Şimdi Ara

Tank monkum var arkama atacker lazım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karekterim dps olarak bi işe yaramıyo ama inferno mp10 da da ölmüyorum kolay kolay.Bayağı tank oldu.Tek başıma ilerliyemiyorum, beraber farm yapmak isteyen varsa tanklık edebilirim.
    Smoche#2659

• http://eu.battle.net/d3/en/profile/Smoche-2659/hero/2448913
    Kusura bakmazsan söylemeden duramadım. Şaka gibi bir char olmuş, SS alıp forumlarda paylaşmak için telif hakkını reca etmiyorum.
    3,7k DPS nedir, 127k HP nedir.

HP 30k'ya çeksen bile o vitaların yerine dex koysan bile yine başkalarına muhtaç olmayacağın kalbur üstü bir şeyin olurdu; keza biliyosundur.
    Tabi aslında şöyle demem lazımdı; gemleri büyüt 200k HP hedefin olmalı, cc-chd-ias nedir ki sağ yüzükteki 30chd'yi bırak; üzerindeki 79vita çok az 150+vita olanı bulursun. Sol yüzükte dex fazla vita çok az olmuş; acil 100+vita olanı koyman lazım. Kusura bakma ama komik.

Şaka değil de diabloprogress'te max HP sıralamasına oynuyorsan yine gülerim. Keza şu an 69. sıradasın EUR monk'lar arasında, ha geyret dediklerimi yaparsan gururumuz olabilirsin.
    http://www.diabloprogress.com/hero/smoche-2659/Natasha/2448913
    AR sıralamasında ise 44. sıradasım mmm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 17 Şubat 2013; 5:21:31 >

• Valla en son 2-3 ay önce girmiştim oyuna tekrar döndüm 2 gün oldu daha bişey dizemedim eski hali bu.Farmlıyarak dizcez bişeyler işte.
  • vita'ya yatırım yapsaymışız yah, 3 ayda değer kaybetmeyen bir o kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

vita'ya yatırım yapsaymışız yah, 3 ayda değer kaybetmeyen bir o kalmış.

kafan acır

Belli acemi bir arkadaş, ancak bu yağmasanda gürle tavırları ve verilen armory link (bu ne özgüven) komik kaçmış. Trollemiyordur umarım :D
  • bu set kalabilir uber de falan belki lazım olabilir ama kendine acilen yeni bir set dizmelisin(tabi ki dps ye önem verip)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yurki

bu set kalabilir uber de falan belki lazım olabilir ama kendine acilen yeni bir set dizmelisin(tabi ki dps ye önem verip)

ne seti hocam? bu itemlerin alayı çöp. AH ye koysa satmak için blizzard banlar , o derece. İtemlerin toplanmasında bir özenme görmüyorum....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaansam

quote:

bu set kalabilir uber de falan belki lazım olabilir ama kendine acilen yeni bir set dizmelisin(tabi ki dps ye önem verip)

ne seti hocam? bu itemlerin alayı çöp. AH ye koysa satmak için blizzard banlar , o derece. İtemlerin toplanmasında bir özenme görmüyorum....

orası öyle çok kötü dizildiği bir gerçek fakat uber de belki tank olarak durabilir diye düşündüğüm için durmasını söyledim tabi ki bu setin baştan aşağıya değiştirilmesi lazım
  • quote:

quote:

quote:

orası öyle çok kötü dizildiği bir gerçek fakat uber de belki tank olarak durabilir diye düşündüğüm için durmasını söyledim tabi ki bu setin baştan aşağıya değiştirilmesi lazım

Neye göre kime göre hangi MP'de tank?

Yahu bu arkadaş party'e girecek ve hiç vurmayacak ama mob'ların HP'leri buff'layacak. Her party'de uberler rage girer bunla. (bu arkadaş dediğim bu profil, örnek baabında)
    Ben bile beraber MP10 girsem bu arkadaş ile rage girer uber'ler. 70k felan DPS yapar rahat inferno görmüş adam, ayıp bu yapılan vita+ar üstüne 3k dps. Yahu 10 level iken 3k dps'ten fazlası olur. (abartmış olabilirim.)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Neye göre kime göre hangi MP'de tank?

Yahu bu arkadaş party'e girecek ve hiç vurmayacak ama mob'ların HP'leri buff'layacak. Her party'de uberler rage girer bunla. (bu arkadaş dediğim bu profil, örnek baabında)
    Ben bile beraber MP10 girsem bu arkadaş ile rage girer uber'ler. 70k felan DPS yapar rahat inferno görmüş adam, ayıp bu yapılan vita+ar üstüne 3k dps. Yahu 10 level iken 3k dps'ten fazlası olur. (abartmış olabilirim.)

arkadaş vitalitye abanmış gerisini pek umursamamış fazla uber yapmadığım için(hatta 1 kere yaptım) tahmin etmiştim ama daha deneyimli olarak uygun olmayacağını açıkladı arkadaşlar. Hepimizin söylediği gibi bu arkadaş tüm itemlerini değiştirmek zorunda

• Limitleri deneyen insana saygı duyarım :) bence çok değişik bi çalışma olmuş tebrikler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simonsorcerer

Limitleri deneyen insana saygı duyarım :) bence çok değişik bi çalışma olmuş tebrikler :)

ben şimdi limitleri deneyeceğim
    adam ne bulduysa giymiş üzerine ne limiti? gemlerin durumundan ne kadar baştan savma olduğu belli..

