Şimdi Ara

Adsl sınırsıza geçişte fatura

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün 1 mbit sınırsıza geçtim 1 mbit 4gb'dan. Kota 300 mb ay sonu faturam ne kadar gelir? Teşekkürler.

• 300 mb aştıysan 3 tl fazla gelir :)
  • ben uydunet kullanıyorum ama
    sınır 45 tl idi galiba.Bugün geçtiysen 3 gün sınırısz kullanmadın
    sınırlıda 29 tl idii galiba sanırım 45 - 48 tl arası bir faturan gelicek dediğim fiyatlarda ise tarifeler
  • Beyler bizim evde interneti 2 kişi kullanıyoruz. Abim ÖSS Çalıştığından fazla kullanamıyor fakat ben Sadece DH-Facebook- Farmville gibi yerlerden günlük en az 120 mb geliyor haliyle ayda 2.5 - 3 gb falan oluyor. Toplam fatura 35 40 lira geliyor hiç video seyretmeden. Sınırsıza geçmeye ikna etmem gerek ailemi. Bana akıl verin biraz . Farkı karşılamaya razıyım hazır TL davetiyesi de almışken . Yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rokobatu

Beyler bizim evde interneti 2 kişi kullanıyoruz. Abim ÖSS Çalıştığından fazla kullanamıyor fakat ben Sadece DH-Facebook- Farmville gibi yerlerden günlük en az 120 mb geliyor haliyle ayda 2.5 - 3 gb falan oluyor. Toplam fatura 35 40 lira geliyor hiç video seyretmeden. Sınırsıza geçmeye ikna etmem gerek ailemi. Bana akıl verin biraz . Farkı karşılamaya razıyım hazır TL davetiyesi de almışken . Yardım

rokobatu hocam uydunet'e Geç ayda 22 lira sınırısz kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EverManiac

quote:

Orijinalden alıntı: rokobatu

Beyler bizim evde interneti 2 kişi kullanıyoruz. Abim ÖSS Çalıştığından fazla kullanamıyor fakat ben Sadece DH-Facebook- Farmville gibi yerlerden günlük en az 120 mb geliyor haliyle ayda 2.5 - 3 gb falan oluyor. Toplam fatura 35 40 lira geliyor hiç video seyretmeden. Sınırsıza geçmeye ikna etmem gerek ailemi. Bana akıl verin biraz . Farkı karşılamaya razıyım hazır TL davetiyesi de almışken . Yardım

rokobatu hocam uydunet'e Geç ayda 22 lira sınırısz kullanıyorum

Ayda 22 lira sınırsız mı? madem öyle neden herkes ttnete 45 beriyor? Her yerde geçerli mi. Apartmanda sanırım uydu kutusu vardı.. Nasıl olacak o

• özelden msn at ordan anlatayım burdan anlatılmaz şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    adsl tarife değişikliği
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bizde bu ay geçecektik cuma günü aradık yani tam ayın birinde ama geçemedik bu ayın başında geçersek 29 tl + 45 tl ödemek zorunda kalacakmışız kural böyleymiş arkadaşlar bu nasıl iştir
  • delgado neden ttnet bağaltıyorsunuzki uydunet bağlatın.
  • bu uydunet modemleri kaç lira? ayrıca kablo tv bağlatmadan kullanılabiliyormu
  • Yardım için teşekkürler.

konu dışı:
    Uydunet modemleri pahalıdır(100 üzeri). İkincisi Uydunet yaygın değildir bu da Telekoma 'ayvaa' dedirtiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferroburak -- 3 Ocak 2010; 14:38:38 >
  • EcheLoN_
    kablolu 80 kablosuz 160 tl sınısız + kablo tv ayda 24 t çok ucuz ttnete 20 tl fazladan kazıkanmaktansa 5 ayda modmein parasını çıkartır sonra kar yaparsın
  • Peki bu geçiş işleminin olup olmadığına bakabilir miyim? Olmuşsa biraz indirme yapacağım.
  • heryerde yok lanet kablonet
    olsada geçsek 500tlde olsa alırım valla modemi ttnette işkence çekceğime
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.