Şimdi Ara

Kore'den ithal IPS Monitorler Klubu. (Yamakasi, Achieva, Crossover vs...) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
472
Cevap
12
Favori
23.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: geem

    quote:

    Orijinalden alıntı: iARDAs

    quote:

    Orijinalden alıntı: geem

    valla dşün düşün iyi bir link bulamadım almak için.
    bulursam alıcam kesinlikle crossover'ın en boş halini. HDMI fln istemiyorumi speaker da istemiyorum.
    adamla konuşsak, 150 dolara satış açsa onu alıp 150 yi de başka bir şekilde yollasak kabul ederler mi acaba ya

    hmm onu bilemiyorum. Ama istersen dusuk gosterebiliyorlar faturayi. Bunu yapiyolar.

    Crossover linkini bulurum ben sana yarina atarim. Bu aksam cok yogundum yabanci forumlara pek giremedim.

    dostum teşekkür ederim valla ya
    aklım durdu seçenekler arasında.

    Şimdi faturayı düşük gösterse bile benden büyük ihtimal extre isteyecek DHL, ben bu durumda düşük faturaya yüksek extre göstermek durumunda kalıcam.
    bunun yerine adama söleyip 150dolardan bi link açsın onu alayım, bölece ekstrem de de 150 dolar gözüksün, kalan parayı da ben gene paypaldan adamın hesaba geçeyim
    paranın tamamını hesapta görmeden adam da malı çıkarmasın. faturayı da düşük kessin. hatta gümrüksüz geçecek kadar düşük bile kestirilebilir. 2. el aldım adam satıyodu auction'dan düşük fiyata düşürüp aldım desem kim karışabilir ki?
    bi soruşturmak lazım.
    ulan dünyanın 4 bir yanına bu ürünler takır takır gidiyor, sanki bizde monitor üretimi var da yerli malı kullanalım diye salak saçma gümrükler ödüyoruz. yazık valla.. hayatımız vergi ödeyerek geçiyor. kazanırken harcarken devamlı vergi babam vergi. ticari olmadıkça vergi mergi almamaları lazım şu şeylerden ya

    Konus belki kabul eder bilemem cunku dedigin dogru.

    Adamlar hem paypal odemesi nin fotokopisini, hemde satin alinan urunun ebay linkini istiyolar.

    Yani tam olarak yapman lazim :)

    O vergilerden bende muzdaribim. Sacma sapan vergiler cidden. Amerikada mesela bu monitorlere Kore ve ABD anlasmasi geregi 0 vergi var.

    Diger Avrupa ulkeleri 20-30 euro filan oduyolar en fazla. :(




  • Selam benim sparis verdigim CROSSOVER 2720MDP GOLD yalan oldu.Ayin 25 inde sparis vermistim adam surekli oyaladi yok urunlerde sorun var falan filan derken en sonunda bugun refund yaptirdim zor bela. ebay de cool-guys saticisindan uzak durun paypaldan dispude acana kadar adam cevap bile yazmiyordu.Simdi yeniden sparis verme konusunda kararsizim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sametyilanci

    Selam benim sparis verdigim CROSSOVER 2720MDP GOLD yalan oldu.Ayin 25 inde sparis vermistim adam surekli oyaladi yok urunlerde sorun var falan filan derken en sonunda bugun refund yaptirdim zor bela. ebay de cool-guys saticisindan uzak durun paypaldan dispude acana kadar adam cevap bile yazmiyordu.Simdi yeniden sparis verme konusunda kararsizim.

    green-sum

    accesorieswhole

    bigclothcraft

    disinda almayin derim hocam.

