Şimdi Ara

DOLANDIRICILARI TEŞHİR ETMEK FORUM KURALLARINA AYKIRIDIR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • linkteki uyarım dolayısıyla edindiğm tecrübeler.

Bu arada rumuzdan da anlaşılacağı üzere 1 günlüğüne yeni bir hesap edindim.
    Asıl hesabımdan ceza kaldırıldığında bu hesabı sileceğim.

http://forum.donanimhaber.com/m_4401895/tm.htm

Bir zamanlar nickneyime arkadaşın başına gelenin bir benzeri de benim başıma geldi.
    Forumda bozuk ve veya tamirli parçaları sıfır diye satan ALPelektronic rumuzlu adı hülya olan
    şahıs hakkında daha öncelerde de konular açılmış ve birçok kişi bu şahıs tarafından
    dolandırıldığını yazmıştı.Ben de bu dolandırılan kişilerden biriyim.
    Bu şahıstan alışveriş yapmayı düşünen
    arkadaşları uyarmak amacıyla link verdim. Ve altına da kısa bir açıklama yaptım.

Sonuç: Forumda dolandırıcılık yapan bu şahısı teşhir etmek ki bu forum yöneticilerine göre
    gereksiz mesaj mış 2 gün ceza aldım..
    Aman siz siz olun dolandırıcılar hakkında uyarı yapmayın.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bence yanlış çoğu zaman onların görmediklerini userler görüyo bizimde uyarma hakkımız var nasıl dolandırılıyorsak birilerini dürtmeden bişey olmaz hayırlı ramazanlar hayırlı satışlar ..
  • Bence yanlış adama yanlış yapılmış,

Dolandırıcılar ile ilgili o kadar topic açıldı, forumdaki ikinci el bölümü daha şeffaf bi hale gelsin diye, adminlerde o kadar üzerinde durdu bu konuların ama neden kullanıcıları dolandırıcılara karşı uyarınca insanlar ceza alıyor? Herkes tecrübelerini bildiriyor. Birisi alışveriş yapıp memnun kaldığı kişiye "ben bu kişiye kefilim, dürüst birisi, güvenle alışveriş yapabilirsiniz" dediğinde gereksiz olmuyorda, yaşadığı kötü bir tecrübeyi başkaları da aynı şekilde zarar görmesin daha dikkatli olsun diye uyardığında mı gereksiz oluyor. Yoksa bu forumda dolandırıcılık kavramı sadece, birisi alışverip yapıp parayı yada malı göndermeyince mi dolandırıcılık olarak nitelendiriliyo?

Arkadaşın bahsettiği konuda dolandırıcılıktır. Adı üstünde DO-LAN-DIR-MAK.

Lütfen biraz daha anlayış...
  • sahtekarlara dolandırıcılarabişey daha diyecem ama anlayan anlar
  • quote:

bişey daha diyecem ama anlayan anlar

• Ben de ALPElectronic'ten alışveriş yapmıştım. Bozuk HDD'leri sözde tamir edip Sıfır, Poşetinde diye satıyor.
    Siz HDD'yi poşetinde görünce inanıyorsunuz ama kendisi poşetlediğini bana yazmıştı laf arasında. Üstelik HDD'yi sattıktan sonra sattığım kişi HDD BAd'li, aızalı deyince rezil oldum.
    Bu kişiden alışveriş yaparken dikkat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guven35 -- 15 Ekim 2005, 10:48:01 >
  • amddma arkdaşı iyi tanırım kendisi bu alp elektronik tarafından dolandırılmıştır ama başkalarının canı yanmasın diye bunu sizinle paylaşmışdır bu mu suç
    bende bu alpelektronikden parça alcaktım bu arkdaşa uyardı beni sağolsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aman arkadaşlar
    alpelectronic bizi dolandıdı felan yazmayın ceza alırsınız...

Ne gereksiz mesj onlar öle

• düzen işte yaptığın yanına kar kalıyo... elektronıkcılerın adını da kotuye cıkarır boylelerı... bızde elektronıkcıden bıseyer alalım parasını odemeyız odemezsek bısı olurmukı olsun be ıkı gun dınlenırız
  • quote:

Orjinalden alıntı: voltage

düzen işte yaptığın yanına kar kalıyo... elektronıkcılerın adını da kotuye cıkarır boylelerı... bızde elektronıkcıden bıseyer alalım parasını odemeyız odemezsek bısı olurmukı olsun be ıkı gun dınlenırız

Yanlış anlamışsın arkadaş dolandıran değil dolandırılan dinlendiriliyo....

