Şimdi Ara

Hangi halı markasını tercih edelim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
5
Favori
261.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bununla alakalı açılmış konu bulamadım..

    bilgisi ve tecrübesi olupta paylaşacak olan varsa sevinirim..

    bir de uygun fiyata nerelerden (istanbul) temin edebiliriz..

    teşekkürler...



  • Ben Step'in tarzını çok beğeniyorum ama fiyatları biraz yüksek galiba. Bir inceleyin isterseniz.
    http://www.stepcarpet.com/
  • quote:

    Orjinalden alıntı: afacan!

    Ben Step'in tarzını çok beğeniyorum ama fiyatları biraz yüksek galiba. Bir inceleyin isterseniz.
    http://www.stepcarpet.com/


    bence de.. ama dediğiniz gibi modelleri çok şık..
  • buradan astragan mesela model olarak ve marka olarak yeni bir ürün yün halı ve kalitelidir,fiyat konusunda diğer karşılaştırdığınız halılarla akrilik veya polipropilen(naylon) yüksek görünsede yardımcı olurum iyi! klasik desen kaliteli halı da ise terciğim gümüşsuyu özlem serisi marka konusunda siz beğendiğiniz modeli yazarsanız o konuda bilgilerimi seve seve paylaşırım arkadaşlar.
  • birde güzel bir yazı buldum paylaşmak istiyorum :)

    http://www.evdose.com/tur/zemin/hali/murat/mur0002.html


    Halı seçiminde nelere dikkat edilmelidir?

    Evimize ya da iş yerimize “Halı” alırken nelere dikkat ediyoruz;

    Görselliğine mi ?
    Dokunduğunuz zaman sizde uyandırmış olduğunuz yumuşaklığa mı ?
    Fiyatına mı ?
    Dokusuna mı ?
    Rengine mi ?

    Bunlara benzer bir çok etken “Halı” alımında bizlerin kararlarını etkilemektedir. Ancak acaba kaçımız satın alacak olduğumuz halının kullanım alanının niteliği, güneşe ne kadar maruz kalacağı, ipliğinin / elyafının özelliği, leke dayanıklılığı vb. unsurlara da dikkat etmektedir ?

    Bu yazımızda, bireysel kullanım alanlarına yönelik halı seçiminde maliyet / verimlilik analizi yapabilmemiz için dikkat etmemiz gereken hususlar ile ilgili bazı genel bilgiler vereceğiz. Bu bilgilerin satın alacak olduğumuz halı da maksimum fayda / minimum sorun yaşamamız için gerekli olduğunu unutmamalıyız. Amacımız her hangi bir halı türünü ön plana çıkartmak değil, ihtiyaç, beklenti ve bütçemize en uygun halıyı seçme konusunda sizlere yardımcı olmaktır.

    Maliyet
    Halı seçiminde belki de en önemli unsur ekonomik olanaklardır. Tüketicinin isteklerine ve bu konu için ayırmış olduğu bütçesine göre birçok seçenek ve fiyat aralığı bulunmaktadır. Önemli olan halıyı ne kadar süre ile kullanmak istediğimiz ve bu süre boyunca halıdan beklediğimiz performans kriterleridir. Kaliteli bir halı aldığınızda, ödediğiniz fiyat ne kadar yüksek olursa olsun karşılığını uzun yıllar boyunca alabilirsiniz. Bu nedenle özellikle yoğun trafiğe maruz kalan bölgeler için alabileceğiniz en iyi halıyı almanız uzun vadede kâra geçmenizi sağlayacaktır.

    Halının fiyatını belirleyen en önemli unsurlardan bir tanesi olan “Hav Ağırlığı”, m2’ye düşen elyafın / ipliğin ağırlığı ile ölçülür. Elyafın / ipliğin sıklığı direkt olarak halının kalıcılığını ve performansını etkiler. Hav ağırlığı fazla olan halı daha dayanıklıdır ve daha pahalıdır. Üretim ve tasarım özellikleri de halının fiyatını etkileyen diğer unsurlardır.

