Şimdi Ara

Takım Elbise Ayakkabı Kravat Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. Takım elbiseye servet harcayamam. Ancak sırıtmamalı önemli yerlerde kullanacağım ne marka ne model ne renk önerirsiniz.
    2. 1.71 63-65 kg birisine ne tarz(dar kesim ya da normal ya da artık ne önerirseniz) birşey gerekir.
    3. Bunun altına ne marka ne tarz bir ayakkabı almalıyım, rahat ayakkabılara alışığım rahatlık önemli. Dexter'ım var ama gitmez sanırım takım altına.
    4. Kravat ne önerirsiniz(uygun fiyatlı çok ağır olmayan ancak ciddi bişey)
    Teşekkürler.

Alternatif soru: Ceket, gömlek, pantolon 3 lüsünü ayrı ayrı mı almalıyım yoksa tek bir markanın tek bir serisi olarak mı?
    Düğünlerde bile takım elbise kravat giymedim normaldede giymem ama mecbur kaldık artık (iş görüşmesi, seminer, proje semineri, kanka düğünü organizesi vs vs)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 19 Aralık 2009; 22:04:18 >

• Fiyat aralığını söylersen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChaosFİre

Fiyat aralığını söylersen ?

Hiçbir fikrim yokki kaç paradır. Sıradan bi kot ya da keten pantolon 80-150 arası ise, gömlek 100-150 olsa, ceket ne eder bilmiyorum e hadi 150 200 de o olsa...
    Hiç merak edipte takım elbise sormadım o derece.
  • damattan bi takım elbise cekersin
    ayakkabı da inci den al
    kravat nerden alırsın bilemem
  • armani-collezioni
  • ccs al hocam

damat,sarar vs. cok para , ccs ideal bence.
    ayakkabida markaya gerek yok gir bir ayakkabiyica deneyerek al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayakkabı ve Çorap
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kravat olarak DÜK'e bakabilirsin.
    Damat'tan veya Kiğılı'dan takım bakabilirsin.
    Ayakkabı da Tekin'den olabilir ama gidip denemen lazım aldığın takımla uyumlu olabilmesi için.
  • Renk herzaman:

Siyah ceket siyah gömlek siyah pantolon siyah kravat akar ortam bakar yaparım.
  • ne kadar marka o kadar para ve o kadar şıklık bence
  • Hacu Kiğılıya gidiosun Düz siyah takım elbise seçiyorsun yazlık ince olanından (adanada mevsimlik bile giyilmez )
    Ayakkabı da şimdi burda tavsiye verilmez ki
  • Kiğılı nasıldır acaba? Yarın bi bakacam M1, Carrefour, Ziyapaşa'daki mağazalara. Kafamda bi fiyat ve kalite ölçütü bulunsun diye açtım konuyu zaten.
  • Ben Süvari den giyinirim genellikle, oranın ürünleri kaliteli ve ucuz oluyor.

Centone den alma, çok kaliteli değil.

Takım olarak, Füme ya da siyah alabilirsin. Ben koyu rengi severim, kesinlikle açık takım almam ki kış ayında zaten açık renk takım alınmaz.

ama ofis içinde giyeceğin için, gri takım beyaz gömlek siyah kravat ta güzel olur.

Bunun yanı sıra çizgili, ya da kareli takımlar da var ama ben şahsen giymem, sen yakıştırırsan giyebilirsin. Çizgili olacaksa derin çizgili olabilir.

Gömlek olarak kendinden desenli gömlekler güzeldir, tavsiye ederim.

Gömlek kravat uyumunda, eğer gömlek çizgili ya da kareli ise düz kravat, kravat çizgili ise gömlek düz olmalıdır. Buna dikkat et.

http://www.modaport.com/2009/02/03/erkekler-ofiste-ne-giyer-harvey-nicholsdan-erkek-modasi/
    http://www.modaport.com/2008/08/07/erkek-takim-elbise-modelleri/

bu iki site de güzel takımlar var, burdan da fikir edinebilirsin

• Hatemoglu
  • boyun uzun değil ...dar kesim belden saran ceketleri tercih et keza pantolonda öyle bu uzun görünmeni sağlar..tek çizgili yrtmaclı ceketleri tercih et.. lev@ arkadaşın önerdiği takım modelini ben giydim ajans çekimlerinde gayet şık duruyorsun ...yanlış hatırlamıyorsam baştan sona uptown du takım...eğer bu giyim sade geldiyse siyah armalı blazer ceket...altına gri renk kumaş pantolon beyaz gömlek ve kravatta gayet hoş olur..ayakkabı tercihin sana kalmş önümüz kış bilemiyeceğim...
    fiyatlara gelince sarar-damat gibi markalarda ceketler 220 gibi başlar geneli 270-300 tl civarıdır..komple takım almak istiyorsan kıgılıyi tercih et gayet iyi kampanyaları var fiyatta rahat edersin ama kesim tarzları yaş olarak olgun insanlara hitap ediyor... para sıkıntım yok diyorsanda komple cacharel den giyinmeni tavsite ederim..

• SARAR'da güzel fırsatlar oluyor.gidip bi bakmanı öneririm.ben ordan ceket palto ve ayakkabı almıştım çok uygun fiyata hepsi de.ayrıca yanlış anlama ama orta boy insanlarda kravat iyi durmuyor.kravatı listeden silmeni tavsiye ederim.yüksek yaka bi gömlek daha havalı olacaktır.
  • en ucuz en iyi yer Amerikan pazarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mcann -- 19 Aralık 2009; 22:54:10 >
  • Cevaplar için sağolun. Yarın çıkıp bakacaz artık. Korktuğum kadar pahalı da değilmiş aslında baktımda netteki fiyatlara Dedim şimdi bi kemere 100 veren zihniyet bi ceketten 500 600'den aşağı istemez
  • ahaha ceket 150 200 mü cık cık daha ceket fiyatları en az 300tl oluyor.gömlekte 100tl olsa bugun aldım masssimo duttiden. karacanında iyidir gömlekleri söyliyim.pantolon fiyatları hakkında bi fikrim yok 100-150tl arasındadır minimum.kravat fiyatları hakkında bi bilgim yok 50tl flndır.dar kesimde gider genis keismde sonucta zayıfsın.hee ayakkabıya gelcek olursak bunu unuttugum için degistir yapıyorum.cok pahalıya kacmana gerek yok sık bisey olsun iyidir.sivri burun onermem ama 80-100tl fln bana gore.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BelkiDegismenLazim -- 19 Aralık 2009; 23:05:47 >
  • bugün baktım damat'a.
    ceket fiyatları 540 liradan başlıyor. tüm ürünlerde %40 indirim var.
    350 ye düşüyor yaklaşık.

beymen'de ceketler 450'den başlıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.