Şimdi Ara

Arçelik ve Beko 3 Boyutlu Smart Tv Kullanıcı Yorumlarınız Yazarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.780
Cevap
40
Favori
369.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar arçelik a37-lep-6b tv de kanal taşıma işlemi yapamıyorum."kanal taşımak için favori moduna geçin" uyarısı çıkıyor.daha önce favori modunda olmadığım halde rahatlıkla taşıma yapabiliyordum ama şuan yapamıyorum.yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egerasim

    beko hadı ıyıdırde ama kardesım asla arcelık almayın.. /tv. ev esyaları vb...

    şaka mı bu usta ikiside %99 aynı ürün %1 de logodaki farktan kaynaklanıyor:)
  • arkadaşlar arçelik ve bekonun smart tvlerinde browser bulunan modeli yokmu ?
  • Arçelik Beko lcd ve led televizyonları usb girişten güncelleyebilirsiniz internetiniz yoksa eğer yazılımı usb flash belleğe atarak güncelleme yapabilirsiniz kullanmakta olduğum Beko B40-LEG-6B model için yeni güncelleme çıktı 17.06.2013 tarihli sürüm TPGRMR.-.-.-.-.V05.010.00 ilk kutucuğa televizyonunuzun seri numarasını giriyorsunuz ikinci kutucuktan dil olarak Türkçe yi seçiyorsunuz ve sorgula yazan yere tıklıyorsunuz ikitane yazılım çıkıyor siz en güncel olanı indiriyorsunuz sonra inen rar dosyasının içindeki tüm dosyaları oynamadan olduğu gibi bicimlendirilmiş içi boş flash belleğe atıyorsunuz sonra televizyon tamamen kapalı olacak fişi çekilmiş olacak yada kullandığınız çoklu prizde düğme varsa düğmeden kapalı olacak flash belleği televizyona takın yan tarafta bulunan düğmeler var ordan P+ olan düğmeyi basılı tutun bırakmayın bu esnada televizyonun fişini takın veya çoklu prizinizin düğmesinden açın 5 saniye bekleyin ve elinizi P+ düğmesinden çekin yükleme otamatik olarak başlayacaktır bitene kadar bekleyin televizyon kapandıktan sonra 15saniye bekleyin  ışık yanıp sönecek ışık sabit olduğu zaman usb belleği çıkarabilirsiniz yazılım versiyonunu kontrol etmek için Menü ye girin ordan Ayarlar a girin ordan en alta inerek bakabilirsiniz indirme linki bu http://www.beko.com.tr/yazilim-indirme-merkezi.html yada
    http://www.arcelik.com.tr/yazilim-indirme-merkezi.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.greenblue -- 21 Haziran 2013; 14:53:08 >




  • Menu+9301 tuslarsaniz servis modunu acarsiniz burda televizyonun her turlu ayari var,sadece bilgilendirmek icin yazdim,bilmeyen varsa ordaki ayarlari fazla kurcalamasin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiqBrav3 -- 21 Eylül 2014; 23:42:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maxian

    40h7000 de ultraclear panel var, işlençi çok daha iyi,smart özellikleri de arçelikten kat kat hızlıdır.Bana kalsa arçeliği kafamdan silerdim.

    samsung 7000 serisi güzel bir seri evet ama servis sorunu var..arçelik, servis konusunda çok iyi bir firma..ayrıca son çıkardığı tv lerde diğer ithal tv lerden bir farkı yok..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maxian

    hocam güzeldir birşey diyemem ama 42 inch panel için arçeliğin fiyatı çok aşırı, bu televizyon 1800 tl yi geçmemeli bence.

    fiyat konusunda haklsın hocam gerçekten..yerli firmaların kesinlikle ithal ürünlerden daha cazip fiyat sunmaları lazım..
  • Arkadaşlar,
    Grundıg 50lw9436 tv var teknosa da seri sonu diyor 1669 tl axsss avantajix le 1580 tlye geliyor sizce alınırmı?
    Ayrıca bunlar sıfır değil mi teşhir ürün değildir herhalde?
    Şöyle diyor internetten alınırsa kapalı kutu,mağazadakiler teşhir ürünü olur diyor
  • okazaki kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiğiniz model ky-kt şasi olup menü 2477 tuşlayıp biss keylerinizi girebilirsiniz
  • Kalite yönünden haklısın kesinlikle..

    Ama bi yerden başlamak için de yerli üreticilere destek vermek gerekir bence..

    Samsung ve LG gibi firmalar da böyle başladı ve kalite yönünden Japonlardan çok çok geride idi...

    Japonları kopyalıya kopyalıya nerdeyse benzerleri cihazlar üretmeye başladılar..Bizim gibi ülkeler için çok büyük örnek bu..

    Benim burada sıkça paylaştığım bir yorumumum var...

    Bu tür global firmalar bizim gibi ülkeleri 3. sınıf ülke olarak gördükleri için ayıplı ürünlerini bizim gibi ülkelere göndermektedirler..

    Nitekim forumlarda bunu sıkça okuyoruz...