    Halının fiyatını belirleyen öğelerin en başında kullanılan ipliğin / elyafın kalitesi gelir. Aşağıda halılarda kullanılan iplik / elyaf ile ilgili bazı detay bilgiler yer almaktadır.

    Elyaf - iplik: Elyaf - iplik halının temel malzemesidir. Kullanılan ipliğin cinsi ve halının yapım şekli, bir halının kalitesini belirleyen en önemli özelliklerdendir.

    Bireysel tüketici açısından genel hatları ile halı seçiminde elyaf-ipliğin önemi, aşınma-yıpranma, lekelenme, statik elektrik taşıma, renk alternatifliliği vb. bir çok unsurların göz önüne alınmasında ortaya çıkmaktadır.

    Halılarda kullanılan iplik-elyaf çeşitlerinin neler olduğu ve bunlara ait teknik bilgiler başlı başına ayrı bir yazı konusudur. Ancak bu yazımızda ana hatları ile sentetik elyaf çeşitleri ile birlikte yün elyafı ve halı seçiminde elyaf-ipliğin önemi hakkında bilgi vereceğiz.

    Günümüzde kullanmış olduğumuz halıların büyük bir çoğunluğu sentetik elyaf / iplik ile üretilir. 4 temel sentetik elyaf / iplik çeşidi bulunmaktadır. Bunlar; Polyamid (Naylon), Polipropilen (PP), Polyester ve Akrilik. Bu dört çeşit sentetik iplik birbirleriyle harmanlanabildiği gibi yün ile de harmanlanabilmekte ve alternatif elyaf / iplik çeşitleri olarak karşımıza çıkabilmektedir.

    Polyamid (Naylon) : Günümüzün en popüler iplik çeşidi olan naylon, yıpranmaya karşı dayanıklı, esnek, mobilyanın ağırlığına ve hareketine dirençli ve aynı zamanda göz alıcı renkler sağlayabilen bir malzemedir. Leke ve kirleri gizleyebilen bir yapıda olması nedeniyle az ya da yoğun trafiğe sahip, her türlü kullanım alanı için uygundur. Sentetik elyaflar arasında polyamid, görünümünü en iyi şekilde koruyan ve leke tutmazlık konusunda en başarılı elyaf olması nedeniyle çoğunlukla duvardan duvara halı üreticileri tarafından kullanılmakta ve ticari alanlarda tercih edilmektedir.

    Polipropilen (PP): Kolay temizlenebilirliği ile bilinmekle birlikte diğer adı olefin olan polipropilenin yağ bazlı lekelenmelere karşı direnci polyamide göre daha zayıftır. Polipropilen, nem ve küfe dayanıklılığı nedeniyle hem iç hem de dış mekanlarda kullanılabilmektedir. Polipropilen iplik, dış mekan spor zeminlerde kullanılan sentetik çimlerde ve evlerde-kreşlerde bulunan oyun odalarında da kullanılmaktadır.

    Diğer üç elyafa kıyasla çok daha ucuz olan Polipropilen boyanmaya karşı dirençli olması nedeniyle de diğer halılara nazaran çok daha mat renklere sahiptir. Ayrıca orjinal görüntüsünü koruma süresi açısından da diğerlerine göre daha yetersizdir. Anti - statik olması ise polipropilenin bir avantajıdır.

    Polyester: Mükemmel renk berraklığına sahip olan bu iplik türü kolaylıkla temizlenebilmekte ve aynı zamanda su bazlı lekelere karşı da oldukça dirençli olmasına rağmen, tıpkı polipropilende olduğu gibi yağ bazlı lekelenmelere karşı direnci polyamide göre daha zayıftır.

    Polyester de Polyamid (Naylon) gibi aynı şekilde üretilir ancak aşınma direnci sıralamasında Polyamidden (Naylondan) aşağıda yer alır. Polyester fazla esnek olamayan bir elyaftır, ıslandığı zaman sertliği bozulmaz. Polyesterin rutubeti emme oranı diğer elyaf çeşitlerine oranla çok daha düşüktür. Bu nedenle dış mekanlardaki halılarda rahatlıkla tercih edilebilir.

