Şimdi Ara

[SATILIK] AMD Phenim II X555 [BE]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Geçtiğimiz yaz sadece film indirmek ve TV de izlemek için TV'nin arkasına kurduğum PC'yi komple yada parça parça satıyorum.
    Bileşenler çok çok temizdir alınalı 5-7 ay arası olmuştur ve pc'nin toplam kullanım süresi 96 saati geçememiştir.

CPU: AMD Phenom II X2 555 Black Edition 3.2 GHz Socket AM3
    http://www.vatanbilgisayar.com/amd-hdz555wfgmbox-phenom-ii-x2-555-black-edition-am3-3.2ghz-7mb-cache-45nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=42391
    Vatan Bilgisayar faturalı (kutusu, soğutucusu mevcut)

Overclock denenmiştir. 3 Çekirdek aktif oluyor. voltajsız 3850mhz civarı çok stabil çalışıyor, yukarısını hatırlamıyorum.
    Kıytırıktan Thermaltake soğutucu ile;
    4306mhz de SüperPI bench alabiliyor.
    http://www.overclock.net/9750990-post1708.html

Daha sonra su soğutma sistemi taktım ancak, o dönemde yaza denk geldiğinden hiç uğraşmadım, şuan da zamanım yok.
    Şahsen performansına hayran kaldığım, satacağıma üzüldüğüm tek parçam

Fiyat olarak 150TL istiyorum.

Satılmıştır.

___________________________________________________________________________________
    Takas düşünmüyorum. Ancak Canon EOS 550D de kullanabileceğim bir lens önerirseniz ilgi alanıma girmiş olursunuz.

• Bütün ürünlerim İstanbul Cevizlibağ Vatan Bilgisayar önünde elden teslimi yapılır.
    • Kargo ile tüm dünya ya gönderilir.
    • Kargo ile yapılan alış verişlerde İş Bankası veya Garanti Bankası hesabıma para yatar, ürünü kargoya verir makbuzunu size mail atarım.
    • Sen malı gönder bakayım inceleyim ödemeni öyle yaparım diyenler için %10 gittigidiyor payını eklemek süretiyle tüm ürünleri Gittigidiyor üzerinden güvenli bir şekilde satabilirim.
    • Diğer ürünlerime bakın, gözünüze çarpan bişey olursa bişeyler ayarlarız.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SebastianTR -- 27 Aralık 2010; 23:12:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhaba arkadasim anakart satilmadiysa almayi dusunuyorum. Pm atamiyorum sms onayini yapamadim. Msn adresini ya da telefon numarani pm olarak atarsan ya da buradan yazarsan gorusebiliriz.
  • Yaklaşık 1 saat önce baran18 isimli arkadaş PM atmış.
    Foruma girince direk PM lerime baktığım için onun mesajını gördüm konuştuk anlaştık.
    Şimdi sizin mesajınızı gördüm. Kusura bakmayın

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.