    Bi şekilde de bizim kalitemiz artacaktır..o yüzden ben herkese Arçelik/Beko ,Vestel öneriyorum..

    Sonuçta ben kaliteli ürün için çok büyük engel görmüyorum yerli üreticiler için ve başaracaklarına da inanıyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 3 Şubat 2015; 11:49:11 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tasar07

    quote:

    Orijinalden alıntı: ati39

    quote:

    Orijinalden alıntı: t-con

    Yeni seri kp şaseler geliyor. H265 tüm kaynaklardan uhd desteği geldi.

    2014 serilerine h265 desteği gelmez sanırım...

    Evet ya niye güncelleme gelmiyor B42 LS 9378 tvim var 1 yıldır hiç güncelleme olmadı samsung bd-h5500 bluray playera bile 5 kere güncelleme geldi hala güncelleniyor

    Edit: yanlış alıntı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t-con -- 16 Eylül 2015; 10:48:53 >
  • Yaşadığımız sorunlar için üzüldüm. Arçelik üretiminde 48" lerde Samsung 49" lerde LG panel kullanıyormuş. Ama 2015 te en çok Samsung panel TV leri öneriyorlardı. Bence panel başka olsada bileşenleri Arçelik kendi montajlıyor. Benim bildiğim Arçelik yıllardır Samsung ve LG panel kullanıyor 8 sene önce aldığım Grundig tvyi(Arçelik üretimi) hala sorunsuz kullanıyorum ve etrafımda yıllardır Arçelik kullananlar var hiç şikayet duymadım. Sanırım bu biraz şans işi. Şimdi bende düşünmeye başladım alıp almamak için. Ama işte burada beni tek almama iten sebep servis olayı. TV 3 yıl garanti veriyor makul bir ücretle bunu yedi yıla çıkarabiliyoruz diye biliyorum. Ama genelde yerli üreticiler müşteri memnuniyeti için Samsung, LG, Philips gibi insanı zor durumda bırakmıyorlardır. Şimdi acaba siparişi iptal etsemmi etmesemmi içime kurt düştü bak.




  • migration M kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Tv ile ilgili izlenimleriniz gerçekten değerli ve beni bir hayli mutlu etti.Bende bunların muadili olan 48L 9562 modelini Arçelik ten aldım çarşamba günü servis kuracak.Olurda sizde almaya karar verirseniz Arçelik ve Beko da bunların madilleri daha ucuza alabilirsiniz.
    48VLX 8585 in muadili 48L 9562 2299TL
    48VLX 8586 nın muadili 48L 9583 2868TL
    Grundig 8586 ile muadili arasında fiyat farkı pek yok ama diğer modelde Arçelik bayi ile teknosa arasında 300 lira fark var. Bayi ile iyi bir pazarlık yaparsanız biraz daha aşağı çekebilirsiniz fiyatı.
    Bu televizyonların gerçekten diğer marka televizyonlardan aşağı kalır yanı olmadığını düşünüyorum. Özellikleri zaten ortada bu özellikleri barındıran diğer marka televizyonların fiyatları da ortada. Bayberti televizyonun kasa yapısını beğenmemiş bence haklı. Belki adamlar sesi insanlara daha iyi versin diye böyle tasarlamış olabilir. Malum bunun sinifinda diğer marka televizyonlarda pek görmediğimiz 2*15 watt hoparlör gücü, 10/20 woofer toplam 40 waat ses çıkış var.




  • Üstad, en iyisi izlemek. 8586 modelini izledik ve test usb videolarıyla deneyimledik. şimdi aynı uygulamayı 8585 modeli için ilk fırsatta deneyeceğim. deneyim sonrasında ne menem bir cihaz olduğunu anlarız. sonucunda buradan paylaşırız. ne yapalım kendi işimizi kendimiz göreceğiz.müşteri hizmetlerine güven yok. ama bu durum ülke ile alakalı olsa gerek. aynı grundig'in almanya web sayfası ilewww.grundig.com.tr arasında her bakımdan çok fark var. yine inceleme videoları olsun makaleler olsun almanya sayfalarında geniş yer bulmakta. markanın sahibi arçelik ama almanlar hala o kadar tutkuyla bağlı ki ülke markalarına bunu net olarak görüyoruz. bizdeyse vestel-arçelik grubu tartışmaları bitmek tükenmek bilmiyor. hemde burada felsefe kuramları gibi tartışılmakta. hani atasözümüz var ya "at sahibine göre kişner" diye evet aynen öyle..bir grundig tr sayfasına bakın birde grundig de sayfasına bakın farkı anlarsınız..