    Akrilik: Yapısı ile yün görünümü ve hissi verebilen bir elyaf çeşidi olan akrilik, küflenmeye karşı dayanıklıdır ve güneş ışığı direnci yüksektir. Aşınma direnci Polyamid (Naylon) kadar olmayan Akriliğin yanmazlık / ateş direnci görünüm açısından benzediği yün elyafı-ipliği ile karşılaştırıldığında daha zayıftır. Polipropilen ve polyestere kıyasla su seven bir yapısı vardır. Akriliğin leke tutmazlık konusunda performansı diğer elyaf çeşitlerine göre daha düşüktür. Ancak renk konusunda polipropilenden daha dayanıklıdır.

    Renklendirmeye izin veren yapısı, klasik Türk Halı Kültüründe önemli yeri olan Yün Halı’ya benzer dokusu, elyaf / iplik aşamasından nihai halı oluncaya kadar ki bütün üretim bandının ülkemizde ki sanayi tesisleri tarafından gerçekleştirilmesi sonucunda hammadde bolluğu ve düşük maliyeti nedeniyle Akrilik Elyafı ülkemizde ağırlıklı olarak makine halı bir başka ifade ile parça halı üreticileri tarafından yoğun olarak kullanılmaktadır.

    Yün: Halı üretiminde bilinen en nitelikli elyaf olan Yün, halı elyaflarının karşılaştırılmasında bir standart oluşturmaktadır. Oldukça iyi aşınma direncine sahip olan yün bu nedenle dayanıklıdır ve ayrıca esnektir. Alev almaya da yüksek direnç gösteren bir elyaf olan yün, statik enerji üretmemektedir. Yün elyafının “Leke Koruma” konusundaki performansı polyamid elyafında olduğu gibi yüksektir.

    Ancak yün elyafının maliyeti, kullanıcıda yumuşaklık ve konfor hissi uyandırması ve dayanıklılık konusundaki yüksek performansı nedeniyle diğer elyaf çeşitlerine göre oldukça yüksektir.

    Yukarıda belirtilen 5 elyaf çeşidi değişik oranlarda birbirleriyle karıştırılabilmektedir.

    Yün ve Polyamid (naylon) beraber kullanıldığında çok daha güzel bir görünüm elde edildiği gibi yünün konforu ile polyamidin (naylonun) uzun ömürlülüğü birleştirilmiş olmakta ve bu karışım oranlarına göre alternatif ürünler geliştirilebilmektedir.

    Akrilik ve Polipropilen ya da naylon ve polipropilen de oldukça yaygın kombinasyonlardır. Ancak bu bileşimlerin ortak özelliği lekelenmeye dirençsiz oluşlarıdır. Bu karışımların oranları ve karışımda kullanılan elyafların özellikleri, yeni ürünlerin niteliklerinin belirlenmesinde ki en önemli unsurlardır.

    Kullanım alanı
    Bir halı almadan önce bazı konuları açıklığa kavuşturmamız gerekmektedir. Alacağınız halıyı hangi odada kullanacaksınız ? Bu oda ailenin ortak vakit geçireceği bir alan mıdır? Odaya dışarıdan direkt erişim bulunuyor mu yoksa halı girişlere uzak bir yerde mi ? Halı doğrudan güneş ışığına maruz kalacak mı?

    Salon, koridor ve merdivenler gibi yoğun trafik bulunan alanlarda, ekonomik gücün yettiği oranda en kaliteli halıyı almak önemlidir. Halı alışverişi yaparken, çeşitli markaların performans sınıflandırma kılavuzları incelenmelidir. Bu sınıflandırma sistemi, hangi halının hangi bölgede en iyi performansı sağlayabileceği konusunda tüketiciye yardımcı olmaktadır. Bu kılavuzların büyük çoğunluğu, 5 üzerinden puanlama yapmakta ve bu anlamda 4. ve 5. kategorideki halılar, en iyi halıyı temsil etmektedir. Bu nedenle yoğun trafik alanlarında kullanılacak halıları bu sınıflardan seçmekte fayda vardır.

