Arkadaşlar konu belki erken oldu ama son maç ile yaşanan üzüntülü durumdan dolayı erken açtım başlığı. Sizce yeni sezon için neler yapılmalı, nasıl bir politika izlenmeli. Başlık yeni sezonu kapsayacak her gelişmede güncellenecektir.
Fenerbahçe aşkı içimizde hiç bitmeyecek ama ben maçtan sonra kendimi kaybettim ve az kalsın bayılıyordum.Bundan sonra sevdamı içimde yaşayacağım.Böyle hayal kırıklığı 1 kere olur dedik 2. kere de oldu ya artık nasıl unutacam bilmiyorum.Messi gelse acım dinmez gibi.
Daum gönderilmeli. Lucescu yada onun ayarında bi teknik adam getirilmeli Aziz Yıldırım futboldan elini ayağını çekmeli işi işi bilenlere bırakmalı sadece başkanlığını yapmalıdır. Yoksa biz daha çok şampiyonluklar kaçırırız. Aziz yıldırım bakalım şimdi ne yapacak 3 sene şampiyonluk sözü vermişti. Gerçi getirir henryi herkez yine unutur olanları. Artık şu takımın başına futbolu bilen bi başkan lazım.
Aziz Yıldırım kalmalı, Daum ve Guiza'nın biletleri tez kesilmeli.. Transferler son dakikaya bırakılmamalı.. Dünya Kupası esnasında kimler alınacaksa dirsek temasından biraz daha öteye gidilip transferler büyük ölçüde halledilmeli diycem de yönetim biraz çalkalanacaktır şimdi.. Transferler yine yalan olabilir.. Ama olmamalı.. Oğuz Çetin ne kadar doğru bir isim hala kararsızım.. Transfer işlerini yöneten ekipte revizyona gidilmeli.. Haketmeyene para yedirme devirleri kapanmalı..
Şampiyonluk umutlu imzalarımızı da kaldıralım artık daha da rezil olmadan..
Şu an hala ortam sıcak yarın ola bi hele hayır ola..
Stad telekominikasyonu yeniden yapılandırılmalı...
güiza hariç tüm futbolcularımız gönülden kutluyorum müthiş bir mücadele örneği sergilediler bu sene.Formanın hakkını verdiler diyebiliyorum yürekten.Daum hakkında fazla söylencek bişi yok zaten,söylemekten dilimizde tüy bitti.Daum kesinlikle gider.Yönetim istifa edeceğini hiç düşünmüyorum.
yerine alınması gereken hoca:
1. tercihim rafael benitez
2. aykut kocaman
rafa'yı alamazlarsa takımı aykut'a emanet etsinler.Aykut'a güvenim sonsuz.
alınacak oyuncular 1 sol açık,1 stoper,1 pivot santrafor.Bunlar banko alınmalı ve mümkünse avrupa'dan.
Dos Santos dışındaki bütün yabancılar gönderilmeli. Yerlerine çok daha yetenekli ve mücadeleci yabancı oyuncular alınmalı.
Aziz Yıldırım, Daum'u görevden almalı ve yerine vizyonu olan bir T.D getirmeli bununla beraber kendiside artık takıma karışmayı bırakmalı.
Dos Santos dışındaki bütün yabancılar gönderilmeli. Yerlerine çok daha yetenekli ve mücadeleci yabancı oyuncular alınmalı.
Aziz Yıldırım, Daum'u görevden almalı ve yerine vizyonu olan bir T.D getirmeli bununla beraber kendiside artık takıma karışmayı bırakmalı.
Santos Ve Lugano kalsın gerisi gönderilsin, Türklerdende Emre, GG ve Volkan dışındakiler gönderilmeliTopuz,Özer,Selçuk GÜnal yedek olarak kalabilirler. Aykut kocaman takımın başına getirilmeli, mümkünse Aziz Yıldırımda istifa etmeli.
