Şimdi Ara

VW POLO KULLANICI VE MERAKLILARI BURAYA (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.541
Cevap
62
Favori
1.349.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada inanmadığım için demedim ..1.4 araca göre o hıza ulaşabilmen çok iyi..
  • araba 170-180 e kadar zaten hiç zorlanmıyor.
    gaza birden basıp da öyle beklerseniz araç hızlanmıyor
    gaza çok yavaş kademe kademe basacaksınız.
    maalesef kısa mesafede değil de uzun bir mesafeye ihtiyaç duyuyor 180 den sonrası için.
    gazı yedire yedire basacaksınız. enjektörler motora gereğinden fazla yakıt boşlatmayacak.
    180 i görmek hiç zor değil de ondan sonrası zor oluyor.
    ben deneme için 160a düşüp 4 e çektim ve deviri iyice ykselttikten sonra 180 gibi tekrar 5 ledim.
    ama motora zarar verdim. şu an 180 i zor görüyor.
    motor bakımı yapmam lazım, zaten 111.000 de şu an.

tavsiye etmem ama bu araçla inanın bana 200 görmek zor değil.
    aynı anda 190-200 gibi bir hızda giderken benzin ibresinin düşüşünü görmek mümkün.
    neredeyse saatin yelkovanının hareketinden de hızlı

• arkadaslar bende 98 lpgli polo classic var. aracta su aralar bi sorun var.araba bazen gaza yükleniyorken gazı kesiyor sanki hic gaza basmıyorsunuz gibi tepki vermiyor.sonra düzeliyor normal bastıgınız zaman gidiyor arada gazı kesiyor yani. kelebekten demisler pedere cıkma bi tane takmıslar biraz düzelir gibi oldu simdi aynını yine yapıyor ozellikle 4. viteste düz yolda bile arac sanki tekliyor.Birde arkadasın 96 corollasını kullanıyorum benim arabadan cok cok seri o da lpgli aynı zamanda. Yazdıklarıma yorum veya fikirlerinizi belirtirseniz sevinirm.
  • kesiklik çok tehlikeli.onu yaptır hemen.kaza bile yaptırır allah korusun.sollamalarda dikkat et. birde arkadaşlar bu arabayla hız yapmayın.gerçi ben en son 180 gördümde güven olmaz buna küçücük araba.zaten kayıyo gidiyo allah korusun..
  • arkadaşlar be arabamı satıyorum fiyat son olarak 15.500 olmuştur.
    http://forum.donanimhaber.com/m_17873482/tm.htm

www.sahibinden.com
    sahibinden.com Hata Sayfası
    http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4869368

