Şimdi Ara

birnumaram.com güvenilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • nokia c5-03 piyasaya göre 50 lira civarı daha ucuz. ama site hakkında pek bilgim yok güvenemiyorum. alışveriş yapan varmı daha önce ?



  • c5 almani tavsiye etmem. Symbian ile ugrasilmaz hele hele c5 gibi uygun fiyatli orta sinif bir telefondaki islemci ve ram ile hic sybian cekilmez bir hal alir. Onun yerine wave 525 tavsiye ederim butce yeterliyse lg p503 e bir bak.
  • kuzenimde var çok beğendim bi gün takıldım hatta çok hoşuma gitti telefon. site nasıl bir tek ondan korkuyorum güvenli mi değil mi diye
  • 20 Nisan 2011 tarihinde S.E.U5İ VIVAZ gümüş siparişi verdim 22 Nisan sabahı ne zaman gönderecekleri ile ilgili mail yolladım cevap gelmeyince telefon ettim
    Telefona çıkan Nur*an isimli bayan bugün kargoya verilecek dedi.Akşam üzeri mail adresime siparişiniz kargoya verildi aşağıdaki linkten kargo takibi yapabilirsiniz şeklinde bir mail gönderdiler ancak linki tıkladığımda hiçbir bilgi bulunmayan boş Aras kargo sayfası görüntüleniyordu.
    Neyse önceleri kargo takibi bir gün sonra yapılıyordur diye önemsemedim.Ankara merkezli birnumaram.com'a zaten 1 günlük kargo teslim süresinde bulunduğumdan,ertesi gün 23 Nisan resmi tatil olmasına rağmen açık olan Aras kargo şubesine gittim.Görevli "adınıza ne gönderilmiş ne de gelen bir kargo var." demesin mi.
    Hemen birnumaram.com u aradım çıkan Be*ir adındaki yetkili olduğunu söyleyen şahıs beş dk.beni telefonda beklettikten sonra "kusura bakmayın kargonuz İstanbul'dan ithalatçı firma tarafından MNG kargo ile gönderilmiş"" dedi.
    MNG Kargo şubesini aradım onlar da aynı Aras Kargo gibi "adınıza gönderilmiş herhangi bir kargo yok"dedi.Geri birnumaram.com yerine adı "hernumara.com" olması gereken firmayı aradım.Be*ir denen şahısa kargonun gönderilmemiş olduğunu söylediğimde yine telefonda beni beklettikten sonra "kusura bakmayın telefonun gümüş rengi olmadığından göndermemişler isterseniz kırmızısını gönderelim" diye cevap verince ağzıma geleni saydım.
    Sonra Pazartesi yani 25.04.2011 günü kendim göndereceğim dedi.Pek inandırıcı gelmedi ama bekliyorum bakalım daha ne numara yapacaklar.
    Siz siz olun böyle adı sanı duyulmamış sitelerden alışveriş yapmayın.Ucuzdur vardır bir illeti pahalıdır vardır bir hikmeti atasözüne kulak verin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1923 -- 24 Nisan 2011; 16:23:21 >




  • Bana pek güvenilir gibi gelmedi ama, sen bilirsin.
  • bende telefon alacağım. en uygun telpa başarı garantili samsung telefon fiyatı burada var. kapıda ödeme yapayım diyorum. ama yazılanlardan biraz midem bulandı
  • 50tl fark için riske girmeye değmez derim
  • Sony XPERİA Z1 Aldım. Bu konuda fotoğraflı bir konu açacağı veya buraya yazacagım zaman geçsin..
  • 1 kere laptop almıştım Lenovonun sıkıntı çıkmadı ertesi gün geldi ama fiyatların bu kadar aşağı olması garip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta Samsung A7 (tr garantili) aldım.
    Güvenilir bir site, şu ana kadar herhangi bir problemle karşılaşmadım
    Ek olarak müşteri hizmetlerini de beğendiğimi söyleyebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.