Şimdi Ara

10.000 TL ' YE KADAR OTOMATIK VITES ARABA TAVSIYELERINIZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
7.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Ehliyeti alalı 10 seneyi gecmesine ragmen, araba sürüslerim kursadakilerle kaldı. Sehirici dur kalk, yokus vs vites fobilerim var :D Bu yuzden otomatik vites diyorum. Bu fiyata temiz bir cihaz bulabilirmiyiz ? Soyle biraz sahibinden'e baktım.. 94-97 yılları arası Golf, Suzuki swift, Nissan Micra falan var..



  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-daihatsu-ekonomik-olsun-otomatik-olsun-4-ceker-olsun-diyenlere-64202466/detay/

    şöyle bişeyler al yerden yüksek olur kaldırıma falan çıkarsan zarar gelmez yüksek sürüş pozisyonu sayesinde çecreni daha iyi görürsün.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emreün

    quote:

    Orijinalden alıntı: wehrmacht

    quote:

    Orijinalden alıntı: Emreün

    Bence otomatik vites şanzumanlardan uzuk dur.Şimdi bile volkswagen nin dsg si haricinde herkesin tam olarak memnun olduğu bir şanzuman duymadım ben 2011 yılındayız ki sen 95-96 15 yıl öncesinin teknolojisiyle üretilmiş bir araç alacaksın.Büyük ihtimal sıkıntı olacaktır + otomatik şanzumanlar gittimi 1000-1500 masraf oluyor diye duydum.(emin değilim sadece duydum.)

    duydum dediğinden yola çıkarak söylüyorum bu forumda bile dsgden şikayet edenler var eğer vw fanı değilsen ve reklam gayretin yok ise forumda biraz gezinmeni tavsiye ederim.

    Ne alakası var otomatik viteslerin şuanda bile oturmadığını söylüyorum bak çok övülen dsg den bile şikayetçi çoksa yani şu bulunduğumuz yılda bile halen doğru düzgün otomatik vites araç yoksa 15 yıl önceki otomatik vitesler nasıldır o yüzden arkadaşa yaklaşmamasını tavsiye ediyorum.

    hiç politik değilsin vw fanı olduğun anlaşılıyor malesef hepsini kötüleyerek birini çıkartamazsın sana şöyle izah ediym 1982 opel kadett d kullanmışlığım var otomatik hiç bir sorun çıkartmadı bu örneği teknloji oturmadı lafına karşı söylüyorum o tesbitinde maksatlı çaban boşa arkadaşa yardımcı olacak kelamın varsa et yoksa seni diğer fan abilerin yanına alalım rahat edersin. 50.000-100.000 tavsiye isteyenlere yapın uçun kaçın onlar zaten yemez ama 10-20-30.000 tavsiyelere siyasetinizi egonuzu karıştırmayın ayıptır

    özet: 30 yıl önceki otomatikler dahi gayet turmuş ve stabil şuanda bile kullanılıyor sorun yok.

    diyer bir arkadaşımın verdiği örnek sana yetmişyorsa sözüm yok nova 1978 model
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-1978-model-nova-ss-62760480/detay/?keyword=chevrolet%20nova

    inşallah vwne en kısa zamanda kavuşursun




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.