    Renk
    Evinizin dekorasyonunda en önemli unsurlardan bir tanesi, kapladığı alan ve mobilyalarınız ile uyumu açısından halınızın renk ve dokusudur. Halıdaki renk tercihleri oldukça kişisel bir seçimdir. Her renk, desen ve ebatta, birbirinden farklı mekanlara değişik seçenekler sunan halı tasarımları arasından dilediğiniz halıyı seçebilirsiniz.

    Ancak halı satın alırken önerimiz; oda içinde bulunan mobilya ve perdelerin rengini de göz önünde bulundurarak bir seçim yapılmasıdır. Aynı tonlarda bir halı seçimi sayesinde odada renk bütünlüğü sağlanarak görsel anlamda tatmin edici bir netice alınmış olacaktır. Ya da kontras renkler seçilerek dekorasyon içerisinde bazı ürünlerin ön plana çıkması sağlanabilmektedir.

    Açık renkler odayı daha geniş gösterirken, koyu tonlar samimi bir atmosfer sağlar. Teknolojik gelişmeler sonucunda son yıllarda “Lekelenme” konusunda Halıcılık Sektöründe önemli gelişmeler kaydedilmiştir. Halılara “Leke Koruyuculuk” özelliği üretim aşamasında kazandırılabildiği gibi sonradan da halınıza uygulanabilmekte ve bu sayede halılarınız kullanım süresi boyunca lekelere karşı korunmaktadır. Bu teknolojik gelişmeler sayesinde açık renkli halıların temizlenmesi eskiye oranla çok daha basit bir hale gelmekte ve açık renk halılarda kolaylıkla dekorasyon seçeneğiniz arasında yerini almaktadır.

    Doku ve desen
    Halı sektöründe son yıllarda yaşanan yenilikler bizlere geleneksel ilmik havındaki alternatiflerden çok daha fazlasını sunmaktadır. Bunun sonucunda bir odaya farklılık ve ilgi çekicilik katmak için, seçtiğimiz halıda dokulu bir desen olmasına dikkat edebilir, elmas gibi küçük taş parçaları, ya da ufak noktalar gibi aksesuarlar kullanılarak kabartma etkisi verilen halıları tercih edebiliriz. Diğer yandan, ciddi tarzda, kesik havlı kadife Saksony veya sıcak bir görünüş katan Berber bukle bir halı tercihinin farklı atmosferlerin yaratılmasını sağladığı da unutulmamalıdır.

    Doku ve desen seçiminde dikkat edilmesi gereken husus, renk seçiminde olduğu gibi mobilya ve perdeleriniz ile uyumlu halıyı seçmenizdir. Diğer yandan farklı yapım tekniği ile üretilen dokulu halılar, zaman içinde halı üzerinde oluşabilecek lekelenmeleri gizleyebilme yeteneğine de sahip olabilmektedir.

    Murat Türker
    Halı Uzmanı




  • festival halının vizon serisi varmış. bugün onu aldım. tam olarak nasıl bilmiyorum. %100 akrilik, antibakteriyel, 12 mm hav yükseliği varmış. 200*290 500tl'ye aldım. nasıl acaba bilen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

    http://www.festivalhali.com/UrunIcerikDetay.aspx?UID=63&f=a buradaki turkuaz 6795A olan halı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bad_sector

    festival halının vizon serisi varmış. bugün onu aldım. tam olarak nasıl bilmiyorum. %100 akrilik, antibakteriyel, 12 mm hav yükseliği varmış. 200*290 500tl'ye aldım. nasıl acaba bilen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

    http://www.festivalhali.com/UrunIcerikDetay.aspx?UID=63&f=a buradaki turkuaz 6795A olan halı.

