Şimdi Ara

LG 42 LW 5500.. BÜYÜK PİŞMANLIK (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
3
Favori
39.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arslanamca hay sen çok yaşa e mi :)))

    Tesadüfen açtım bu konuyu okumak için ama yazdıklarını okudukça güldüm, okudukça güldüm. Burda bu kadar adam yazmış farklı model belirtmişken bozuk Tv'yi verip tekrar LG alınır mı hiç ?

    Alacaktın bir Samsung bir daha da arkana dönüp bakmayacaktın, ne başın ağrıyacaktı ne gece uykuların kaçaçaktı.

    LG tek kelimeyle beş para etmez bir televizyondur, bana göre Tv'nin Mercedesi Samsung'tur.

    Bende Samsung 46D6000 var, uzun müddet piyasadaki modelleri inceledikten sonra Kasım 2011'de Vatan'dan aldım.

    Ne bir ölü piksel, ne bulanıklık, ne de başka bir sorunla karşılaştım. Usb bellekten Avatar'ı taktım ki kendimi adeta sinema salonunda hissettim, tek eksik vardı o patlamış mısırla-kola.

    Mükemmele yakın bir televizyon, bütçeyi biraz daha zorlasam 46d700 alabilirdim. Samsung gözlükler çok pahalıydı, baktım göz göre göre insanı kazıklıyorlar, E-bay vasıtasıyla Kore'den yarı fiyatına, Türkiye'ye daha ithal edilmeyen gözlüğü 6 günde getirttim. (SSG 4100)

    Lafımı bağlarken şunu da eklemek isterim ki ev alırken, araba alırken, elektronik, ya da beyaz eşya her ne alınırsa alınsın, önceden bilgi sahibi olmakta araştırmakta büyük fayda var.

    Özellikle elektronik gibi pahalı ve hassas bir konuda ise araştırma yapmak, etrafa sorup soruşturmak olmazsa olmaz,aksi halde böyle olumsuz ve üzücü sonuçlar yaşanabiliyor.

    Bu siteyi yıllardır bilir ve çok da severim, araştırma yaparken burdan da başka sitelerden de faydalandım. Ben çevreden birşeyler öğrendim bazen de benden birşey isteyene elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.

    Umarım derdini halletmiş mutlu mesut bir şekilde Tv'ni izliyorsundur Arslan.

    Sana da okuyan yazan diğer arkadaşlara da selamlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caesar76

    LG tek kelimeyle beş para etmez bir televizyondur, bana göre Tv'nin Mercedesi Samsung'tur.


    una yorum yapmadan geçemedim, demeyin hocam şöyle şeyler LG, Samsung, Philips filan bunların hepsi aynı çizgide markalar, Mercedes fazla olmuş sanki
  • Canım biraz söz sanatı yaptık orda , böyle şeyler lazım oluyo anlatımı pekiştirmek için bazen , sonuç olarak Samsung'un kaliteli bir Tv olduğu konusunda hemfikir miyiz hemfikiriz.

    That's the point !!
  • Tamam canım söz sanatına, mübalağaya lafım yok elbette. Üst kalite bir marka olduğu konusundan bahsetmiyorsak orta kalitede iyidir diyebiliriz yukarıda yazdığım yandaşlarıyla birlikte.
  • Geçmiş olsun kardeş.
    Nasıl arabada avrupa malını uzak doğu malına açık ara tercih ediyorsak, televizyonda da ( Japonya hariç ) öyle düşünüyorum, Philips kalitesi ile bir adım önde benim için.
  • Aynı TV bende var, bahsettiğin sorunları yaşamadım hiç. 1 yıldır kullanıyorum. Çok memnunum. Düzenli olarak güncellemeler geliyor, son sürümde misin şu anda?
  • bendede lw5500 var.Ne phılıps le nede samsungla değişirim.acaba bendeki lw5500 değilmi eve gidince bir bakayım:) sd görüntüleri benim için yeterli.abimde samsung var suratlar çamur gibi.nasıl samsungla 5500 kıyaslanır.bence arkadaşın 5500 tesadüf denk gelmiş,alsın samsung bakalım memnun kalacakmı.yeğenim daha yeni 3d phılıps aldı berbat ötesi.Şunu kabul edebilirim bize pahalı kakaladılar şu an daha mükemmeleri daha ucuz.pişmanlığım biraz daha beklememek ve yenilerinden almamak.
  • arkadaşlar acil yardım :) bu tv de 3d ayarlarına girdim ve sol/sağ diye bir seçenek var lütfen yardımcı olun o hangisinde olacak benim çocuk bozmuşta ve görüntü fark edermi. o ayarlarla oynandımı... birde 5.1 ses sistemim :D 2.1 olarak çalışıyor tv ye bağlayınca. yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: estable

