Şimdi Ara

Ülker mi Eti mi? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
298
Cevap
0
Favori
17.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki

Ülker mi Eti mi?

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2021)
Giriş

Orijinalden alıntı: cihancndn

quote:

Orijinalden alıntı: rap_üstad

ülkerin nesi varki oy vermişler. şuan popüler olan her ürün eti nin

Ak Partililer oy veriyor ona %50 ya oyları onların

Eti
    50% (70)
    Ülker
    50% (70)

+1
  • Şirket olarak ülkerin büyük olduğu kesin, tat olarak tabiki ikisinin de güzel ürünleri var. Bunda bile taraf tutmanın manası yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hay gözünü sevdiğimin kapitalizmi millet kendisiyle alakası olmayan markalar için kavga ediyor tek kazanan onlar farkında değiller
  • Hayatımda bir defa etinin çikolatasını yemek gibi bir hata yaptım ve surf bu yüzden ülker diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Birbirlerinden baktıkları elbet oluyodur ama ülker eti'yi 3le çarpar 5e böler , bin basar , eti'nin hiçbir çikolatası ülker'in çikolataları gibi ağızda erimiyor , eti kadar boş beleş bir firma olamaz yıllardır ürünlerini almam kalitesini bildiğim için.

Ben markette çalışıyordum ve Eti ürünleri özellikle Canga geldiği gibi bitiyordu. Her zaman en yenilikçi firma eti olmuştur. Eskiden turtie vardı hatta yeşil pakette çokoprens vardı. Çokoprens şimdi ülker üretiyor. Eti her zaman en kaliteli ve yenilikçi firma olmuştur.

eti daha iyi ama taklit konusunda ulker ve eti ikiside cok madur suruyle marka var hepsi taklitci.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihancndn

quote:

ülkerin nesi varki oy vermişler. şuan popüler olan her ürün eti nin

Ak Partililer oy veriyor ona %50 ya oyları onların

Eti
    50% (70)
    Ülker
    50% (70)

+1

Sırf ülkerin kolası satsın diye coca cola ve pepsinin önüne kapattı tayyip. Ve fabrikasında çalışan işçilerin %90'ı cemaatten.

• eti
  • quote:

Orijinalden alıntı: BYYUNUSX

ülker yenirmi beeee, ETİ forever

senin gibilere baktığımda kendimi görüyorum. o yüzden yav he he.ilaçla delirttiler beni kafa kalmadı ki.normalde sanırsam hiçbir delide bende olan şeyler yoktur.ama ilaçla delirttiler. o yüzden bana benzeme adam ol.
  • Parti konusuna dönmüş resmen,Ak partili değilim ama oyumu Ülker'e verdim.
  • Türkiye market raflarının olmazsa olmaz markalarına sahip bu iki farklı firma arasında herhangi bir husumet yoktur sanırım. Siz kimi seçerçeniz seçin onların durumlarından gayet memnun olduklarını düşünüyorum. Sonuçta görsel açıdan aynı ürünleri üretiyorlar.
  • Eti gofretleri,ülker gofretlerini ezer hacılar :)

Eti gofret beta 0.93.4752

Ülker mi Eti mi?

Eti gofret v1.00.0554

Ülker mi Eti mi?

• Tabiki de Ülker
  • Olayı siyasete çekmek abes olmuş,zamanında şeriat sucuğu geyiği yaşanmıştı ona benzemiş muhabbet

Ülker grubunun mevcut siyasi iktidar ve çevresiyle ilişkisi olduğu bir gerçek ancak Ülker yılların markası ve bugünkü zihniyet iktidar değilken de büyük markaydı,bu ilişkisi sayesinde daha da büyüdü tabi..Mesela kaç nesil Çokokrem'le büyümüştür,Haylayf'ı benim gibi yaşı 30'ları bulanlar iyi bilir,çokoprens bir başka örnektir..Aynı şekilde Biskrem'i de (lise yıllarımda elmalısını çok yerdim en az 15 senelik geçmişi vardır herhalde belki daha da fazla) ve başka birçok ürününü de..Tabi son yıllarda daha agresif büyüyorlar,kola işine girdiler aynı şekilde hazır çorba işine vs.vs.

Eti ise askeriyede satılan tek abur cubur markası olduğundan askerliğini yapanlar için kraldır özellikle (sabahları berbat bölük kahvaltısı yüzünden Eti Burçak ve Tamek meyve suyu ile kahvaltı yapanlardanım) bunun haricinde Eti'nin çikolatalarını sevmem ne yazık ki,Ülker sütlü çikolatanın eridikçe damakta bıraktığı o tat Eti'de yok..Hoşbeş'in ise rakibi yok gözümde ve tabi cicibebe'ninde Aklıma gelmişken Ülker kremalı bisküviden başka kremalı bisküvi yalandır dolandır..Bu liste uzar gider..

Diyeceğim o ki herkesin damak tadı farklıdır bu yüzden o bundan iyidir,öteki en kötüdür demek yanlış..

Edit: Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaldor -- 13 Ocak 2013; 1:38:51 >

• Evime is yerine ulkerin copunu bile almiyorum almamda AK partiye yardim etmek istemiyorum

Bu solcu gorusumdur

Gemelim ulker etiye

Kfc eti

Popoyes ulkerdir

Arada bukadar fark var iste

Sadece ulker cubuk kraker ve biskrem ile ondedir gerisi hep eti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Ülker mi Eti mi?

bitter konusunda tek favorim.%54 olmalı kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Evime is yerine ulkerin copunu bile almiyorum almamda AK partiye yardim etmek istemiyorum

Bu solcu gorusumdur

Gemelim ulker etiye

Kfc eti

Popoyes ulkerdir

Arada bukadar fark var iste

Sadece ulker cubuk kraker ve biskrem ile ondedir gerisi hep eti

Ülker mi Eti mi?

bu olsa bayıla bayıla yersin

• siyasi ve lezzet açısından kesinlikle eti ama ben yinede şundan aldığım tadı milkadan bile alamıyorum. en güzel sütlü çikolata bence tartışılmaz ülkerdir ama oyum etiye
     Ülker mi Eti mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkjb

Ülker mi Eti mi?

bitter konusunda tek favorim.%54 olmalı kesinlikle

Antep fıstıklısı en pahalı çikolatalardan biridir.
  • Bu arada eti canga nın çikolatası berbat

• quote:

Orijinalden alıntı: alik01

Bu arada eti canga nın çikolatası berbat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxSpecter -- 13 Ocak 2013; 3:01:17 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.