    Sevgili dostum fiyat olarak makul fiyata almışsın sayılır.Bende satıyorum aynı halıyı ve ben metrekaresini 85TL den satıyorum yani bahsettiğin halı bende 490 TL + üzerine indirimde yapıyoruz.Halının kalitesine gelince asla Saray ve yukarıda ki mesajımda yazdığım halıların kalitesinde değil ve hiçbir zamanda olamaz çünkü bu halıyı yapan adamlar aslında ihracatçı ve yoğunluğu ihraç ettikleri halılara veriyorlar o yüzden Festival ve Sanat gibi markaları kimseye tavsiye etmem.Neden sattığımı sorarsan sadece müşteriye yok dememek için.Yukarıda verdiğim fiyat konusunda da aldığın yere kızma çünkü her esnaf farklı fiyat verebilir bu esnafın gücü ile alakalı birşeydir.O arkada sana 500 TL vermiş ben indirimimle 450 TL ye veririm ama belki başka bir esnaf 425 TL ye verebilir.Saygılar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: exTRaCity

    quote:

    Orijinalden alıntı: bad_sector

    festival halının vizon serisi varmış. bugün onu aldım. tam olarak nasıl bilmiyorum. %100 akrilik, antibakteriyel, 12 mm hav yükseliği varmış. 200*290 500tl'ye aldım. nasıl acaba bilen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

    http://www.festivalhali.com/UrunIcerikDetay.aspx?UID=63&f=a buradaki turkuaz 6795A olan halı.

    Sevgili dostum fiyat olarak makul fiyata almışsın sayılır.Bende satıyorum aynı halıyı ve ben metrekaresini 85TL den satıyorum yani bahsettiğin halı bende 490 TL + üzerine indirimde yapıyoruz.Halının kalitesine gelince asla Saray ve yukarıda ki mesajımda yazdığım halıların kalitesinde değil ve hiçbir zamanda olamaz çünkü bu halıyı yapan adamlar aslında ihracatçı ve yoğunluğu ihraç ettikleri halılara veriyorlar o yüzden Festival ve Sanat gibi markaları kimseye tavsiye etmem.Neden sattığımı sorarsan sadece müşteriye yok dememek için.Yukarıda verdiğim fiyat konusunda da aldığın yere kızma çünkü her esnaf farklı fiyat verebilir bu esnafın gücü ile alakalı birşeydir.O arkada sana 500 TL vermiş ben indirimimle 450 TL ye veririm ama belki başka bir esnaf 425 TL ye verebilir.Saygılar

    Angora halı nasıldır?? Fiyatlar 6m2 lik 750-800 gibi, birde defolu olanları denk geldi 400Tl diyorlar alayım mı ne yapayım? Angora istanbul serisi..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fahrenhayt46

    quote:

    Orijinalden alıntı: exTRaCity

    quote:

    Orijinalden alıntı: bad_sector

    festival halının vizon serisi varmış. bugün onu aldım. tam olarak nasıl bilmiyorum. %100 akrilik, antibakteriyel, 12 mm hav yükseliği varmış. 200*290 500tl'ye aldım. nasıl acaba bilen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

    http://www.festivalhali.com/UrunIcerikDetay.aspx?UID=63&f=a buradaki turkuaz 6795A olan halı.

    Sevgili dostum fiyat olarak makul fiyata almışsın sayılır.Bende satıyorum aynı halıyı ve ben metrekaresini 85TL den satıyorum yani bahsettiğin halı bende 490 TL + üzerine indirimde yapıyoruz.Halının kalitesine gelince asla Saray ve yukarıda ki mesajımda yazdığım halıların kalitesinde değil ve hiçbir zamanda olamaz çünkü bu halıyı yapan adamlar aslında ihracatçı ve yoğunluğu ihraç ettikleri halılara veriyorlar o yüzden Festival ve Sanat gibi markaları kimseye tavsiye etmem.Neden sattığımı sorarsan sadece müşteriye yok dememek için.Yukarıda verdiğim fiyat konusunda da aldığın yere kızma çünkü her esnaf farklı fiyat verebilir bu esnafın gücü ile alakalı birşeydir.O arkada sana 500 TL vermiş ben indirimimle 450 TL ye veririm ama belki başka bir esnaf 425 TL ye verebilir.Saygılar

    Angora halı nasıldır?? Fiyatlar 6m2 lik 750-800 gibi, birde defolu olanları denk geldi 400Tl diyorlar alayım mı ne yapayım? Angora istanbul serisi..



