Şimdi Ara

AMWAY e-spring SU ARITMA SİSTEMİ KULLANICILARI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
4
Favori
192.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dostum yazımın tamamını okumuş ama anlamamışsın. Özetleyememişsin de! :) Kargo harici ben şikayetimi yazmıştım, kargoya verilmeden benimle irtibata geçilmeden önce şikayetimi yazdım ve faturam elime geçtikten sonra -kargonun sorunu tabi ki beni alakadar etmez... şikayetimi kaldırırım demiştim ben muhattap olduğum arkadaş a. Kısacası bu. Fatura henüz yerine ulaşmadı ve ben ne ile karşılacağımı bilmiyorum yine uyduruk bir kağıda yazılmış bir kaç kelime de görebilirim henüz emin değilim. Ve Garanti belgesi için de söz verildi ama hâlâ o da yok ortada kimsenin uğradığı yok. Akşam garanti belgesinin resmini çekip buraya ekleyeceğim bakın hak verecekmisiniz? Bir kağıdın üzerine tarih atılmış başka bir şey yok.
  • Dostum cok agresif ve karamsarsin buraz sakin olmayi denesen ? Bir seyi cok ustelersen ters teper. Olayi buyutmek yerine birak birde ben senin adina iletisime geceyim konuyu onlardanda ogrenip meseleni bu hafta icinde galletmelerini rica edeyim olurmu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aras kargo göndereceğini söylemişti o da yalan oldu tahmin ettiğim gibi. Dün bana yakın olan başka bir şubeye transfer etmelerini rica ettim onun için de ek ücret alıyorlar ya hiç çekinmeden yolladılar. Bugün faturamı aldım ve hiç bir sorun kalmadı şimdilik benim için. Umarım ilerde cihazla ilgili sıkıntı yaşanmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noche34 -- 21 Ağustos 2013; 12:44:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noche34

    Aras kargo göndereceğini söylemişti o da yalan oldu tahmin ettiğim gibi. Dün bana yakın olan başka bir şubeye transfer etmelerini rica ettim onun için de ek ücret alıyorlar ya hiç çekinmeden yolladılar. Bugün faturamı aldım ve hiç bir sorun kalmadı şimdilik benim için. Umarım ilerde cihazla ilgili sıkıntı yaşanmaz.

    Gec olsun guc olmasin hayirlisi.fatura v.b argumanlari bi kenara birakirsak Suyun tadiyla ilgili izleniminiz ne delux midelinden memnunmusunuz genel itibariyle ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramazan boyunca sahurda en az 2 bardak içerdim hiç su içmeyen biri olarak bu suyu bazen içiyorum ee ramazan ayında sahurda da mecburen içmem lazımdı orası ayrı da. tadı kesinlikle ne damacanaya ne de pet sulara benziyor. Rahat, rahatsız edecek bir tadı yok gayet iyi. Umarım ilerde de öyle devam eder ve filtre değişimlerinde de bir sorun yaşanmaz. Evdekilerden hiç şikayet duymadım, ben de şikayetçi değilim. Kesinlikle firmayla hiç bir ilgim, alakam yok mesajlarımdan anlarsınız zaten. Şu anlık ben de tavsiye ediyorum evine su arıtma cihazı alacak şahsiyetler için. Teşekkür ediyorum tüm ilgilenen ve yardımcı olan arkadaşlara...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noche34 -- 22 Ağustos 2013; 15:18:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noche34

    Ramazan boyunca sahurda en az 2 bardak içerdim hiç su içmeyen biri olarak bu suyu bazen içiyorum ee ramazan ayında sahurda da mecburen içmem lazımdı orası ayrı da. tadı kesinlikle ne damacanaya ne de pet sulara benziyor. Rahat, rahatsız edecek bir tadı yok gayet iyi. Umarım ilerde de öyle devam eder ve filtre değişimlerinde de bir sorun yaşanmaz. Evdekilerden hiç şikayet duymadım, ben de şikayetçi değilim. Kesinlikle firmayla hiç bir ilgim, alakam yok mesajlarımdan anlarsınız zaten. Şu anlık ben de tavsiye ediyorum evine su arıtma cihazı alacak şahsiyetler için. Teşekkür ediyorum tüm ilgilenen ve yardımcı olan arkadaşlara...

    hocam dikkat edin meyvalı agacı taslarlar :) geri donusunuz icin tesekkur ederim ayrıca tavsiye ettigim bir urunden memnun kalınması beni mutlu etti uzun suredir kimseden sikayet cıkmadı insallah cıkmazda bu saatten sonrada zaten durduk yere cıkmaz :) tekrardan hayırlı olsun urunun tek kotu tarafı kullanmaya basladıktan sonra damacana ve pet siselerdeki su bile tatmin edemez bu arıtmadan ictigimiz suyun yerini alamaz olması hafif ve lezzetli iyi bisey ama bagımlılık yapıyor kerata




  • Evet ama daha da iyi olmasını isterim bu firmanın. Mesela Web sitelerini daha farklı bir script kullanarak daha tertipli bir şekilde kurabilirler. Bir de bu telefon numarası sabit olsa iyi olur. Yani her firmanın sabit bir numarası var. Eksiklikleri zamanla giderilirse daha iyi yerlere ulaşabilir bence. Bilmiyorum ne kadar müşterisi var ama bu firmayı bilmeyen çok kişi var. Benim biraz kızgınlığım var ama soran biri olursa tavsiye edeceğim sorun değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noche34

