Şimdi Ara

AMWAY e-spring SU ARITMA SİSTEMİ KULLANICILARI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
4
Favori
192.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    fiyat iyi zaten ön filtrasyon oldugu içiin cok da bi onemi yok ama alırken sunlara onem verin
    1. aşama sediment
    2. aşama blok karbon
    3. aşama gac karbon
    yani herbirinden 1 er tane olsun birde filtreler cin malı olmasın suda cabuk cozunur omru cok kısa olur
  • Marka polemiğine girmeyelim arkadaşlar.. Ben kararımı verdim, Amyway eSpring su arıtıcısı almak istiyorum. Bu konuda kafama takılan bir kaç soru var, bu konuda kullanan arkadaşlardan ve üstadlardan değerli yorumlarını rica edeceğim.

    - su tadi beni düşündürüyor. Acaba arıtılan suyun tadı çok mu kötü, içimi çok mu zor?
    - Eğer kötüyse tadı iyileştirmek için yapılması gereken birşey var mı bildiğiniz?
    - Üründe memnun olduğunuz ve olmadığınız özellikleri nelerdir? tavsiye eder misiniz?

    şimdiden teşekkürler,
  • toyranm T kullanıcısına yanıt
    hocam sanırım tam kesin karar verememissiniz pm ile ki fikrimi sordunuz.. acele etmeyin daha once kullananların goruslerine basvurmaya devam edin forumda en cok hangi marka/modeller kullanılmakta memnuniyet durumu nasıl marka ya isme takılmayın onemli olan kullandıkları malzemenin kalitesi ve filtreler
    inşallah en hayırlı kararı verirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teacher47 -- 20 Ekim 2013; 19:54:26 >
  • Ben hala türksu firmasından garanti belgesini bekliyorum.2 ay oldu hala garanti belgesi gelecek.Üürün güzel ama garanti yok.
  • ürünü aldım ve kullanıyorum.. tek kelimeyle harika..
  • Türksu firmasından garanti belgem geldi.
  • Arkadaşlar Bmb envy Pro mu yoksa amway espring mi alınmalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drvimu kullanıcısına yanıt
    Amway e-spring almanı tavsiye ederim.
  • hakanyeniyapan kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz için teşekkürler.
    Espring de tek filtre var 3 fonksiyonlu.
    Diğer aletlerde (Bmb yada Turksu) ayrı ayrı 5-8 filtre oluyor? Bunu anlayamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drvimu kullanıcısına yanıt
    arıtma cihazını 3 boyutlu haliyle gormek isteyenlere gelsin
    3 D Arıtma resmi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teacher47 -- 18 Kasım 2013; 19:45:43 >
  • drvimu kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Bilginiz olması açısından aşağıda birkaç detay paylaştım.


    Her su arıtma cihazının çalışma prensibi farklıdır. Dolayısı ile arıttığı suların kalitesi de farklılık gösterir. E-Spring su arıtma cihazında diğer cihazlardan farklı ve emsalsiz bir arıtma teknolojisi kullanılmaktadır. Filtrede Karbon blok filtre , UV ışığı ve Elektronik izleme sistemi mevcuttur.

    Karbon Blok Filtre ; insan saçının çapından 300 kat daha küçük partikülleri yakalar , Organik bileşikleri yok eder , Kurşun civa ve radonu yok eder.

    Ultra Viole Işığı ; 80 milijul/cm2 UV ışığı verir , İçme suyunda hastalıklara neden olan bakteri ve virüsleri yok eder , UV lambası musluk açıldığında faaliyete geçer ; duran su ısınmaz ve enerji israf olmaz. UV dezenfektasyonu ; Bakteri , Mantar , Alg Toksini , Kist ve Virüs gibi mikroorganizmaları yok eder.

    Elektronik İzleme Sistemi ; Akıllı çip teknolojisi problem olduğunda ve Filtre değişimi zamanı geldiğinde sesli ve görsel olarak uyarır.

    eSpring Bağımsız denetleme firmalarından onaylıdır. Bunlar NSF ve Water Quality Association'dur.

    Üç ana NSF kalite standardını karşılıyan ( 42,53,55 no'lu standartlar ) ve onaylanarak sertifika verilmiş ilk ev tipi su arıtma cihazıdır. Dünyada bilinen diğer tüm UV/Karbon bazlı sistemlerden daha fazla oranda sağlığı etkileyen kirletici maddeyi azalttığı onaylanmıştır. ( NSF International , su arıtımında dünya çapında tarafsız , bağımsız üçüncü taraf bir örgüttür.)