    Angora kesinlikle kötü bir halı değil.Lakin söylediğiniz halının metrekare fiyatı 133 liraya falan geliyor (sizin yazdığınız fiyat) ve şu anda açık ara ülkenin en iyi makine halısı olan Saray Vizyon serisinin metrekare fiyatı 120 liradır.Dolayısıyla ben size Saray Halı'nın Vizyon serisini tavsiye ederim.Yok illa modelini çok beğendim Agora alacağım derseniz de fiyatının çok pahalı olduğunu bilin ve ona göre pazarlık yapın.Birde hangi şehirdensiniz acaba sizi birkaç yere yönlendirebilirim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: exTRaCity

    quote:

    Orijinalden alıntı: fahrenhayt46

    quote:

    Orijinalden alıntı: exTRaCity

    quote:

    Orijinalden alıntı: bad_sector

    festival halının vizon serisi varmış. bugün onu aldım. tam olarak nasıl bilmiyorum. %100 akrilik, antibakteriyel, 12 mm hav yükseliği varmış. 200*290 500tl'ye aldım. nasıl acaba bilen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

    http://www.festivalhali.com/UrunIcerikDetay.aspx?UID=63&f=a buradaki turkuaz 6795A olan halı.

    Sevgili dostum fiyat olarak makul fiyata almışsın sayılır.Bende satıyorum aynı halıyı ve ben metrekaresini 85TL den satıyorum yani bahsettiğin halı bende 490 TL + üzerine indirimde yapıyoruz.Halının kalitesine gelince asla Saray ve yukarıda ki mesajımda yazdığım halıların kalitesinde değil ve hiçbir zamanda olamaz çünkü bu halıyı yapan adamlar aslında ihracatçı ve yoğunluğu ihraç ettikleri halılara veriyorlar o yüzden Festival ve Sanat gibi markaları kimseye tavsiye etmem.Neden sattığımı sorarsan sadece müşteriye yok dememek için.Yukarıda verdiğim fiyat konusunda da aldığın yere kızma çünkü her esnaf farklı fiyat verebilir bu esnafın gücü ile alakalı birşeydir.O arkada sana 500 TL vermiş ben indirimimle 450 TL ye veririm ama belki başka bir esnaf 425 TL ye verebilir.Saygılar

    Angora halı nasıldır?? Fiyatlar 6m2 lik 750-800 gibi, birde defolu olanları denk geldi 400Tl diyorlar alayım mı ne yapayım? Angora istanbul serisi..



    Angora kesinlikle kötü bir halı değil.Lakin söylediğiniz halının metrekare fiyatı 133 liraya falan geliyor (sizin yazdığınız fiyat) ve şu anda açık ara ülkenin en iyi makine halısı olan Saray Vizyon serisinin metrekare fiyatı 120 liradır.Dolayısıyla ben size Saray Halı'nın Vizyon serisini tavsiye ederim.Yok illa modelini çok beğendim Agora alacağım derseniz de fiyatının çok pahalı olduğunu bilin ve ona göre pazarlık yapın.Birde hangi şehirdensiniz acaba sizi birkaç yere yönlendirebilirim.

    Sağol dostum cevap için, K.maraştayım, Saray kaliteli ama angora dan bir model beğendik ve mecburen aldım, 750den iki tane salon halısı.