    Bu ustteki 3u gayet iyi. Digerlerini bilemiycem ama alanlar genelde bu elemanlardan aliyolar.
  • Evet haklisiniz fiyati digerlerine nazaran biraz daha ucuz geldi ama iste daha cok zararim oldu.Parayi paypal uzerinden yatirdigim icin refund olunca direk kredi kartina geliyor para Euro-Dolar kurundan dolayi paypal 10-15 euro kesin opecek.Acaba paypalda refundu kredi kartina degil de direk paypal hesabimda tutma gibi sansim var mi?
  • sametyılancı,
    ne gibi bir sorunyaşadınız?
    cool-guys oldukça fazla olumlu ntu olan bir satıcı diye gördüm ben sanki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: geem

    sametyılancı,
    ne gibi bir sorunyaşadınız?
    cool-guys oldukça fazla olumlu ntu olan bir satıcı diye gördüm ben sanki

    Ayin 25 inde sparisi verdim 3-4 gun gecti urunu gondermedi.Ebay uzerinden ne zaman gonderecegini sordum. Bi kac kez gonderdim cevap gelmedi.Daha sonra Paypaldan dispude actim direk soruma cevap geldi urunlerde problem var bi kac gun sonra gonderecez dedi.Tabi yine gondermedi sonra yeniden bi kac kez falan soru sordum zor bela cevap gonderdi. 3 gun sonra urunu gonderecez dedi tabi yine gondermediler.Sonra parami geri gonder dedim bana suanda urunu kimse gonderemiyor dedi biraz daha beklememi soyledi.Ben diger saticilari arastirdim hicbirinde sorun yok urunleri gonderiyorlarmis.Ben tekrardan parami istedim en sonunda dun refund yaptilar.Zaten ayin 19 unda otomatik paypal gonderecekti parami.Ben boyle bir sorun yasadim tabi tercih sizin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: iARDAs

    quote:

    Orijinalden alıntı: sametyilanci

    Selam benim sparis verdigim CROSSOVER 2720MDP GOLD yalan oldu.Ayin 25 inde sparis vermistim adam surekli oyaladi yok urunlerde sorun var falan filan derken en sonunda bugun refund yaptirdim zor bela. ebay de cool-guys saticisindan uzak durun paypaldan dispude acana kadar adam cevap bile yazmiyordu.Simdi yeniden sparis verme konusunda kararsizim.

    green-sum

    accesorieswhole

    bigclothcraft

    disinda almayin derim hocam.

    Bu ustteki 3u gayet iyi. Digerlerini bilemiycem ama alanlar genelde bu elemanlardan aliyolar.

    Beyler, perfect pixel crossoverlar 370-350 dolar civarında buldum
    ancak yamakasi nedense 400 dolar üstüne fırlamış
    acaba bi sebebi var mı bu işin?




  • Merhabalar, yaklaşık bir hafta kadar önce bende dahil olmuştum bu konuya velevke monitörüm geldi Perfect Pixel olanından 400$ + 18 + 65 tl :D Green-Sum dan aldım 0 hata ile yolladı :D tavsiye ederim. Baştan bende dedim 150 $ la yolla hakkaten o şekilde yolladı sonra uğraştırmasalarda uğraştıradabilirlerdi 400 $ lık extreyi görünce. Link istemeseler satıcı ve alıcı arasında çözülür lakin link işi sakata bağlıyor. Bunlar alana kadar olan olaylar :D. Gelelim Film, Oyun, nette makale yazı okuma gibi sonuçlara :D . Oyun yahu dedim bu ne :D, film upscale yapsa dahi sorun çıkartmıyor 720- 1080p altı olsada 1080p lerede daha iyi ama insan yinede 1440p olsa nasıl olur diye sorguluyor açıkçası. Nette gezinirken yazı lar doğal olarak bu çözünürlükte gözü yorduğu için zoom yapıyorum Ctrl+Mouse ile sıkıntı olmuyor kaldıki yazıların keskinlşiği göz dolduruyor. Renkler mükemmel daha ilk Windows açılışından işte budur demeye başlarsınız garanti verebilirim. Birde üzerine wqhd bi duvar kağıdı da koydunuzmu demeyin tadına. Yazım biraz sohbet ağzıyla oldu kusuruma bakmayın. İnceleme yazısı yazmaktan pek anlamam :D sürç-i lisan etti isem affola.