Aziz Yıldırım kalsın. Daum ve bazı futbolcular gitsin. Yabancı transferler kaliteli olsun. Türk futbolcu transfer edilecekse gurbetçi olsun, zira ülkede eğitimli ve kaliteli futbolcu neredeyse yok gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi
Aziz Yıldırım kalsın. Daum ve bazı futbolcular gitsin. Yabancı transferler kaliteli olsun. Türk futbolcu transfer edilecekse gurbetçi olsun, zira ülkede eğitimli ve kaliteli futbolcu neredeyse yok gibi.
Yapma hocam artık Aziz nereye kalıyor?Yetmedimi yaptığı hatalar?Kovduğu hocayı getirdi, devre arası herkez bağırdı transfer yapmadı, tüm Fenerbahçeli olmayanları bize karşı nefret ettirdi, sene başında 3 sene üst üste şampiyonluk sözü verdi.Bunca olaydan sonra biraz şerefi onuru varsa istifasını basar, çeker gider...
quote:
Orijinalden alıntı: Firenze
quote:
Yapma hocam artık Aziz nereye kalıyor?Yetmedimi yaptığı hatalar?Kovduğu hocayı getirdi, devre arası herkez bağırdı transfer yapmadı, tüm Fenerbahçeli olmayanları bize karşı nefret ettirdi, sene başında 3 sene üst üste şampiyonluk sözü verdi.Bunca olaydan sonra biraz şerefi onuru varsa istifasını basar, çeker gider...
Akıllı işler yapacaksa kalmalı. Bana şu an için bir alternatif söyler misin?
quote:
quote:
quote:
Alternatifi istersen bulursun hocam.Artık birşeylerin değişmesi gerekiyor.O maddi imkanları sportif başarıya çeviremeyen başkan başarılı başkan değildir.Tesis mesis yapmış da içinde Daum, güiza, bilica gibiler çalışıyor...
quote:
quote:
quote:
quote:
Alternatifi istersen bulursun hocam.Artık birşeylerin değişmesi gerekiyor.O maddi imkanları sportif başarıya çeviremeyen başkan başarılı başkan değildir.Tesis mesis yapmış da içinde Daum, güiza, bilica gibiler çalışıyor...
Diyorum ya, akıllı işler yapacaksa kalmalı. Göndersin Daum'u, gereksiz adamları, yerlerine kaliteli isimler alsın amenna. Yeni gelecek adam da bunu yapmalı. Aziz Yıldırım 2-3 sezon önceki gibi sürekli konuşan, medyayla, diğer takımlarla sürtüşme halinde olan bir başkan değil. Kulüpler birliğinden istifa edip tekrar gelip diğer kulüplerin de hakkını arayan bir başkan.
Tüm tadımı tuzumu aldılar, koca sezonu son haftaya sıkıştırıp bir basit maçı alamadılar.
Şaşkın ördek göle bir yerleriyle dalarmış misali yönetimde göle Daum'la daldı. O senin kovduğun adam hani... Al sana senin ipini çekti aldığı milyon eurolarla ülkesinde rahat rahat geçinecek, canı sıkılırsa belki yine Köln gibi bir takım çalıştırır.
Tesisleşme güzel ekonomi süper, tam ekip oldun daha iyi başarılara koşacağımız Zico'lu ekibi dağıt sen... E artık yeter hepiniz alın bohçanızı çekip gidin.
Brezilya aşkı bitsin istiyorum. Alex de emekli olsun ya da ülkesine dönsün ben mahkum olmak istemiyorum tek adama tek forvete...
Artık yabancı adamda istemiyorum ne futbolcu ne teknik direktör, sanki bizim insanımızdan daha iyisini yapabiliyorlar, görmüyor muyuz Rijkaard'ın halini.
Ve her şeyden önemlisi artık yönetimin içinde isimlerin dürüst insanlar olmadığını düşünüyorum.
Aziz Yıldırım ve ekibi ve Daum ve ekibi Fenerbahçemizden istifa etmediği süre içinde bende takım taraftarlığı yapmayacağım, askıya alıyorum Fenerbahçeliliğimi.