    Evet ama daha da iyi olmasını isterim bu firmanın. Mesela Web sitelerini daha farklı bir script kullanarak daha tertipli bir şekilde kurabilirler. Bir de bu telefon numarası sabit olsa iyi olur. Yani her firmanın sabit bir numarası var. Eksiklikleri zamanla giderilirse daha iyi yerlere ulaşabilir bence. Bilmiyorum ne kadar müşterisi var ama bu firmayı bilmeyen çok kişi var. Benim biraz kızgınlığım var ama soran biri olursa tavsiye edeceğim sorun değil.

    yazmıs oldugunuz tavsiyeleri iletmeye calısacagım. bir ara sabit telefon icin sormustum kendileri su yanıtı vermisti; biz daha cok endustriyel ve toptan olarak bayilerimizle calısıyor sabit telefonlarımızı bayi ve toptancılarımıza ayırmıs durumdayız son kullanıcılar icin hızlı ve işlevsel olsun diye gsm hatları tahsis ettik ama taep devam ederse birkac sabit hat yada 444 lu bir numarayı daha son kullanıcılar icin tahsis edeceklerini soylediler.
    site aslında bence hoş varsa tavsiyeniz onlarla paylasabilirsiniz.
    Turksu yeni yeni kesfedilen bir marka ama marka degeri hızla yukseliyor urunlerini baska bir marka satsa muhtemelen 1500-2000 den asagı satmazdı son derece kaliteli urunler satıyorlar ve servis noktasında cok gelişmişler. istanbul ve ankara ici aynı gun kuruyorlar urunleri 10 yıl garantili ve sigortalı. herseyden onemlisi benim icin tat inşallah tadı hep aynı kalır bizimde yorumlarımız olumlu olur aksi halde ilk ben elestri yagmuruna tutarım :)




  • Faturasız ve garantisiz mal satışına teşvik ediyorsunuz suç işliyor vergi kaçırıyorsunuz mesajımı silen donanımhaber yöneticisine sesleniyorum sizde bu işe alet olmayın bu mesajıda silin isterseniz kim haklı olduğunu size yazdım kayıtlarınızda da var "boşver faturayı garantiyi siz suya bakın "diyerekten ben faturasız aldım%18 ödememek için diyen kişide suçludur fatura kesmeden satan kişide suçludur

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arıtma cihazlarında ilk 1-2 gun suda kopuk gibi beyaz baloncuklar oluyor sebebi ne ? gerci 1-2 gunden sonra olusmuyor ama merak ettim
  • e-spring'de kullandım, diğer 5-6 filtresi olan arıtma da kullandım..ve ikisini de halen kullanıyorum. İkisinin de filtreleme işi yaptığını hepimiz biliyoruz. biri 1 eksik öteki 1 fazla.. Canınız hangisini istiyorsa onu alırsınız. (Para ve Keyif'tir)

    Bir sürü tavsiye duyuyoruz, plastik vb kaplarda gıda ürünlerini suları saklamayın taşımayın.. Peki fabrikalar herşeyi plastik torba, pet vs 'lerin içine doldurunca... CE'sinemi bakıyorsunuz plastiğin...

    Arıtma cihazlarının farkı mı? hissedebildiğiniz sadece tad olayı, yoksa başka birşeyi hissetmeniz mümkün değil. Şebeke suyu normal içim tadında olan evimde Arıtma kullanmıyorum. Suyun içindeki mineral vs.'leri almak adına.
  • Son yorumlar nedir? eSpring alıyor muyuz almıyor muyuz? :)
  • dangerous kullanıcısına yanıt
    hangi sehirde ikamet ediyorsunuz ona gore oneride bulunayım
  • İzmir.
  • dangerous kullanıcısına yanıt
    pm atıldı hocam. arastırmalarınıza dahil edebilirsiniz.
  • Konuyla alakalı o zaman..Annemlerde de ihlasın cihazı var.3 filtre 75 tl.Sistemi belli zaten 5 filtreli 1 tatlandırıcı 3 filtre bide RO.Bu 3 filtre standartmış sanırım.Dışardan alıp taksak daha uygun olur mu ?
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    dostum hicbisey anlamadım :) daha aıcklayıcı yazarsan yardımcı olurum
  • teacher47 kullanıcısına yanıt
    İhlasın cihazının filtreleri lazım dışardan..Varmı böyle bişi.Yoksa ihlas 3 tane filtreyi 75 e mi iteliycek hep ?
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    şimdi anladım ihlasın filtreleriyle diger arıtmaların filtreleri uyumludur zaten ihlata filtresini kendi uretmiyor sagdan soldan alıyor filtrelerini temin edebililrsiniz yada size edebileceginiz birkac yer soyleyebilirim fazladan ucret odemeyin yazık gunah
  • teacher47 kullanıcısına yanıt
    Netten filan adres verirseniz sevinirim
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-dekorasyon-beyaz-esya-1-yillik-osmoz-on-filtre-takimi.kargo-dahil-139016134/detay/
    bu satıcıya sordum olur dedi fakat çok bir fiyat farkı yok gibi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.