    arkadaşlar acil yardım :) bu tv de 3d ayarlarına girdim ve sol/sağ diye bir seçenek var lütfen yardımcı olun o hangisinde olacak benim çocuk bozmuşta ve görüntü fark edermi. o ayarlarla oynandımı... birde 5.1 ses sistemim :D 2.1 olarak çalışıyor tv ye bağlayınca. yardımcı olursanız sevinirim.

    o sağ-sol seçeneği sorun değil. zaten izlediğiniz filmin 3D çekimine göre değiştirmeniz gereken bir ayar o. bir 3D film açtığınızda ikili görüntü yani crosstalk görürseniz sağ-sol ayarını değiştirirsiniz, düzelir. Ses sistemi konusunda da bilen arkadaşlar yorum yapacaktır.
  • sonuç olarak hangi TV yi alıyoruz şimdi ?
  • çok teşekkür ederim :) birde aslında ses sistemi değil sinema sistemi. panasonic marka dvd li sinema sistemini bağlıyorum çalışmıyor sadece 2+1 olarak çalısıyor. ama dvd film i taktığımda kendi playerine 5 +1 canavar gibi çalışıyor çözemedim. optik çıkışım yok ses sisteminde optik çıkış olsa öyle deneyecektim.
  • Arkadaşlar bende de lg 47 lw 5500 var. 120 ekran olmasında dolayı tereddütlerim vardı fakat korktuğum başıma gelmedi.

    Konuyu açan arkadaş Teknosadan ve baya bir indirimli almış.İşin içinde teknosa varsa çok indirim yapıyorlarsa ben huylanırım o işten.Şuan sd yayınlarımda dahil çok memnunum ve diğer marka led sahibi arkadaşlarımdan da duyuyorum bu övgüyü.Yalnız bir arkadaşın dediği gibi bazı özelliklerini kapatmanız gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arslanamca

    arkadaşlar öncelikle merhaba .. forumu daha önceden googleden yazdığım sorunlarla ve ya bişiy öğrenmek amacıyla yazdığım ama karşıma hep bu site çıktığı için üye oldum. yada zorunda hissettim..
    yüzlerce kez bu siteye girmeme rağmen inşallah yanlış yere konuyu açmamışımdır.. şimdiden yöneticilerimizden özür dilerim..
    SORUM ise ? arkadaşlar geçen ayın 24 ünde teknosadaki büyük kampanyadan lg 42 lw 5500 3d led marka ve modeldeki tvyi 2000 tlye aldım.. şu anki fiyatıda 2900 felan.. aldım ama çok pişman oldum. tv hoş 3d harika gözlük felan o biçim ancaaaaaakk : hızlı görüntülerde yada şöyle açıklayım : adam kafasını çeviriyo bir bulanıklık, deniz dalgalı ancak bulanık, adamların yüzü bir acayip vitiligo hastası gibi bendede var gerçi:) .. Bende servis ve müşteri hizmetlerine danıştım .. kesinlikle hd uydu alıcısı veya altın uçlu skart alacaksın dediler.. d smart bağlattım hdmi girişinden... ama değişen hiç bişiy yok. hd kanallarda az ama diğer kanallarda bariz bir belirginlikle : tv de bir bulanıklık insanların saçlarında bir hareketlilik, maçlarda bulanıklılık, yani genelde hızlı sahnelerde bir acayiplik var. adam oturduğu sandalyeden kalkarken sanki görüntü birbirine giriyo.. kendim kıl bir insan olduğumu kabul ediyorum .. ama bu görüntü benim midemi bulandırıyo , canımı sıkıyo yemin ederim bir haftadır canımın sıkkınlığından gece 2 ye kadar ayar yapıyorum.. olmuyo olmuyo.. çocuklarla artık birbirimize girdik bırak tv yi de film izleyelim diye .. sizden ricam uzun olan bu msjımı lütfen ama lütfen okumanız sonrada bir şeyler yazmanız.. ne olursa osun.. hoşgeldiniz demeniz bile benim için büyük sevinç.. herkese saygılar..