    Water Quality Association - Su Kalite Derneği , kaliteli su sağlayan arıtma sektörünü temsil eden , kar amacı gütmeyen uluslararası ticaret derneğidir.

    eSpring sudaki vücudumuz için gerekli olan kalsiyum , magnezyum gibi değerli minarellerini korur. Faydalı mineralleri olan suları sağlıksız gösterme amaçlı yapılan elektroliz testleri yanıltıcıdır.


    Sağlıklı Günler Dilerim.




  • Detaylı bilgi paylaşımları için herkese teşekkür ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin aklındaki sorulara cevap bulabileceğini umduğum röportajımı sizinle paylaşmak istiyorum umarım biraz olsun sorularınıza cevap bulursunuz.
    bu gorusmede x marka y marka yerine sistemler ele alınmıştır. bu sekilde birkac marka yerine tum markaların işleyişi ele alınmaya calısılmıstır.

    gecende bende cok merak ettim bu amway nasıl oluyorda 2-3 filtreyle suyu arıtıyor neden bu kadar pahalı neden cok reklamı yapılıyor diye istanbulda bu işi 15-20 yıldır yapan tüm markaların servisligini yapmış işin piri olan şu an Turksu'nun istanbuldaki servisiyle gorusme sansım oldu konusulanları aynen aktarıyorum;
    yaşar bey mrb bilgi amaclı birkac sorum olacak arıtma filtreleri ve isleyisleri ile ilgili bu konuda deneyiminizden yararlanmak istiyorum sorularımı sorarken marka ismi vermiyecem sizde cevaplarken marka ismi kullanmayın lutfen. objektif bbir gorusme olsun.
    1- bazı arıtma cihazları 3 asamalıyken bazıları neden 8 aşamaya kadar cıkabiliyor ?
    arıtmalarda gereksiz filtre diye birsey olmaz her filtrenin bir fonksiyonu vardır ve bir filtre tek basına 2-3 filtrenin farklı fonksiyonlardaki islevini yerine getirmez-getiremez.
    Örnegin en basitinden karbon filtre .
    karbon filtre bahsedildigi gibi 5 mikrona kadar olan partikulleri kloru felan tutar ama sadece blok karbon kullanmak yetersizdir blok karbonla beraber GAC karbonda kullanılmalı bu sekilde karbon filtreden geçen klor GAC karbona takılır
    -peki neden GAC karbon ?
    -GAC karbon toz halindedir klor v.b kucuk boyuttaki partikuller klor ve koku tozdan gecemez ve bu sekilde bunlar membrana ulasamadıgı icin membranın omru 2 kat artar
    2-peki sadece karbon ve ultraviole saglıklı bir su elde etmek icin yeterlimidir?
    demin bahsettigim gibi karbon filtre sadece suyun klorunu kokusunu ve suyun kabasını alır suyu arıtmaz ultraviole ise sudaki sadece mikropları oldurur ama suda zaten mikrop sorunu pek olmaz sadece klor ve mikropu sudan ayrıstırmak suyun sadece yuzde 25 ini halletmis olmak demek
    -halletmek dediniz neden arıtmak demediniz ?
    -arıtması icin kirli olan maddeleri yani suyun kirli halini ki buna atık su denir (sudaki pislikleri ) temiz sudan ayrıstırmalı yani temiz su bir tarafa kirli su bir tarafa gitmeli. atık su arıtma cihazında kaldımı arkadan gelen temiz su bile bize kirli su olarak ulaşır. dolaysıyla suyu temiz ve kirli diye ayırmayan akla karayı secemeyen cihazlara arıtma (ayrıstırma) cihazı dememiz dogru olmaz.
    3- membran sistemi kullanmadan sadece karbon ve ultraviole ile suyu arıtmamız mumkun mu?
    -tersozmoz sistemi yani membranın olmadıgı bir sistemi kullanmak süt kullanmadan sütlaç yapmaya benzer. illa bu sekilde bir sistem alacaklarsa gitsinler çin malı bir cihaz alsınlar bu tur sistemlerden daha saglıklı su verir en azından kaybedecekleri para daha az olur.
    -membran olmadan olmuyor mu?
    -membran arıtmanın kalbidir bir nevi diyaliz makinasıdır suyun temiz ve kirli diye ayrıstıgı özellikle vurguluyorum kireç tarımsal atıklar ağır metaller v.b zararlı maddeler membran sayesinde sudan arındırılır membranın olmadıgı bir sistemi arıtma diye satmak saçmalık bunu almak ap ayrı bir saçmalık motoru olmayan bir araba almak gibi birsey.
    -peki arıtma cihazında karbon olacak dedik membran olacak dedik tatlandırıcı filtre v.s peki sudaki mineralleri korumak icin ne yapmalı var mı bir tavsiyeniz ?
    -sudaki mineraller bi yere kaybolmaz kaybolsa bile bu miktar yuzde 20-30 u gecmez tavsiyem arıtma cihazlarına mineral ve Ph (alkalin) filtreleri ekletmeleri yada direk o sekilde almalarıdır.
    -Peki bazı cihazlarda dijital gostergeler, ampuller ışıklar felan var çok gerekli bir fonksiyonmudur?
    -aslında en buyuk yanlıs burda biz arabanın motorundan ziyade kaportasına bakıyoruz tezgah altında duracak ve 6 ayda bir acıp bakacagımız seyin sırf ustunde 2 dügme var diye bosuna milyarlar veriyoruz filtreleri kaliteli olsun tersozmoz olsun mineral alkalin v.b filtrelerinden olusan bir kombinasyon olsun ustunde hicbir gosterge olmasın zaten servis periyodik olarak gelip olcumunu yapmakta ayrıca ustune konan gostergelerin biri arızalansa 1 ay cihazınız servise gidiyor üstelik kullanmadıgınız bir ozellik icin susuz kalıyorsunuz bence cok gereksiz sırf 2 ışık yanacak diye yuzlerce milyon fazladan vermek mantıksız bir arabaya fazladan 10 far takmak gibi.

