Şimdi Ara

Şu 'Japon Balığına' bir açıklık getirelim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
4.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Haftalardır aynı video net aleminde dolaşıp duruyor, sürekli her yerden mesajlar ve PM ler, hayvan haklarından tehditler vesaire..
    Şu konuya artık açıklık getirelim, uzatılmasın..

Öncelikle gelen PM lerde hep soruluyor videodaki kız gerçekten sen misin diye, evet benim.

Ortada bir iddia vardı, lakin bu "Japon Balığı Yemek" değil, "Japon Balığı Yediğine İnandırmak" idi..
    Arkadaşımla eğlenmek için böyle birşeyler düşündük, düzeneği kurduk, çekmeye başladık..

Su bardağında belli olacağı için 2 kadeh seçtik Çekimde kamerayı yükseğe yerleştirdik, ve su doldururken kör olan noktada diğer bardağı devreye soktuk, yani boş olanı. Çok kimsenin inanacağını düşünmüyorduk, dediğim gibi sadece makara amaçlı..

Facebook'da sadece arkadaşlarımın göreceği şekilde paylaştık, inanmayan çıkmadı Neyse, çok güldük vs sonra söyledik gerçeği, şaşırdı herkes güzel olmuş dedi ve konu kapandı..

Video zaten 8 ay önce çekildi, ve kahraman Japon balığı daha 2 hafta önce hayatını kaybetti

Devamına gelince, Dh den bir arkadaşın altındaki yorumları okumadan ve izin almadan Donanımhaber'de paylaşmasıyla video heryere yayılmaya başladı. Bunun önüne geçemedik, herkes benimle dalga geçerken, biz şaşkındık.. İnsanların ciddi ciddi inanacağını düşünmemiştik..

Video daha da yayıldı, bir gün Goldpunch'ın Facebook'dan attığı PM sayesinde videoyu Milliyet manşetlerinde gördüm, ufak bir şok geçirdim. İnanamadık, arkadaşımla sayfayı tekrar tekrar yeniledik ve baktık. Çok saçma gerçekten.. Milliyet gibi büyük bir gazetenin izin almadan böyle bir haber yapması terbiyesizlik.. Ertesi gün ilk işimiz gidip bir avukatla görüşmek oldu.. Videomuz video sitelerinden büyük ölçüde silindi.. Bir kaç tane kaldı onlara da kararı fakslayarak gerekeni yapacağım.. Ondan sonra Doğan Medya'ya gittik, haberi yapan yazarla görüştük.

Yazarla 10 dk kadar süren görüşmemde durumu anlattım, özür dileyerek 5 dakika içinde haberi çekti ve sildi.

İnsanların irdelemeden, ne durumda olduğunu bilmeden bana "Salak", "Aptal" kelimelerini kullanması içler acısı.. Sadece gülmek için çekilmiş bir videoya binlerce kişi inandı ve paylaştı..

Olay komikken, trajikomik bir hal aldı..

Tam tersine hayvan sever biriyim, bahçe konumda doğayı sevdiğimi görmüş olabilirsiniz.. Şu ana kadar evimde ayırt etmeden her hayvanı besledim, yılanına faresine kadar Yüzlerce balık ürettim, yıllarca uğraştım.. Facebook profil fotoğraflarımda da gören olmuştur, hayvanlarla, bahçede bağda çoğu fotoğrafım..

Neyse, olay budur..
    Daha fazla uzatılmasını istemiyorum..

Doğan Medya'ya gitmemizde ve konuşmamızda bana yardımcı olan arkadaşıma çok teşekkür ediyorum, isterse kendini açıklayabilir ben yazmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 14 Ekim 2010; 17:03:06 >

• sdf

edit: bu konu tutacak gibi. ilk mesajı almak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackwater -- 13 Ekim 2010; 17:13:38 >
  • Yalançı

Ben zaten inanmadım orda balık kadehte görünüyordu değiştirirken bence kimse inanmamıştırda bakma türk milleti.
  • kıvır
  • bu konu tutar.
  • Özür dilerim hakkında düşündüklerim için, keşke başka bir kameradan da çekseydiniz bardakları nasıl değiştirdiğinizi göstermek için.

düzeltme:imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albay Hardal -- 13 Ekim 2010; 17:05:32 >
  • Yine ben.GO GIRL BABY...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun Eda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli

Özür dilerim hakkında düşündüklerin için, keşke başka bir kameradan da çekseydiniz bardakları nasıl değiştirdiğinizi göstermek için.

