Şimdi Ara

Son Durak 3 (Final Destination 3)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün izledim. Yine klasik son duraklardan biri olmuş. Böyle olacağını bile bile izlemeye gittim. Seviyorum ben bu filmin serisini nedense. Adamların ölüş şekilleri her filmde daha başka başka oluyor.

Son Durak ve son Durak 2'yi beğenenler gitsin izlesin. Yalnız bazı ölüm sahneleri biraz kanlı olmuş. Film başlarken herhangi bir yaş sınırı uyarısı göremedim ama yine de çocuklarla gitmemek gereken bir film. 13+ diyeyim.

• çok merak ediyom ben de.. bu perşembe kısmetse gidicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Roswell

çok merak ediyom ben de.. bu perşembe kısmetse gidicem

Gidicez

yine allah bilir eski seride ki gibi herkesi patlatmışlardır hava uçurmuşlardır

akıl almaz şeler ama bende seviyorum serisini..

• 13+ biraz az olmadı mı hocam 17+ yapsak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord

13+ biraz az olmadı mı hocam 17+ yapsak

17+ Olmasın Hocam Forumun %75 Gidemez O zaman

Ayrıca Evet Çok Güsel Oluyor 1-2 İzledim çok Dehşet Güsel 3.Gelsin Buraya Giderz İnş
  • geçen hafta evde izledim görüntü kötüydü ama idare ettim artık, diğer filmlerle aynı klasik işte ölümdü sıraydı mıraydı,inşallah son filmdir baydı artık 1 ile 2 nin yerini hayatta tutmaz
  • son durak serisine bir son verilmeli bence artık
    hep aynı temel üstüne kurulu
    neden devamını çekme gereksinimi duyuolar hiç anlamam
    tadında bırakılmalı bazı filmler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Hangover 1 ve 2
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Bugün izledim. Yine klasik son duraklardan biri olmuş. Böyle olacağını bile bile izlemeye gittim. Seviyorum ben bu filmin serisini nedense. Adamların ölüş şekilleri her filmde daha başka başka oluyor.

Son Durak ve son Durak 2'yi beğenenler gitsin izlesin. Yalnız bazı ölüm sahneleri biraz kanlı olmuş. Film başlarken herhangi bir yaş sınırı uyarısı göremedim ama yine de çocuklarla gitmemek gereken bir film. 13+ diyeyim.

mod arkadaşım senin avatar norton mu

yoksa sen misin?
  • Ben de sevdim bu filmin tarzını
    15 tane de çıksa izlerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arkadaş

Ben de sevdim bu filmin tarzını
    15 tane de çıksa izlerim

+1

quote:

Orjinalden alıntı: Rhapsody

son durak serisine bir son verilmeli bence artık
    hep aynı temel üstüne kurulu
    neden devamını çekme gereksinimi duyuolar hiç anlamam
    tadında bırakılmalı bazı filmler..

Zorla mı izlettiriyorlar

Belki serinin ilk filminden aldığımız zevki almayabiliriz.
    Fakat 2.sinden veya 3.sünden daha iyi bir yapım var mı? Yine kendi tarzında piyasadaki en iyi film.
    Sıkılan bir daha izlemez,bizim gibiler de 10 tane olsa izler

• dun gittim guzeldi begendim
    bu sefer ölümler cok daha pis ve kanli olmus
  • ben de çok beğendim izlenebilicek filim budur
  • bizim memlekete henüz gelmedi. ama korsancı amcalar açığı kapamakta gecikmedi.neticede fena değildi.
  • Bu filmin 1 ve ikisini izlemiş ve beğenmiştim ama 3 fena değildi,insan 1 ve 2 yi arıyor doğrusu
  • Son Durağın 1 ve 2 sini izledim. İkisi de birbirinden güzeldi bence.Umarım 3 de güzeldir.İzleyen arkadaşım çok güzel dedi geçen.
  • 1 ve 2 yi izlemedim... 2 ye çok az bakmıştım... 3 ile bunlar arasında bir bağlantı var mı? 1-2 yi seyretmeden 3ü seretsem olur mu?
  • Final Destination 3 ü 25 fps olarak indirdik ama eldeki mevcut altyazılar bizimkine uymuyor Release grubu yok indirirken baktım oda sadece tamara diye geceni indirdik.. ki filmde tamara geciyor zaten (film karakterini vermişler galiba) sadece PUKKA release grubu var zaten onuda senkronize etmeye calistim ama filmin ne başı ne sonundaki altyazılar bendeki filmle hiç uyuşmuyor.. elinde bu filme altyazıyı senkronlamayı başarabilmiş arkadaşlar varsa yollarlarsa çok makbule geçer..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

1 ve 2 yi izlemedim... 2 ye çok az bakmıştım... 3 ile bunlar arasında bir bağlantı var mı? 1-2 yi seyretmeden 3ü seretsem olur mu?

senin yapacağını ben bugün yaptım ice age yerine son durak 3 e almışlar bilet ya dedim ben izlemedim ilk 2 yi bişi anlamıcam ama gayette anladım herşeyi
    zaten anlamaya pek çalışmadım doğrusu açık ve netti herşey kurgusu falan aynıymış galiba 3 filminde ama gelişme ve sonuç birbirinden bağımsız..
  • ben de çok beğendim özellikle de ölüm sahnelerini. solariumdaki ölüm çok kötüydü yaaa... bi de izlerken aklıma hep korku filmleriyle dalga geçen scary movie geldi arasıra güldüm
  • merak etmiyorum yine aynı şeyler olacak biliyorum ama yinede dvd sini kiralayacağım...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.