Yanlış anlaşılma oluyor sanırım :

Bu arkadaşın gearında bir özenme yok, bulduğu vitli bütün itemleri üzerine giymiş bide topladıkları ile gem yapmış/ almış. Bu itemlerini AH ye koysa 10 yıl beklese bir tanesi 100k üstü gold etmez ( örneğin ). Arkadaş bilmeden oynamış olay bu (zamanında bende noob dum). Komik gelen
    Alın size tank yaptım edaları :D
    tank ney lan
    sanki world of warcraft oynuyoruzda bosu tutacak , sanki bana cm wiz

• quote:

quote:

Limitleri deneyen insana saygı duyarım :) bence çok değişik bi çalışma olmuş tebrikler :)

adam ne bulduysa giymiş üzerine ne limiti? gemlerin durumundan ne kadar baştan savma olduğu belli..

Bu arkadaşın gearında bir özenme yok, bulduğu vitli bütün itemleri üzerine giymiş bide topladıkları ile gem yapmış/ almış. Bu itemlerini AH ye koysa 10 yıl beklese bir tanesi 100k üstü gold etmez ( örneğin ). Arkadaş bilmeden oynamış olay bu (zamanında bende noob dum). Komik gelen
    tank ney lan

Bu konuda wiz'in w'su geçmezse sevinirim. CM derken de yutkunmayı öneririm.

• quote:

quote:

quote:

tank ney lan

Bu konuda wiz'in w'su geçmezse sevinirim. CM derken de yutkunmayı öneririm.

Besmele bile çektim :D

Cm wiz ya tankların atası :D tank deyince adama sorarlar Monk ney lan?

• skil dizilimi de ayrı bir tez konusu
  • Herkes bişeyler yazmış doğru yanlış.En başta belirtmiştim 3 ay önceki dizilim bu.Ayrıca dikkat ettiyseniz sadece vita değil resist üzerine bir dizlim.Oyunun ilk çıktığı zamanlarda infernoda kasmak neredeyse imkansız gibi birşeydi.Bu char da o imkansızlığın giderilmesi için o zamanın hatrı sayılır bir parasıyla dizildi(2-3 ay önceden bahsediyorum).Arkamda 2 tane dh ile cok rahat infernoda kasıyodum ben ki nerdeyse pot basmazdım.Yani bazı arkadaşlar yazmış noob, oyunu bilmiyo vs vs diye.Az çok oyun hakkında bilgim var sağolun.Oyun yine eskisi gibi çok zordur diye açtım bu konuyuda, oyuna girip bakmamıştım tam olarak ama oyuna girip biraz oynayınca anladım ki eski zorluk kalmamış mp sistemi sayesinde.O yüzden küçümser yorumlar yazmazsanız sevinirim.
  • Diablo nun ilk inferno haline göre yapılmış güzel bi char bu. itirazi olan varsa hatırlasın ilk infernoya geçip act 2 de tek yediğiniz günleri.
    O zamanlar en baba dps 20-25k civarındaydı bu char da o zamandan kalma anladığım.
    eleştirmeden önce hatırlayın sonra yapın eleştirinizi.
    Sen oyuna yeniden başla usta zaten sıfırdan başlıyor olucaksın artık resist hp falan anlamı kalmadı tek avantajın hazır char var üstünu dizmek gerekiyor o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda tüm karakterleri 60 levele getirmiş birisi olarak; hangi karakteri seçerseniz seçin sadece droplarda yeşil görünen statlara bakarak ve hiç ah ye uğramadan hiç bir özelliğe abanmadan sadece yere düşenleri üzerinize giyerseniz 60 levelde 60-70k arası dps sahibi olursunuz.Normal oyun akışında baktınızki ya hemen ölüyorsunuz ya da vuruyorsunuz ama yaratıklar ölmüyorsa yolunda gitmeyen birşey var deyip çözüm ararsınız. 120k life 8k damage ile ben tankım arkadan ateş desteği lazım bir de mp10 oynuyorum derseniz - uslüp belki yanlış olsa bile- tepki alırsınız. Arkadaş, bende bir sorun var gear nasıl dizmeliyim, güncel skiller nelerdir diye sorsa da dalga geçilse o zaman hadi neyse. Ben dahil karakterine onca para harcayan emek veren herkes enayi öyleyse.
  • Kiss of Death de kaansam'da zaman zaman güzel paylaşımlarda bulunan seviye üyeler, bu konudada da art niyetle yazdıklarını düşünmüyorum, sadece muhattabı oldukları üye (konu sahibi) samimiyeti sezememiş gördüğüm kadarıyla ki bu çok normal, aylardır forumda değil.

Seviyenin korunduğu sürece bir sorun çıkıcağını düşünmüyorum o yüzden kitlemedim konuyu, saygılar
  • Ben kimseye enayi gözüyle bakmıadm.Sadece 3 ay geriden geliyorum o yüzden yazdıklarım yanlış anlaşıldı.İlk başlardaki inferno act2 ve sonrasında ilerlemek imkansız gibiydi.Bende böyle bir char dizdim arkadaşımda full dps demon hunter acmıştı.Önde tanklık yapardım, arkamdan keserlerdi.Anlatmak istediğim oydu milleti enayi yerine koymak değil yani.Bilgimiz var ama eski bilgiler sadece güncellemek gerekiyo kendimizi. Demek ki eski sistem ilerlemiyo yeni baştan karakter dizmek gerekiyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.