Şimdi Ara

Ülker mi Eti mi? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
0
Favori
17.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki

Ülker mi Eti mi?

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2021)
Giriş
  • Oylama kıran kırana başabaş gidiyor demek ki eşitlik var...iki tarafında süper kozları var birini seçmek zor oluyor :)
  • bana göre bisküvi konusunda ülker nedense diplere doğru yol almaya devam ediyor. bakınız ülker kremalının boyutlarını ufaltıp saçmaladılar. ayrıca biskremin eski tadı yok incirli elmalı olanları kaldırmaları tamamen fiyaskoydu.çiziler daha bir soguk duruyor önceden yerken zevk alınır ağızda darma duman olurken şimdi ise kütük gibi tatları var. 9kat gofretleri fazlasıyla sert oluyor dikkat ettiyseniz, halleyin eski tadı kalmamış. geçmişten günümüze en sade şekliyle probis gelir ki ona saygım sonsuzdur sütün yanında olmazsa olmazlardan birisidir. çikolata konusuna laf etmeye gerek yok.

etiye gelince bisküvi konusunda kesinlikle etiyi tercih ederim çok fazla çeşitleri var ve doğal içeriği bulunan birçok ürünü bulunuyor. hoşbeşin o cıtır hoş tadı ve kolay bitmeyişi mutluluk veriyor çikolata konusunda etiden uzak dururum bitter çeşitlerini herzaman tercih ederim.

ayrıca ülker eti bize lükstü bizim markamız "SARAY"dı diyip eskilerin gözlerini doldurayım

• quote:

Orijinalden alıntı: okaaaaaan

Oylama kıran kırana başabaş gidiyor demek ki eşitlik var...iki tarafında süper kozları var birini seçmek zor oluyor :)

biraz ülker den akla gelmeyen beğendiklerimi ekliyeyim, yarın da etileri koyarım

Ülker mi Eti mi?

Ülker mi Eti mi?

Ülker mi Eti mi?

Ülker mi Eti mi?

Ülker mi Eti mi?

ve bomba

Ülker mi Eti mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nco -- 13 Ocak 2013; 3:34:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkjb

Ülker mi Eti mi?

bu olsa bayıla bayıla yersin

aha çok güzelmiş bu ya
  • ETİ daha kaliteli ürün yapıyor arkadaşlar
    ÜLKERİN ürünleri son kullanma tarihine 6 ay kala bayatlıyor ve topkapıdaki fabrika satış mağzasında son kullanma tarihine 1 ay kalmış veya son kullanma tarihi geçmiş ürün satıyorlar
  • Ayrıca ETİ CİN !!! VE CİNO Desem yeter bunlar efsaneleşmiş tatlar ! =)
  • Bence ne Ülker ne de Eti

Bence; bu tür gıda maddesi alırken katkı maddelerine dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum.

Çikolota, bisküvi diye yemediğimiz zıkkım kalmıyor gibi geliyor bana.

Ülkemizde Helal Sertifika'sı denetlemeleri başlamıştır. İlkönce şu sertifikaları bi görelim bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azelea -- 13 Ocak 2013; 7:50:55 >
  • Ülker yaptığı yiyeceklerin içine büyük miktarda şeker koyuyor.Sonra kusuyorum.Anlıyorum hangisi iyidir diye.Geçen eti çikolata aldım ses yok.O yüzden eti.Birde eti hakkında kulaktan dolma bilgiler var.Yok İsrail'in miş te kabını toplayınca israile mermi gidiyormuşta.Sizce doğrumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnTopOfTheWORLD

Ülker yaptığı yiyeceklerin içine büyük miktarda şeker koyuyor.Sonra kusuyorum.Anlıyorum hangisi iyidir diye.Geçen eti çikolata aldım ses yok.O yüzden eti.Birde eti hakkında kulaktan dolma bilgiler var.Yok İsrail'in miş te kabını toplayınca israile mermi gidiyormuşta.Sizce doğrumu ?

hmm doğru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ülker yaptığı yiyeceklerin içine büyük miktarda şeker koyuyor.Sonra kusuyorum.Anlıyorum hangisi iyidir diye.Geçen eti çikolata aldım ses yok.O yüzden eti.Birde eti hakkında kulaktan dolma bilgiler var.Yok İsrail'in miş te kabını toplayınca israile mermi gidiyormuşta.Sizce doğrumu ?

İsrail etiden gelecek kurşunları bekliyordu yoksa adamlar nasıl savaşacak

• yuh be arkadas. bunu bile siyasi oylamaya cevirenler var. yuh yuh yuh
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtraJudical

quote:

İsrail etiden gelecek kurşunları bekliyordu yoksa adamlar nasıl savaşacak

dalga mı geçiyon, yoksa esra ceydayı mı örnek alıyon?
    israile gidiyodur ya da gitmiyodur bilemem, ama gidiyorsa bu ciddi bi getiridir....
    bi de adamla . . . . . . geçmeye çalışmışın 'aklınca'

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncudostu

quote:

Orijinalden alıntı: BYYUNUSX

ülker yenirmi beeee, ETİ forever

senin gibilere baktığımda kendimi görüyorum. o yüzden yav he he.ilaçla delirttiler beni kafa kalmadı ki.normalde sanırsam hiçbir delide bende olan şeyler yoktur.ama ilaçla delirttiler. o yüzden bana benzeme adam ol.

??

•  Ülker mi Eti mi?

Konu kilit.
  • Babam 24 seneden beri ulkerde calisiyor.Babam 97 yilinda kamyonla bakkallara satis yaptiginda her kamyonun gunluk 5 kutu biskrem hakki vardi.cunku 1 tane fabrikasi vardi .talebi karsilayamiyordu.2000li yillarda sabri ulker yoneticiligi damadina ve ogullarina birakti.ulker buyumeye gecti.once kek uretimine gecti.tas gibiydi kekler.hepsini piyasadan topladi.sonra sut, puding, gazoz, bebek mamasi derken su an kadin pedi bile uretip satiyor.ama son 1-2 seneden beri stratejisini degistirdi.bir nevi kuculdu.cogu urunu artik uretmiyor.eskiden her tv kanalinda her5 reklamdan 3u ulkerken su an nadir olarak reklamlarda cikiyor

Taklit olayina gelince etinin popkekin ismini ulker yuzunden degisturdigini biliyor muydunuz.eti onu once kapkek olarak cikartti.ama ulker o ismi daha once kekstra icin kullanacakti.ama vazgecildi.eti kapkek diye cikarinca dava acti.etide kekleri piyasadan toplayip bi daha ambalajlayip surdu.

2004 yilinda eti cikolata cikarmaya basladi.soho ile cik.gofreti tutmadi.onlari uretmiyor sanirim sadece wanted tuttu oda cok
    ucuz ve inanilmaz lezzetliydi.

Etinin form urunlerini mavi yesil ddiye birebir kopyalamaya calisti ulker cokta basarili oldugunu soyleyemem.sonucta 2side sektorun onculerinden

• şeriat çikolatası olsa bayıla bayıla yersiniz ama

• lezzet olarak iki tarafında güzel ürünleri var, ancak kalite olarak ülker
  • fark etmez yerin yutarın ama markette önce gözlerim albeni'yi arar
  • ETİ ETİ ETİ
  • Fenerbahce nin sponsoru olması sebebiyle -> Ulker
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.