Şimdi Ara

Trafikte Hoşgörü (yol verme kavgası: 2 ölü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ankara'da kanlı yol verme kavgası: 2 ölü

    Ankara Keçiören'de yol verme kavgası kanlı bitti. Keçiören'de yol verme kavgasında silahına sarılan bir kişi diğer araçta bulunan iki arkadaşı yol ortasında herkesin gözü önünde öldürdü..

    Başkent'te yol verme yüzünden başlayan tartışma sonucunda silahına sarılan bir kişi, tartıştığı araçta bulunan iki arkadaşa kurşun yağdırdı. Ağır yaralanan iki arkadaş hastanede hayatını kaybetti.

    Olay, Keçiören Kuşcağız Mahallesi'nde meydana geldi. 06 BM 9881 plakalı otomobille seyir halinde olan Ufuk Demirci ve Murat Toskar, Conker Caddesi üzerinde 06 DE 5719 plakalı otomobilde bulunan Murat Ayna ile yol vermeme yüzünden tartıştı. Birbirlerine el kol hareketi yapan şahıslar buradan ayrıldı. İki araç 200 metre ilerde bulunan ışıklarda yeniden karşılaşınca, karşılıklı tartışma devam etti. Şahıslar yol boyunca birbirlerine hakaret ederken, iki araç bir süre sonra bir market önünde üçüncü kez karşılaştı.

    Aracıyla tartıştığı şahıslara yaklaşan Murat Ayna, belinden çıkardığı tabancayla Murat Toskar ve Ufuk Demirci'ye kurşun yağdırdı. Vatandaşların gözü önünde yaşanan olayın ardından Murat Ayna aracına binerek, hızla uzaklaştı

    Ağır yaralanan Murat Toskar ve Ufuk Demirci, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İki arkadaş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

    Zanlı Murat Ayna ise olaydan bir süre sonra polise giderek teslim oldu. Suçunu itiraf eden Ayna'nın, "Bana küfür ettikleri için öldürdüm" dediği öğrenildi. Emniyetteki sorgusu tamamlanan Ayna, mahkemeye sevk edildi.

    http://www.ankarahaber.com/haber/Ankara-da-kanli-yol-verme-kavgasi-2-olu/97350
    ------------------------------------


    Ne kadar çabuk sinirleniyoruz, sakin ve hoşgörülü nasıl olacağız .
    kim suçlu toplum olarak neler yapmamız gerekli,

    ehliyet kursları sadece motor -trafik- ilkyardım haricinde
    derslerde anlatılmalı.







  • insan hayatı bu kadar ucuz mu :( Allah hepimizi korusun bir hiç uğruna olmüş adamlar

    http://www.vizontube.com/ilginc-videolar/trafikte-boyle-olay-gorulmedi

    bu da bir yol verme/vermeme mevzusu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.