Bildirim
İstanbul da sahaf?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
usta bakırköy tren istasyonundaki ktapçılarda istemediğin kadar 2. el mevcut hemde 20-25 liralık kitapları 5-7.5-10 o civarda alırsın 2-3 tane aldın mı dahada indirim yapıyo
mesela geçen ben dan dijital kale, alamut ve bi tane agatha cristie kitabını 20 tl ye aldım -
quote:
Orijinalden alıntı: emrecvdr
usta bakırköy tren istasyonundaki ktapçılarda istemediğin kadar 2. el mevcut hemde 20-25 liralık kitapları 5-7.5-10 o civarda alırsın 2-3 tane aldın mı dahada indirim yapıyo
mesela geçen ben dan dijital kale, alamut ve bi tane agatha cristie kitabını 20 tl ye aldım
Bahsettiğin kitapçılar tam olarak nerde kalıyor, bugün gidip bakayım? -
quote:
mesela geçen ben dan dijital kale, alamut ve bi tane agatha cristie kitabını 20 tl ye aldım
Bir şey daha, benimde okuduğum kitaplar var beğendiklerimi arşivliyorum da beğenmediklerimi elden çıkarmak istiyorum.
Bu kitapları götürsem takas yaparlar mı? -
meydanın yanından tren yolunu takip et üst geçit var kitapçılar orda
2.sorunda evet götürdüğün kitapları alıyolar takas yaparsın çok az bir ücret alırlar heralde -
Bugün gittim hiç aklımda olmayan 5 kitap aldım, takasa da 3 kitap verdim.
Dan Brown, Stephen King, Grange nin 5 kitabı.
Tanesini 10 tl den verdi. Kitaplar sıfır gibi hemen hemen. 2. el kitap işine ısınmaya başladım :) -
aynen öle hocam bide o adamlar nası adamsa her kitabı okumuş sanki neyi sorsam özetini çıkarıyo herifler onlardan tavsiye iste çok iyi kitaplar veriyo okuman için -
quote:
aynen öle hocam bide o adamlar nası adamsa her kitabı okumuş sanki neyi sorsam özetini çıkarıyo herifler onlardan tavsiye iste çok iyi kitaplar veriyo okuman için
Aynen bende sasirdim bide adamlar elestirmen gibi cep boy kitaplar icin edebiyata hakarettir falan gibi yorumlarda bulunuyor.
Zaten onerdigi kitaplari aldim begenmezsen gel degistircem diye garanti bile veriyor. :) -
Bende yuzuklerin efendisinin 3 kitabinida istiyorum , zaman carkinin ilk 2 kitabini versem ciltli alabilirmiyim orda?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: The Shorh
Bende yuzuklerin efendisinin 3 kitabinida istiyorum , zaman carkinin ilk 2 kitabini versem ciltli alabilirmiyim orda?
Takasta fiyati cok öldürdü yalniz 3 kitabi 10 tl ye saydi isime yaramadigi icin kabul ettim, ama bir sansinizi deneyin. -
quote:
usta ciltli kitapları ne için değiştiriyorsun
başka kitap varsa onu değiştir veya illa değiştircem diyosan banada haber ver ben gelip alıyım kitapçıdan hemen
şaka bi yana bi daha düşün bence -
kadıköyde var mı böyle ikinci el satan bildiğiniz temiz, dürüst bir yer? akmarı biliyorum ama orası korsan galiba. bana ikinci el lazım birde takas yapabileceğim bir yer. -
quote:
quote:
usta ciltli kitapları ne için değiştiriyorsun
başka kitap varsa onu değiştir veya illa değiştircem diyosan banada haber ver ben gelip alıyım kitapçıdan hemen
şaka bi yana bi daha düşün bence
Hocam valla bende tekrar dusundum satmicam. Gül gibi kitaplar ya kiyilirmi . -
bakırköy'de mezarlıkların orda büyük bir kitapcı var ve uygun fiyatlı olarak satmakta. -
o dediğin yerde 2 farklı bölüm var biri ucuz fiyatlı biri aynı fiyatlı ucuz fiyatlı kitaplar zaten heryerde aynı fiyatta -
quote:
Orijinalden alıntı: mertblade
kadıköyde var mı böyle ikinci el satan bildiğiniz temiz, dürüst bir yer? akmarı biliyorum ama orası korsan galiba. bana ikinci el lazım birde takas yapabileceğim bir yer.
Pasajda sahaf çok
Korsan satan zaten diyor korsan diye sen ikinci el almak istiyorum dersen bulursun.
Sonra Pasajın çevresinde çok yer var mesela nezih tarafındaki çıkışın tam karşısında yaşlı bir adam var sohbeti falan baya iyidir -
quote:
Orijinalden alıntı: MrDraius
quote:
Orijinalden alıntı: mertblade
kadıköyde var mı böyle ikinci el satan bildiğiniz temiz, dürüst bir yer? akmarı biliyorum ama orası korsan galiba. bana ikinci el lazım birde takas yapabileceğim bir yer.
Pasajda sahaf çok
Korsan satan zaten diyor korsan diye sen ikinci el almak istiyorum dersen bulursun.
Sonra Pasajın çevresinde çok yer var mesela nezih tarafındaki çıkışın tam karşısında yaşlı bir adam var sohbeti falan baya iyidir
tamam teşekkürler gittiğimde uğrayacağım oralara tekrar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X