    Hocam 1 seneden fazla suredir ben bu tvyi kullaniyorum Tv mukemmel cok memnunum Goruntulerde yavaslik altin uclu kullanmadigindan ve usb filmlerinde de dosya turunden kaynaklaniyor. Bir sıkıntısı guncelleme gelmeden duzelmez bazi dosya turlerinde dual sesli filmlerde 2 ses bozulabiliyor onu da guncelleme beklicez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ya bende epeydir bakmıyodum ne yorumlar olmuş öyle........ siz onu bunu boşverin.. samsung muş kardeşim bütün bülale evde 3 d izliyoruz.. kimde var bu konfor.. ertık bahsettiğim sıkıntılarıda gözümmü alıştı nedir görmüyorum
  • Samsung-mercedes? görüntü ve sese sahip her cihazın kralı-mercedesi-ferarisi Sony'dir.
    Konuyu açan arkadaşa gelince LG bayisinin söylediği de doğru kaliteli kablolarla kaliteli bi reciver da kalite arttırımında önemli rol oynar. Ancak bu iş biraz şans ekran iyi değilse ne yaparsan yam çapaklanma çamurlanma stresli video oluyor. Bol şanslar
  • lg lerde sorun yok sadece ayarlar kısmında true moton, dinamik kontras parazit önleme , gama gibi ayarları kurcalarsanız en iyi görüntüyü yakalarsınız, lg nin tek kusuru bunların acık gelmesi ve insanları yanıltması, kendileri en iyi ayarı koyup ayarlamaları lazımdı, onları işte sen ayarlıcan özellikle uzman modunda ayar cekersen daha iyi olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arslanamca

    ya bende epeydir bakmıyodum ne yorumlar olmuş öyle........ siz onu bunu boşverin.. samsung muş kardeşim bütün bülale evde 3 d izliyoruz.. kimde var bu konfor.. ertık bahsettiğim sıkıntılarıda gözümmü alıştı nedir görmüyorum

    Sn.arslanamca ben de kırıkkaledeyim 1 yılı aşkındır bu tv yi kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Ayrıca TV mden de çok ama çok memnunum. İnternete de bağladım 6 ay kadar evvel. Güncellemeleri de yaptım. Youtube dan hd videoları izleyebiliyorum. Browseriyle internette gezebiliyorum. LG uygulamalarından bedava filmler izlenebiliyor. Görüntü hususunda hiç sıkıntı yaşamadım. Hiçbir bulanıklılık sezemedim. Evde full HD+ Dsmart var. Acaba benim mi gözüm yanılıyor karar veremedim. Evime gelip tv yi seyredenler özellikle 3d filmlere bayılıyorlar. Belki de ayar işi ile alakalı sorununuz ama mutlaka denemişsinizdir sanırım. İyi seyirler dilerim.




  • Bende TV alalı yaklaşık 1 YIL OLDU ceyiz olarak aldım çok araştırmıştım zamanında yine bu forumlarda yazıların hiçbirini atlamadam okudum sanırım yine iyi bir tercih yapmışım birde bugün baktım yeni bir yazılım vermişlermi diye 2013 ocak yazılımını görünce şükür dedim TV'e yazılım gelmiş inşallah bu yaz TV kutusundan çıkacak arkadaşlar acaba garanti süresi aldığım günmü başlamış oluyor?
  • LCD Tv yi bir yıl oncesinden ceyiz olarak almak değişik bir tercih sonucta 1 yıl icerisinde cıkan yeni modellerle elinizdeki tv aldıgınız fiyattan cok daha asagılara iniyor.

    garanti icin servisi cagırısanız kutunun acılmadıgına inanırlarsa belki garanti belgesini o gune duzenleyebilirler ama satın aldıgınız yer fatura tarihini kabul edecektir. Direk ithalatcı ile servis konusunu gorusebilirsiniz
  • bizdede 42lw5500 var bide d-smart hd var şu ana kadar dediğin türde bi rahatsızlık yaşamadım.tek uyuz yanı dts sesi desteklemiyor ve youtube de bi halta yaramıo tv.arama falan yapması çok zor youtubede ama lg nin daha eski modellerinde bile çok daha kolay arama yapılabiliyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.