  • @ geem

    Crossover klubune sordum yabanci forumlarda

    http://www.ebay.ca/itm/CROSSOVER-NEW-27QD-LED-BLADE-2560x1440-DVI-D-Dual-LG-S-IPS-27-Speaker-Monitor-/120972653693?pt=Computer_Monitors&hash=item1c2a88347d#ht_19442wt_1163

    bu saticiyi tavsiye ettiler.

    Dogrudur bu satici iyi. Dusunebilirsin

    @ Cerkez

    Hocam gule gule kullan :) Konu actigim kadar var dimi kalite? TR de bu goruntu kalitesi tek monitor var oda Dell U2711 ver fiyati 2000TL su an



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iARDAs -- 17 Aralık 2012; 0:22:46 >




  • iardas teşekkür ederim,
    cerkezethem:
    benim dediğim gibi senin adına ayrı bir link açması gibi bişi konuştunuz mu?
  • Selam bende bi kumar daha oynayip Wecube st2770 sparisi verdim.Urunu green-sum adli saticidan aldim.Adam o kadar hizli kargoya verdi ki sparis verirken unutmusum faturayi dusuk yaz demeyi.Neyse saglik olsun dhl ile geldigi icin 70 euro civarinda para oderim diye tahmin ediyorum.daha once crossover gold modelini 10 bit oldugu icin sparis vermistim.Fakat saticiyla sorun yasamistim bu seferde bu urunun sparisini verdim bu da 10 bit ve kontrast olarak ''kagit uzerinde'' daha iyi gorunuyor.Neyse herhalde persembe veya cuma elimde olur Insallah.
  • hadi bakalim hayirlisi samet

    bu arada kargo olayinda problem oldugu dogru. Crossoverlarda sanirim. Saticilar gec yolluyormus insanlara.

    Bu arada bir cok Kore monitoru turedi. Bu Wecube u ilk defa duyuyorum ama eninde sonunda goruntu kalitesi hepsinda ayni.

    Detaylari bekliyoruz.

    Bu arada green sum cidden cok hizli. Banada hemen yolladi kargoyu.

    3 gunde TR ye geldi ama gumruk islemide bi 3 gun surdu malesef. Umarim senin gumruk islemin hizli olur.

    Istersen DHL i ara ve gerekli evraklari simdiden yolla. Belki hemen isleme alinir.
  • bu forum konusunu okudukça gaza gelip duruyorum :)) bir anda kendimi ebayde bulup otur tezini yaz diye oto-kontrol devreye giriyor..neyse az kaldı alacağım..aklıma takıldı bir şey soracağım arkadaşlar bu hdmi ve D-DVİ arasında görüntü kalitesinde fark olur mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drserk

    bu forum konusunu okudukça gaza gelip duruyorum :)) bir anda kendimi ebayde bulup otur tezini yaz diye oto-kontrol devreye giriyor..neyse az kaldı alacağım..aklıma takıldı bir şey soracağım arkadaşlar bu hdmi ve D-DVİ arasında görüntü kalitesinde fark olur mu?

    Dual DVI gayet kalitelidir. HDMIa tercih ederim acikcasi her sekilde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iARDAs
    Dual DVI gayet kalitelidir. HDMIa tercih ederim acikcasi her sekilde.

    anladım. dual dvi'dan tek farkı o zamn sesi de üzerinden alabilmek. sonuçta bu monitörler 3 boyutlu da olmadığından gerek kalmaz.
  • ebay den sipariş vereceğim :) yardımcı olursanız memnun olruum. öncelikle önerilen satıcılardan alacağım ve crossover markasını alacağım.
    accessorieswhole 'un sattığı ürünlerden baktım. bulduklarım;

    27QD LED Blade​ 2560x1440

    2730MD LED 27" 2560x1440

    2720MDP GOLD LED​ 2560x1440

    27Q LED White

    daha iyi başka öneriler olursa da memnun olurum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drserk -- 18 Aralık 2012; 20:09:11 >




