , düz mü otomatik mi tavsiye edersiniz.
  • 2007 polo 1,4 lastik havaları ne olmalıdır?
  • arkadaşlar öncelikle herkese merhaba
    2 araç arasında kaldım .
    2001 polo hıghlıne diğeride 2002-2003 comfortlıne ıkısıde guzel bence hatta bana hıghlıne agır basıyor ama biraz diğerine göre ufak gibi siz ne dersiniz. sonuçta benim sunroof önemli bir kriter ama pişman olmakta istemem.
    yardımlarınızı bekliyorum.
  • bence highline al. satarkende kolay satarsın..
  • bncede highline. o donanımlar hangi arabada var?
  • öncelikle teşekkürler bencede hıghlıne güzel ama çift farlı kasaya göre çokmu ufak sonuçta aile arabası olrak düşünüyorum.bir de fiyat ne kadara kadar çıkayım hıghlıne 2000 model temız gıbı görünüyor.
  • Silecekleri değiştirmek istiyorum (arka dahil). Nereden kaça değiştirebilirim fikri olan var mı?
  • Bende de 2005 model Polo Basicline var cift farlı olanlardan lastiklerin havasını kaca ayarlatmam lazım ben gittim lastikci hepsini 30 a ayarladı dogru mu? Birde bunlarda arka cam silecegi su fıskırtmıyor mu? su deposu onunkiyle aynısımı yoksa farklı yerde mi cunku silecek kolunu arkada ittiriyorum su fıskırtma sesi geliyor ama su cıkmıyor :)
  • @millessound
    bence aracın lastik basıncını 32 veya 33 e ayarla
    depo kapağında yazar. (BAR cinsinden yazıyor benimkinde
    2.3 bar diyor ama o 34 psı a denk geliyor

    arka cam için silecek kolunu ön cama doğru it.
    yani su için kendine çekiyorsun ya, arka cam için ileri it.
  • Arkadaşlar,

    VW Polo Tour hakkında ne düşünüyorsunuz..? Trendline'in biraz toparlanmış hali gibi geldi bana.. 2 kapı.. mp3 çalar da var..

    Aklımda 2005 trendline tdi vardı ama, acaba kasıp sıfır tour tdi mı alsam diye de düşünüyorum..

    Bi de Cross Polo var ama, hem dizeli yok, hem de satarken çok kayıp olur gibi geliyor..

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 5 Kasım 2007; 19:28:04 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.