Şimdi Ara

Ne yapmalıyım? Transporter direksiyon kutusundan yağ sızdırıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
10.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ustalarım, kullandığımız 98 model transporter var ve bu aracın son 2 hafta önce bir yağ damlattığını farkettim ve bunun da direksiyon kutusundan geldiğini geçen sanayide gösterdiğimde öğrendim.
    Açamdan evvel bana kutunun Değişmesi gerektiğini söyledi gösterdiğim usta. Fiyatını araştırdığımda şok oldum çünkü 2.700 Lira ile 3.000 lira arası bir fiyat söylediler.

    Bu normal hidrolik direksiyonlu araçlarda zaten keçeler yıpranınca akıntı oluşabiliyormuş ve keçeler değişince sorun gideriliyormuş. Yani 1 haftada 2 damla akıtıyor diye komple bu direksiyon kutusu değişirmi yani nasıl iştir bu? Bunun tamir yolu yokmu? Vallahi götürdüğüm ustadan şüphelendim doğrusu ustalığı konusunda, çünkü çevremde benzer sorunlarla ilgilenip arızayı dışarda (çorumda, sivasta) yaptıran arkadaşlar olmuştu (ford escort keçeleri değişmiş sorun giderilmişti bi arkadaşta mesela).

    Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Ona göre hareket edeyim. Şu an eksilen yağı tamamladım ama böyle her ay yağ tamamlayarak kullanmak olmaz sanırım.







  • 
Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.