  • bugün 27QD Crossover sipariş verdim iARDAs teşekkür ederim. bakalım ne zaman gelecek..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drserk -- 23 Aralık 2012; 1:50:45 >
  • Bugun itibariyle monitor geldi.Ilk izlenimlerim renkler guzel,iscilik idare eder,1 adet olu pixelim var ve bolca isik sizmasi var.Siyah ekranda ekranin altindan epey bi beyazlik geliyor ne yapalim ona da saglik olsun diyorum.Fakat beni en cok rahatsiz eden olay monitorden ses geliyor ve acayip bas agrisi yapiyor.Ince tiz bir ses sanirim icindeki kondansatorden geliyor.Bir kac gun kullanacam eger ses devam ederse saticiyla gorusecem.Cunku sanki saat gectikce ses duzeliyor.Ayrica bu monitor 10bit 'mis bunu nasil test edebilirim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sametyilanci

    Bugun itibariyle monitor geldi.Ilk izlenimlerim renkler guzel,iscilik idare eder,1 adet olu pixelim var ve bolca isik sizmasi var.Siyah ekranda ekranin altindan epey bi beyazlik geliyor ne yapalim ona da saglik olsun diyorum.Fakat beni en cok rahatsiz eden olay monitorden ses geliyor ve acayip bas agrisi yapiyor.Ince tiz bir ses sanirim icindeki kondansatorden geliyor.Bir kac gun kullanacam eger ses devam ederse saticiyla gorusecem.Cunku sanki saat gectikce ses duzeliyor.Ayrica bu monitor 10bit 'mis bunu nasil test edebilirim?

    Hocam selamlar.

    Iscilik oyle tabi aman aman degil, bir Dell degil mesela ...

    1 adet olu piksel ekranin neresinde? Birde isik sizmasi ekranda bir goruntu varken rahatsiz ediyormu yoksa karanlik olunca mi ediyor?

    Ekranin altinda ki beyazligi anliyamadim.

    Bu arada hangi markayi almistin?

    Ses olayi genelde beyaz bir goruntu varken mi oluyor? Eger oyleyse monitoru acip onun tamir edilme yolu var. Kolay bisey aslinda.

    Sen saticiyle her halikarda iletisime gec, belki geri para verir biraz. Bunu yapiyolar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: iARDAs

    quote:

    Orijinalden alıntı: sametyilanci

    Bugun itibariyle monitor geldi.Ilk izlenimlerim renkler guzel,iscilik idare eder,1 adet olu pixelim var ve bolca isik sizmasi var.Siyah ekranda ekranin altindan epey bi beyazlik geliyor ne yapalim ona da saglik olsun diyorum.Fakat beni en cok rahatsiz eden olay monitorden ses geliyor ve acayip bas agrisi yapiyor.Ince tiz bir ses sanirim icindeki kondansatorden geliyor.Bir kac gun kullanacam eger ses devam ederse saticiyla gorusecem.Cunku sanki saat gectikce ses duzeliyor.Ayrica bu monitor 10bit 'mis bunu nasil test edebilirim?

    Hocam selamlar.

    Iscilik oyle tabi aman aman degil, bir Dell degil mesela ...

    1 adet olu piksel ekranin neresinde? Birde isik sizmasi ekranda bir goruntu varken rahatsiz ediyormu yoksa karanlik olunca mi ediyor?

    Ekranin altinda ki beyazligi anliyamadim.

    Bu arada hangi markayi almistin?

    Ses olayi genelde beyaz bir goruntu varken mi oluyor? Eger oyleyse monitoru acip onun tamir edilme yolu var. Kolay bisey aslinda.

    Sen saticiyle her halikarda iletisime gec, belki geri para verir biraz. Bunu yapiyolar.

    Olu pixel ekranin sag tarafinda koseye yakin bir yerde.Ekranin altindaki beyazliksa ekran karanlik oldugu zaman gorunuyor.Fakat en rahatsiz edicisi o ses olayi evet ekran beyazken daha cok oluyor karanlikta azaliyor.Ben saticiyla iletisime gececem.Wecube ST2770W led ips aldim.




  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.