Şimdi Ara

Ümit Karan ufaktan valizini toplasa iyi olur...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Ümit Karan ufaktan valizini toplasa iyi olur...

quote:

Formayı yere bıraktı

9 Ocak 2009

Ümit Karan, 70. dakikada oyundan alınmasına tepki gösterip, yardımcı antrenör Burak Dilmen ile atıştı.

Ümit Karan'dan kulülübede tepki

G.SARAY’da Altay karşısında sahaya kaptan olarak çıkan ancak son 20 dakikaya girilirken oyundan alınan Ümit Karan, teknik direktör Michael Skibbe’nin bu kararına tepki gösterdi. Maçın 70. dakikasında oyundan alınarak yerine Yaser Yıldız’in sahaya sürülmesine kızan Ümit Karan, sahayı terk ettikten sonra Galatasaray kulübesindeki yardımcı antrenör Burak Dilmen’e tepkisini sert sözlerle dile getirdi.

Formasındaki teri gösterip oyundan alınmaması gerektiğini söyleyen Ümit’e Dilmen de karşılık verdi. Ümit Karan formasını kulübede yere bırakırken, tecrübeli futbolcuyu Galatasaray’da basınla ilişkilerden sorumlu Cenk Ergin sakinleştirdi.

Sıkıntı yok

Ümit’in yerine oyuna giren ve 16 dakika sonra Galatasaray’ın beraberlik golünü atan Yaser Yıldız ise "Altaylı arkadaşlarımı ve kendi arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok iyi bir maç oldu. Beraberlik golünü atmak bana nasip oldu. Daha sonra da galibiyet golü geldi. Yedek kaldığım için bir sıkıntım yok. Hocamız görev verdikçe oynamaya çalışıyorum. Herhangi bir sıkıntım yok" dedi.

Gittikçe daha çok sinir olmaya başladım bu adama yaw. Barosla ikili oynadıkları bütün maçlarda sıkıntıya düştük. Barosun oyununu bozduğu yetmiyormuş gibi takımın sinirli bir havaya girmesine de sebep oluyor. Hakeme her pozisyonda tepki gösteriyor. Faulsüz top alamıyor. Aldığı topları eziyor. Bir maçta elli defa ofsayta düşüyor. Gol vuruşlarını afilli yapmaya uğraştıkça golden gittikçe uzaklaşıyor. Baroşu geldiği günden beri sevmiyor maç içinde ona pas atmıyor.

Velhasılı kelam ben derim ki artık ümit karan galatasaraya yararlı olamadığı gibi zararlı da olmaya iyice başlamadan güzel güzel kendisine takım bulup gitsin; Biz de bugüne kadar yaptıkları ve Galatasaraya verdikleri için de kendisine teşekkür edelim gönlümüzdeki yeri baki kalsın...

• Aynen hocam hemen göndermek lazım. Ulan sen kaptansın yaşın 32 olmuş bundan sonra gol atsan ne olacak atmasan ne olacak. Hakandan sonra takıma abilik yap, oyuncular seni sevsin inansın. Takımdaki diğer futbolcular kaptan olarak Ayhanı görüyorlardır heralde, kim gider Ümitin yanına derdini anlatmaya.
  • Aynen katılıyorum ya kendine çeki düzen versin yada yollasınlar. Zaten eskisi gibi de değil. Hareketlerine de sinir olmaya başladım..
  • Ümit'i severim.İyi bir Galatasaraylı olduğunu düşünürüm.Çok emeği geçti.Liverpool'a Roma'ya attğı golleri unutmadık.AMa dünkü tavrı terbiyesizliktir.Kimsin Ümit sen.Önemli olan Galatasaraydır isimler değil.Biraz adam olsaydın dünkü hareketlerini yapmasaydın bırakırken efsane olarak anılırdın.Hiçmi sporcu terbiyesini, Galatasaraylılık kavramını yıllarca beraberce oynadığı Hakan Şükür'den öğrenmedimi bu adam.Yazık dün o yerine gelen Yaser genç oyuncu.Utanmasa küfür edecek.Nedir bu tavrın Ümit.O adam Yaser sene başından kimseye trip atıyormu? Giriyor çakıyor golünü.Maç içerisinde Baros bomboş pozisyonlarda gidiyor kaleye vuruyor.Ayıp ayıp.Galatasaray klubunde yedek beklemek bir şereftir.O klupte bulunmak.Bunu idrak etmeli Ümit.Ve takımın ahengini böyle bozduğu için gönderilmeli.Üzülerek söylüyorum.Aynı olayları Necati yaptı.Sahada Hasan'a dayılandı terbiyesizlik yaptı gönderildi.Aynısı Ümit'e olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bi insan bi insana ne kadar gıcık olur veya ne kadar nefret ederse işte ben bu adamdan bu kadar nefret ediyorum. Defol artık yaa defol. Bide kaptan olarak çıkmıyor mu deli oluyorum

Ağzımı bozacam onun için susuyorum. Yeter ki defolsun

Sene başında Baros'a, şimdi de Yaser'e. Maçta Baros'un direğe vurduğu pozisyondaki asist dışında hiçbirşey yapmamışsın, çoğu pozisyonda yukarıya dikmişsin topu. Yıpratıcılık ve mücadele yönünü kaybetmişsin. Ve hoca bunu görüp Yaser'i alıyor. Buna hiddetleniyorsun. Baros dururken ben niye çıkıyorum yada Yaser niye giriyor benim yerime diyorsun üstelik formandaki teri gösteriyorsun. Diğerlerinin akıttığı ne çamaşır suyu mu Ümit? Bunu Hakan Şükür yapmıştı ve özür dilemişti. Ki o zamanlardan beri bu tavırlara oldukça tepkili taraftar ve yönetim. Sana kaptanlık verilmiş ama böyle çocukça davranıyorsun. Milleti sakinleştireceğine her pozisyonda hırgür çıkarıp bir de hakeme çatıyorsun sürekli.