  • Arkadaşlar merhaba;
    Almış olduğum ve forumda fotoğraflarını eklediğim A48 L 9562 UHD model televizyonu dün itibari ile iade ettim. Sizlerle tv hakkında paylaşımlarımı sunarken belirttiğim gibi bir türlü görüntü ayarlarından istediğim görüntüyü elde edemedim ( bu bana göre herkesin göz zevki farklıdır) Yine dediğim gibi 4 yıllık philips led televizyonumun görüntüsüne ne canlılık ne keskinlik yönünden yanına yaklaşamadı.
    Ayrıca sd görüntüler kalitesizdi. Burada televizyonun bir suçu yok diye düşünüyorum. Çünkü içerisindeki yazılım sd yayını 4K panele uyarlamaya çalışıyor ve sonuçta sd görüntü berbat oluyor.
    Bence ülkemizde şu anda 4K televizyon gereksiz. Ülkemizdeki yayınların hala %80 ni SD yayınken ve 4K televizyonlar SD yayında çuvallıyorken en mantıklısı kaliteli bir full hd panel almak bana daha mantıklı geliyor.
    Bütün tekno marketlerde ve bayilerde inanın çoğu 4K televizyonu SD yayınlarda gözlemledim ve hiçbirisinin full hd televizyonlar gibi görüntüyü kaliteli vermediğini gördüm.
    İllede 4K televizyon istiyorum diyenler için Arçelik- Beko- Grundig 4K televizyonlar gerçekten f/p televizyonlar hakkını yemeyim. Diğer büyük markalardan kalite, ses konusunda aşağı kalır yanları yok. Sadece ben yılda bir kaç tane 4K içerik izleyeceği diye göz zevkimden feragat etmek istemedim ve iade ettim.
    Ve burada Arçelik firmasına tekrar hayran kaldım. Adamlara durumu bu şekilde anlattım ve adamlar ikiletmeden para iadesini onayladılar. Müşteri memnuniyetine önem verdiği için Arçelik Firmasına teşekkür ederim. Ve şunu daha iyi anladım Yerli firmalar diğer yabancı firmalardan müşteriye daha çok önem veriyor yeterki bizler durumu iyi izah edelim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eozgor

    Hayır. 4K = Ultra Hd diye bişey yok yanlış biliyorsun


    Hocam merhaba;
    Ultra High Definition. 4K ve üzeri çözünürlükteki TV'leri ifade etmek için kullanılıyor. Teknik olarak, 3840'a 2160 piksel ve üzeri çözünürlükleri ifade ediyor. Biraz kafa karıştırıcı olsa da, şimdilik UHD ile 4K'yı eş anlamlı düşünmek lazım.
    UHD, 4K'dan yüksek çözünürlükleri de ifade ettiği için, bir 8K ekran da UHD sayılıyor. 8K, 4K'dan bir sonraki görüntü standardı ve pikselleri yine ikiye katlayıp 32 milyona çıkarıyor.
    Şu an için, 4K ve Ultra HD terimleri, birbirinin yerine kullanılabiliyor. 4K, minimum Ultra HD pikseli olan 2160p çözünürlüğü ifade ediyor. Bir diğer UHD standardı olan 8K ise 4320p çözünürlüğe sahip olarak çıkmış durumda ama henüz kullanan yok.
    Ultra yüksek çözünürlük (UHD), yükek çözünürlüğün üzerindeki standarttır. Tüketici Elektroniği Birliği, UHD ekranların da, HD olanlar gibi 16:9 oranına sahip olmasını zorunlu kılıyor ve bu televizyonların en az 3840×2160 piksel olması gerekiyor.
    (kaynaklar: Pcworld, Chip)
    Yani kısaca 3860x2160 piksel çözünürlükle başlayan tüm çözünürlükler Tüketici elektroniği birliğine göre Ultra High Definition (UHD) anlamına geliyor.
    Sizin arkadaşa tavsiyenize göre 4K yetmez UHD işinizi fazlası ile görür demenizle arkadaşın UHD standartının başlangıç seviyesi 4K yetmez git 8K televizyon al anlamına gelmektedir.
    Sizin şu anda kullandığınız marka dahil hemen hemen tüm üreticiler tanıtım sayfalarında ürünü tanıtırken 4K UHD diye tanıtır. Aşağıya örnek fotoğraflar ekleyeceğim.
    Ürünlerin tanıtımı yapılırken olmayan donanımı varmış gibi göstermek tüketiciyi yanıltmaya çalışmak büyük suçtur ve büyük yaptırımlar gerektirir.( şikayet olursa tabi)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NRCLK -- 28 Mart 2016; 13:20:41 >




  • Arkadaşlar merhaba.Beko 48 l9562 tv aldım.
    Fabrika ayarlarını değiştirerek hem sd hem de hd görüntüde çok güzel görüntü elde ettim.
    İşlemcinin 4 çekirdekli olmasının farkını hemen hissediyorsunuz.Ses zaten mükemmel.
    Tivibu süper paket 2 gün içinde aktive edildi.
    Bence bu fiyata alınacak en iyi tv.
  • hımmm 9683 ün 9583 e göre daha yenı olduğunu bilmiyordum bayıde bana en son 9583 çıktı dediler ama dediğin gibi 9683 daha özellikli gibi duruyor teşekkür ederim bende artık tv yi aldıktan ve kullandıktan sonra buradan görüşlerimi bildiririm teşekkür ederim barbety
  • hhaayyaalleedd H kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olur inşallah ...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.