• anlamadığım nokta şu; niye dolandıran ceza almadı da onların dolandırıcı olduğunu söyleyen ve bizi uyaran amddma arkadaşımız uyarı aldı???

EĞER UYARMAK SUÇSA;

ALPelektronic nicknameli arkadaşımız forumda birçok kişiyi dolandırmıştır.Aman ha bu arkadaşla alışveriş yaparken bi daha düşünün...

amddma arkadaşımıza sonuna kadar destek!!!

• Ben de bu konujyu yazınca çok tepki almıştım.
    Bu kişi hala bu sitede istediğigibi iş yapıyor ama bizler ceza alıyoruz nedense
  • quote:

Orjinalden alıntı: guven35

Ben de bu konujyu yazınca çok tepki almıştım.
    Bu kişi hala bu sitede istediğigibi iş yapıyor ama bizler ceza alıyoruz nedense

En azından ceza almamışsın...

• ben de ordan hdd aldim, bana o hdd icin sıfır demedi, yurtdisindan geldi, tamir gordu dedi, ben aldim yine de, bi sorun yok Allah a sukur, ama bunlari okuyunca hakkaten şok oldum, merak ettigim su, siz HDD yi geri getirdiginizde almadi mi geri? cok merak ediyorum, bilgilendirirseniz sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_girit

ben de ordan hdd aldim, bana o hdd icin sıfır demedi, yurtdisindan geldi, tamir gordu dedi, ben aldim yine de, bi sorun yok Allah a sukur, ama bunlari okuyunca hakkaten şok oldum, merak ettigim su, siz HDD yi geri getirdiginizde almadi mi geri? cok merak ediyorum, bilgilendirirseniz sevinirim...

1 ay içinde farkedersen geri alıyor (muş)
    bana kasa sattı kasanın psu bozukmuş anakartımı yaktı gittim yeni psu verdi(verdiği psu da tamirli)
    ee anakart ne olacak dedim.
    Cevabı: Üzgünüm oldu...

Bu psu ların etiketleri yırtık açılmış bunlar dedim.
    Cevap: onlar tamirli dedi...

Neden almadan önce söylemedin diye sorduğumda da
    cevap: Sormadın ki...
    oldu

Ayrıca kasayla hdd de aldım 1-1buçuk aysınra kafa vurmaya başladı...

Aslında hdd bad liymiş
    alpelectronic partition magic benzeri programarla badleri saklıyor sanırm. formatta çıkmıyo badler. PT magicle bakınca görüyorsun..

• Hulya Hanımın Bir Problem Yasatacagına inanmiyorum Almadımı Geri gonderdinizde? Dolandırıcı die Yargılamayın.

Bende o kadar alıs veris yaptım Problem Yasamadım ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: unix

Hulya Hanımın Bir Problem Yasatacagına inanmiyorum Almadımı Geri gonderdinizde? Dolandırıcı die Yargılamayın.

Sana hdd lerin badli olduğunu söyledi mi?
    Sattığı parçaların hepsinin tamir görmüş olduğunu söyledi mi?
    Bana söylemedi..Forumdaki ilanında yazmıyor..

Söylemediyse bu şahsa dolandırıcıdan başka ne denebilir ki?

• ALP ELEKTRONİK BENİDE DOLANDIRDI BANADA CEZA VERİN HADİ
    DOĞRU SÖYLEYEN DOKUZ KÖYDEN KOVULUR
    ARKADAŞIN ALDIĞI CEZANIN HEMEN KALDIRILMASINI TALEP EDİYORUM AYRICA BU CEZAYI KİM VERDİ NEREDEN ALDI BU HAKKI YAZIKLAR OLSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENGEREK -- 15 Ekim 2005, 12:42:27 >
  • quote:

Hulya Hanımın Bir Problem Yasatacagına inanmiyorum Almadımı Geri gonderdinizde? Dolandırıcı die Yargılamayın.

BU ARADA MSN E GELDİM NE KONUŞACAKSIN BENİMLE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENGEREK -- 15 Ekim 2005, 12:45:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ENGEREK

quote:

BU ARADA MSN E GELDİM NE KONUŞACAKSIN BENİMLE

Benimlede konuştu.
    ayrıca teşekkür ederim engerek..
    Yazıları küçült garanti ceza alırsın yoksa...
    Sanki tek forum bu kaldı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.