    arıtma cihazlarıyla ilgili teknik bilgi almak isteyen yada arıtması ile ilgili çözemedigi bir sorunu arızası olan kisilere numaranızı verirsem telefondan detsek verebilirmisiniz ucretsiz olarak
    -tabiki sormak istedikleri yada cözemedikleri bir sorunları varsa arayıp danısabilirler.
    -tşk eder iyi calısmalar dilerim..




  • arkadaslar bu cihazi nerden temin edebiliyoruz, guncel fiyati nedir. ozeldende ulasabilirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar uzun zamandar beri arıtma cihazı kullanırız yaklaşık 10 yıldır
    bir arkadaşım kendi kardeşinde enveyin arıtma cihazını alımış
    suyun ph nın 8-8,5 arası çıktığını söylemişler bende evindeki cihazdan şişeye
    su aldık ve ph nı bendeki cihazda ölçtüm 7 çıktı yalan söyleyip milleti kandırmanın
    bir alemi yok envey terkos şebeke suyunun ph ı neyse onu verir çünkü ph nı
    yükseltecek bir filtre yok içinde bana bu cihaz güvenilir gelmiyor işin gerçeği
    enveyin arıtmasıda asidik su veriyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OZGURCEL77

    arkadaşlar uzun zamandar beri arıtma cihazı kullanırız yaklaşık 10 yıldır
    bir arkadaşım kendi kardeşinde enveyin arıtma cihazını alımış
    suyun ph nın 8-8,5 arası çıktığını söylemişler bende evindeki cihazdan şişeye
    su aldık ve ph nı bendeki cihazda ölçtüm 7 çıktı yalan söyleyip milleti kandırmanın
    bir alemi yok envey terkos şebeke suyunun ph ı neyse onu verir çünkü ph nı
    yükseltecek bir filtre yok içinde bana bu cihaz güvenilir gelmiyor işin gerçeği
    enveyin arıtmasıda asidik su veriyor

    sizin cihazın markası nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ecrasniann

    arkadaslar bu cihazi nerden temin edebiliyoruz, guncel fiyati nedir. ozeldende ulasabilirsiniz?

    hangi cihaz hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teacher47

    quote:

    Orijinalden alıntı: ecrasniann

    arkadaslar bu cihazi nerden temin edebiliyoruz, guncel fiyati nedir. ozeldende ulasabilirsiniz?

    hangi cihaz hocam

    amway e spring icin sormuştum o soruyu, ancak araştırmalarım sonucu ihlas cebilion taktırdım,gayette memnunum şuan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt
    hocam ihlasın cihazına boşuna yüksek para vermişsin piyasadaki
    300-400 tl ye satılanlardan hiç bir farkı yoktur almışsınız madem
    mutlaka alkali filtre taktırın benim kullandığım cihazı sormuşsunuz
    tak çevir filtreli kullanıyo
  • quote:

    Orijinalden alıntı: altınyunus

    Ben hala türksu firmasından garanti belgesini bekliyorum.2 ay oldu hala garanti belgesi gelecek.Üürün güzel ama garanti yok.

    hocam türksu firmasının arıtıcıları nasıl. almayı düşünüyorum yardım eder misin. kalite suyun tadı olumlu olumsuz yönleri hakkında bilgi verir misin
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.