• herkese selam, bende de 2001 polo comfordline sunroof lu .. bulunmakta.. Araçtan çok memnunum... Bence döneminin en iyi aracıydı.. ve halen güncelliğini korumakta... Ne zaman başka bir polo görsem 2000-2001 tabiki.. yeniden ilk günkü gibi heyecanlanıyorum. Süper ya........
  • 2006 Trendline sürekli şehiriçi ve hafif performanslı kullanımda 350km'de ışık yandıNormalmidir?
  • slm arkadaşlar aranıza yeni katıldımm 1,5 ay önce 99 model 1.6
    polo clasik (100hp-otomatik vites) aldım arac su ana kadar sorun cıkarmadı yaklaşık 1200 km yol yaptımm aracın performansından gayet memnunumm daha önce poloya hic binmemiştimm ama hosuma gitti ne yalan söleyimm ama arac hakkında fazla bilgim yokk bu aracdan anlayan varsa beni bilgilendirise sevinirimm ileride önüme cıkacak sorunlar hakkında bilgi sahibi olurum en azından bu arada size komik gelecek ama aracın sis lambalarııı nası yanıyoo yaf bulamadımmm saglıcakla kalınızzzzzzzzzzzz
  • düğmeyi kendine dooru çek
  • saoll arkadaşımm yarın denerimmm ilginç hic rastlamadımmm sis farlarının bu şekil yandıgınna (düğmeyi kendimize dogru cekerek) demekkki vw ler böle bakalım daha neler ögrencezzzzz
  • arkadaşım o sesler bendede var cıt cıt diye uyuz oluyomm sizin teyp orjinalmii benimki orjinal sanırım teypden geliyoo cünkü teybi kapatınca kesiliyoooooooooo dikkat edinn belkide hapörlörden geliyodurrr
  • arkadaşlarr arabamda ufak tefek cizikler var bunları kapatmanın en iyi yolu nedirrr bilen varsa lütfen yardımcı olsunn parca boyamı attırayımm yoksa daha degişikk yöntemler varmııı bazılarıı oto showlarda satılan pastaları öneriyoo acaba faydası olurmu daha önce hiç böle bişey başıma gelmediii bu pastaları kullanan varsa markasını yazarsa sevinriimm
  • arkadaşlar 2007 model polom var araba daha 3 aylık fakat arkadan çıt çıt diye sesler geliyor ve sağ kapı yada yan direktende bazen tıklama sesi geliyor aynı sorunu yaşayan varmı? sanki küçük bir taşla çamurluk içiçe vuruluyor gibi kasisli yolda çıkıyor bu sesler bilgis olan varsa paylaşsın lütfen
  • bende de 2006 trendline var dostum.. bende alalı üç-dört ay olmuşken dediğin sesin aynısı geliyodu sağ arkadan.. herşeyi denedim sesin kaynağını bulamadım... sonra yetkili servise gittim... sorunu söyledim hallettiler artık gelmiyo... sebep olarakta amortisör takozunda kırık olduğunu söylediler... bilgin olsun... bence hemen yetkili servisine götür... bir günlüğüne ayrı kalırsın arabandan o kadar.....
  • yan sanayisi 25 ytl benimde başıma aynısı geldi.
    quote:

Orjinalden alıntı: emir18rebrov

arkadaşlar yıkamacı ayna kontrol düğmemi kırdı.ne yapmalıyım.fikri olan varmı?
  • cvbın için saol.sadece düğme değişiyor diimi?komple değişmiyor dimi?
    birde bnm yine stop etme başladı.artık service oil in yanında service insp yazıyor.başına gelen varmı?
    quote:

Orjinalden alıntı: giza

yan sanayisi 25 ytl benimde başıma aynısı geldi.
    quote:

Orjinalden alıntı: emir18rebrov

arkadaşlar yıkamacı ayna kontrol düğmemi kırdı.ne yapmalıyım.fikri olan varmı?

• quote:

Orjinalden alıntı: borahana

arkadaşlar 2007 model polom var araba daha 3 aylık fakat arkadan çıt çıt diye sesler geliyor ve sağ kapı yada yan direktende bazen tıklama sesi geliyor aynı sorunu yaşayan varmı? sanki küçük bir taşla çamurluk içiçe vuruluyor gibi kasisli yolda çıkıyor bu sesler bilgis olan varsa paylaşsın lütfen

Lastiklarinin birinde kesinlikle çivi var. Pişman olmazsın bir lastıkciye kontrol ettir.
  • İstanbul anadolu yakasındaki yıkamacılar berbat,özellikle bostancıda sonax autostop (yanyanalar zaten) bu kadar kötü araba yıkanmaz yahu.Paspasları bile yıkamıyorlar,iç dış demediğin zaman.Bu kadar terbiyesizlik olur,helal para kazanmıyorlar.
    Lastiğe gelince,bende de öyle bir tıklama vardı,sonra lastiğin içinden şamyel parçası çıktı.Arkadaşın dediği gibi ya lastikten ayrılmış bir şamyel parçası yada çivi.Dikkatlice bakarsan çiviyi görürsün.Tam sol veya tam sağ yap ön lastiklerdemi ilerliye ilerliye görürsün.
  • arkadaşlar lastikten falan değil bu o kadar anlarız heralde kasisli yolda yapıyordu bu sesi servise götürdüm halloldu şükür şimdi ses yok maşallah.ne olduğunu da söylemediler galiba fabrikasyon bi hata var bunlarda neyse halloldu ya önemli olan o paylaşım için teşekkürler.selamlar........
  • 2004 model çift farlı 1.4 polo 30000 de 75 bg 19 bin edermi sizce teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.