İnsanların bu kadar inanacağını düşünmedik ki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 14 Ekim 2010; 17:05:27 >
  • Yürü beee

şeker kız kendi seniii
  • Benim en çok şaşırdığım durum incide fotoğraflarını görmek olmuştu,unutuldu gitti zaten,ama senin için kötü bi durum,ne diyelim geçmiş olsun
  • balık öldü sonuçta
  • Herkes yedi be japon balığını
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdaisY

Merhabalar..

Haftalardır aynı video net aleminde dolaşıp duruyor, sürekli her yerden mesajlar ve PM ler, hayvan haklarından tehditler vesaire..
    Şu konuya artık açıklık getirelim, uzatılmasın..

Öncelikle gelen PM lerde hep soruluyor videodaki kız gerçekten sen misin diye, evet benim.

Ortada bir iddia vardı, lakin bu "Japon Balığı Yemek" değil, "Japon Balığı Yediğine İnandırmak" idi..
    Arkadaşımla eğlenmek için böyle birşeyler düşündük, düzeneği kurduk, çekmeye başladık..

Su bardağında belli olacağı için 2 kadeh seçtik Çekimde kamerayı yükseğe yerleştirdik, ve su doldururken kör olan noktada diğer bardağı devreye soktuk, yani boş olanı. Çok kimsenin inanacağını düşünmüyorduk, dediğim gibi sadece makara amaçlı..

Facebook'da sadece arkadaşlarımın göreceği şekilde paylaştık, inanmayan çıkmadı Neyse, çok güldük vs sonra söyledik gerçeği, şaşırdı herkes güzel olmuş dedi ve konu kapandı..

Video zaten 8 ay önce çekildi, ve kahraman Japon balığı daha 2 hafta önce hayatını kaybetti

Devamına gelince, Dh den bir arkadaşın altındaki yorumları okumadan ve izin almadan Donanımhaber'de paylaşmasıyla video heryere yayılmaya başladı. Bunun önüne geçemedik, herkes benimle dalga geçerken, biz şaşkındık.. İnsanların ciddi ciddi inanacağını düşünmemiştik..

Video daha da yayıldı, bir gün Goldpunch'ın Facebook'dan attığı PM sayesinde videoyu Milliyet manşetlerinde gördüm, ufak bir şok geçirdim. İnanamadık, arkadaşımla sayfayı tekrar tekrar yeniledik ve baktık. Çok saçma gerçekten.. Milliyet gibi büyük bir gazetenin izin almadan böyle bir haber yapması terbiyesizlik.. Ertesi gün ilk işimiz gidip bir avukatla görüşmek oldu.. Videomuz video sitelerinden büyük ölçüde silindi.. Bir kaç tane kaldı onlara da kararı fakslayarak gerekeni yapacağım.. Ondan sonra Doğan Medya'ya gittik, haberi yapan yazarla görüştük.

Yazarla 10 dk kadar süren görüşmemde durumu anlattım, özür dileyerek 5 dakika içinde haberi çekti ve sildi.

İnsanların irdelemeden, ne durumda olduğunu bilmeden bana "Salak", "Aptal" kelimelerini kullanması içler acısı.. Sadece gülmek için çekilmiş bir videoya binlerce kişi inandı ve paylaştı..

Olay komikken, trajikomik bir hal aldı..

Tam tersine hayvan sever biriyim, bahçe konumda doğayı sevdiğimi görmüş olabilirsiniz.. Şu ana kadar evimde ayırt etmeden her hayvanı besledim, yılanına faresine kadar Yüzlerce balık ürettim, yıllarca uğraştım.. Facebook profil fotoğraflarımda da gören olmuştur, hayvanlarla, bahçede bağda çoğu fotoğrafım..

Neyse, olay budur..
    Daha fazla uzatılmasını istemiyorum..

Doğan Medya'ya gitmemizde ve konuşmamızda bana yardımcı olan arkadaşıma çok teşekkür ediyorum, isterse kendini açıklayabilir ben yazmıyorum

işimizi garantiye alalım

• ünlü oldun ama bardağa balıklı tarafından bak
  • "İnandırmak için yapılmış video" sonucunda buna inanan insanların düşüncelerini haklı olarak kötü bir dille bile olsa söylemeleri senin zoruna gitmemesi gerekir. O videoyu başkası çekip izleyen sen olsaydın kimbilir neler söylerdin. Neyse senin adına geçmiş olsun, kötü bir durum tabi.
  • çevir kazı yanmasın...
  • Aynen, Japon balığını ben hariç herkes yedi

by.oyun güldürdün beni
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.