Aziz Yıldırım ne olursa olsun kalmalı. Daum'u göndermeli ilk iş olarak. Zaten daha önce kovulan adamı geri takımın başına getirmek büyük bir hataydı. Daum'dan sonra Güiza, Ali Bilgin, Deniz, Cristian, Önder, Deivid gönderilmeli. Bilica'nın mevkiisine iyi bir stoper alınmalı. Forvete; güçlü, çalım atabilen uzun boylu bir golcü alınmalı. Orta saha'nın sağ ve sol kanadına birer adam ve bir iki Türk takviye ile iyi bir takım oluruz.
Aziz yıldırım artık bırakıp gitmeli. 12 senedir bu takıma hiç bir şey kazandıramadı. Klübü çok yanlış bir politikayla yönetiyor , bir tane doğru hamlesi yok. Maddi yönden takıma bir şeyler kazandırdığı doğru fakat kazandırdığı bu paraları beş para etmez guizalara , carloslara 5 e 10 ar milyon dağıtarak çöpe atması başladığı yere geri dönmesi demektir
Bana göre Yapılması gereken ise
1- Önce daum u kovmalı 2- Sonra kendi istifa etmeli 3- İstifadan sonra başkanlığa kendi adamlarından birini koyup saman altından yönetmeye devam etmemeli 4- Bu takıma Futbol takımının nasıl yönetilmesi gerektiğini bilen , Futbolu bilen ve en önemlisi transferi kendi yapmayan bir başkan gelmeli. 5- Hakan B.K.A gibi transferlerin nasıl yapılması gerektiğini bilen kaliteli bir idari menejer gelmeli 6- Teknik direktör aykut kocaman olmalı ve takımla ilgili tüm kararları teknik direktör ve idari menejer birlikte almalı 7- Önümüzdeki sezon için Selçuk-Uğur-Guiza-Bilica-Deivid-Bekir-Vederson gibi beş para etmez 3. sınıf oyuncular gönderilmeli 8- 7 senedir kullandığımız modası geçmiş taktiğimizi değiştirmeli ve Artık sadece forvet oynayan alex ilk 11 oynatılmamalı
Aziz Yıldırım,guiza ve daum kalmalı
alex acilen gönderilmeli
bence böyle bir fenerbahçe seneye CL bile alır
İki tane direkten dönen ve onlarca da net gol pozisyonu var ve son ayların en iyi maçını çıkaran Fenerbahçe var..
Benim gözümde Fenerbahçem zaten şampiyon..
Her işte bir hayır vardır..Şampiyon olsaydık belkide takımın kanayan yaralarını unutacaktık.
Çift taraflı atkı takanları,kardeş takım ayağına yatanları kaale mi alalım?
quote:
Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR
İki tane direkten dönen ve onlarca da net gol pozisyonu var ve son ayların en iyi maçını çıkaran Fenerbahçe var..
Benim gözümde Fenerbahçem zaten şampiyon..
Her işte bir hayır vardır..Şampiyon olsaydık belkide takımın kanayan yaralarını unutacaktık.
Çift taraflı atkı takanları,kardeş takım ayağına yatanları kaale mi alalım?
Hocam ne olur ortamı gerecek mesajlar atma şimdi bu konununda içine edecekler...Bence aziz yıldırım kalmalı , daum acilen değil hemen aziz yıldırım çıkacak daumla yollarımızı ayırdık diyecek...Yahu ey gerizekalı adam şampiyonluk gidiyor sen hala forvet almıyorsun ey gerizekalı adam bu adam antrenör felan değil arkadaş mahallenin bakkalını koysan o bile oyuna semihi alırdı...Resmen rezalet bir antrenörümüz var.
Takımda Brezilya sayısı azalması lazım.Bi santos ve alex kalsın. 3-4 Kalite Türk oyuncu alınması lazım.Yabancılarda hiç ruh yok.Tek Türklerde var.G.Gönül,Emre,Topuz,Özer,Volkan. Adam gibi zenci veya Lugano gibi hırslı oyuncular alınması lazım.Ama dediğim gibi yabancı almak yerine umarım daha çok Türk oyuncu alırız.