  • http://www.e-hali.com/index.php bu adresten halı almayı düşünüyoruz güvenilirmidir? kredikartı yok tek secenek havale fiyatları uygun bir bilginiz varmı alalımmı bu adresten?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srabonn -- 13 Ağustos 2012; 20:14:22 >
  • http://www.sarayhali.com.tr/Productdetay.aspx?PID=40


    Bu hali hakkında düşüncelerinizi bekliyorum... Teşekkürler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Halıcılığın merkezi Ispartada minyatür halıcılık ve portre halıcılıkla ilgili bilgi vermek istiyorum.
    Davrazz El Sanatları merkezi olarak dünyada bir ilki yapıyoruz ne mi?
    Her türlü resim ve materyali halıya işliyoruz.Mesela bir fotoğrafı aynen 3 boyutlu olarak halıya dokuyoruz.Bu çalışmayı başka yerde görmüş olabilirsiniz.
    Ancak bizim en büyük farkımız şu ki biz tamamen el işçiliğiyle dokuma ile bunu yapıyoruz.
    Bir fotoğrafı 1 haftada halıya dokuyoruz.Makine dokumacılığı bunu 1 günde 2000 halıya dokuyabilir.
    Ama biz bunu el dokumasıyla uzman kadromuzla yapıyoruz.
    Fark şu ki makine halısı bu işi en fazla 3-5 renk kullanarak yapabilir ve mat görünüm verir.
    El dokuması ise 12-19 renk kulanılarak yapılır ve canlı 3 büyoutlu bir görüntü verdirir ki halıcılıktan anlamak gerekmez göz ile bu farkı anlayabilirsiniz.
    Ayrıca el emeğinin yerini hiç bir zaman makina tutamaz.
    Yurt dışı ağırlıklı çalıştığımız ürünlerimiziwww.davrazz.com sitemizden görebilirsiniz.
    Sizinde fikirlerinizi ve önerilerinizi görüşlerinizi bekliyoruz.




  • Ankara halı yıkama sektöründe güvenli yöntem 10 yıldır güvenle hizmetwww.liderhaliyikama.com 0312 480 10 84 - 0312 364 12 13 Web sitemizden referanslarmıza bakınız. Türkiye genelinde marka olmuş bir çok kuruluşun halı yıkama koltuk yıkama,yerinde halı yıkama ve toplu halı,battaniye,yorgan,perde yıkama işlemlerini yaptık .BAŞARI AYRINTIDA GİZLİDİR ...

     Hangi halı markasını tercih edelim..




  • Biz Bingo Halı ve Koltuk Yıkama 2003 Yılından beri hizmet vererek müşteri memnuniyetini ve güvenirliğini en üst seviyede tutarak gelişimini siz değerli müşterilemizin güveniyle büyümektedir. Sadece temizlik hizmeti vermektedir. İhtisaslaşmanın hizmet kalitesini artırdığı gerçeğinden yola çıkarak hizmet veren Bingo Halı Yıkama, alanında “en iyi olmak” ve “en iyi kalmak” amacıyla çalışmalarını sizlerden aldığı güçle sürdürmektedir.www.bingohaliyikama.net 0312 481 94 68
  • Asil Halı, evlere özel duvardan duvara halıları sizin için istediğiniz kalite, renk, desen üretebiliyor. Ayrıca Otel Halısı, Cami Halsı, Yurt Halısı, Kreş Halısı gibi özel projelerin yapan Türkiye'de ki tek halı firması..www.asilhali.com.tr adresinden web sayfasına bakmanızı tavsiye ederim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serquat

    halı alacağız ama konudaki yorumlar eski ve karışık geldi oğlumun ev tozuna alerjisi var güncel işi özetleyip marka tavsiye edece varmıdır ?

    http://forum.donanimhaber.com/m_103561007/f_//tm.htm#103561007
  • Kesinlikle royal yada pierre cardin halı almalısın 1 yıl sigorta yapıyorlar halılara çocuk halının üzerine vişne suyu döktü yıkattım çıkmadı sigortaya başvurdum bir ay içinde değiştirdiler bak burda tüm modelleri mevcut bakabilirsin bu siteye http://www.halicim.com/
  • Cami halısı arıyorsanız İstanbulda Işık halı diye çok güvenilir bir firma tanıyorum
    özellikle cami halıları sektöründe bayağı bilinen bir firma
    cami halı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eloisevera -- 30 Eylül 2015; 16:18:26 >
  • Ben geçen dekoratif halı aldım çok güzel. Öyle fazla para harcamayın derim
    https://www.bizdekoratif.com/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.