İlk önce kendini eleştirmeli Ümit. Nerede yanlış yapıyor diye sorgulamalı. Yaser'e el uzatmadı. Baros niye çıkmıyor dedi. Ve tecelliye bakın ki iki golü de bu adamlar attı. Daha ne olsun Ümit senin birşeyleri anlaman için? Umarım çeki düzen verir kendine. Aksi halde eriyip gidecek. Destek olalım diyoruz ama heves bırakmıyor. Bari hiçbirşey yapmasanda sahada, itici hareketler yapma, çocukça tavırlar takınma. Sıfır futbol oynasan bile bu taraftar seni bağrına basar!

DELLENDİRME LAN BENİ KAVUN KAFALI

• quote:

Orjinalden alıntı: Brooklyn

Bence GS nin hiç bir zaman hakettiği değeri vermediği futbolcudur. Kalitesini tartışmak bile yanlış bence.

Aynısını yazmaya girdim.

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

quote:

Bence GS nin hiç bir zaman hakettiği değeri vermediği futbolcudur. Kalitesini tartışmak bile yanlış bence.

Aynısını yazmaya girdim.

Attığı goller ve klübümüze verdiği hizmete saygım var ama gün geçtikçe hal ve hareketlerindeki düzensizlik , git gide zıvanadan çıkmaya başladı..

1 ara Hasan Şaş'ta bu durumdaydı , şu sakatlanma evresinden yaklaşık tahmini 10 maç öncesinde sakin Hasan Şaş'ı gördük o kadar yıl sonra...

Neden insanların saygı duyduğu biri olarak kalamayıp , saçma sapan tavır almaya gerek duyuyor bu Ümit.

Ayrıca , bu ukelanın msn adresi yada mail'i yok mu , biraz fırça kayalım , oda bize yazsın bizde ona ... Atışıp duralım.

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG OLED G1 GAMING TV - PLAYSTATION 5 PRO with LOGITECH

• fb'liler satalım size 14 milyon euroya.

Orjinalden alıntı: ax

fb'liler satalım size 14 milyon euroya.

satmaya ne kadar heveslisiniz
    Ümit ve Hasan'dır...

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

quote:

Aynısını yazmaya girdim.

kalitesine diyecek birşeyimiz yok zaten ama şu sıralar çok berbat oynuyor bu sezon galatasaraya pek bir katkısı olduğuda söylenemez

tamam hadi bu affedilir ama bu saçma sapan hareketlerde ne oluyor colin kazım yapınca bile kızıyorsunuz ki o daha çocuk ümit karan kazık kadar adam olmuş 9 senedir aynı takımda oynuyor

Ümit her zaman bencildi herzaman golü ben atayım derdi bu yüzden Galatasaray çok goller kaçırdı...

Ümit Galatasarayda bir türlü vazgeçilmez forvet olmadı bu yüzden cu hale geldi...

Ümitin Hakan Şükürle de arasının pek iyi olduğunu sanmıyorum ve diğer hiç bir forvetle çünkü diğer forvetler hep ondan bir adım önde olurdu hep onların yerleri garanti olurdu. Hakan şükür gol attığında sanki ümit yapmacık bir sevgi gösterisinde bulunurdu.

Hatta bi ara şunu bile düşünmüştüm, Ümit diğer forvet oyuncularında kolay kolay pas atmıyor attığı zamanda ise öyle toplar atıyor ki sanki diğer oyuncunun topu yakalamasını istemiyor onun hata yapmış durua düşmesini istiyor.

Ümitin yerinde olmak istemezdim şahsen. Bu kadar sene Galatasarayda olupta genelde ikinci planda kalıyor olmak kolay değil.

Bu hareketleri ben buna bağlıyorum. Keşke devre arası başka bir takıma gitse bu hem Galatasaray için hemde kendisi için en iyisi olacaktır diye düşünüyorum.

• müthiş striker
    fizik gücü çok yüksek(mehmet yıldızla eş)
    hava toplarında da var
    ama...
    son zamanlarda ciddi düşüş yaşıyor bence baroşun forveti garantilemesiyle kendisine forma bulamayavcağını hele ki memhmet yıldızın transfer edilmek istenmesiyle birlikte bağları koptu inceden inceye...

Orjinalden alıntı: T.I.P.

Ümit'i severim.İyi bir Galatasaraylı olduğunu düşünürüm.Çok emeği geçti.Liverpool'a Roma'ya attğı golleri unutmadık.AMa dünkü tavrı terbiyesizliktir.Kimsin Ümit sen.Önemli olan Galatasaraydır isimler değil.Biraz adam olsaydın dünkü hareketlerini yapmasaydın bırakırken efsane olarak anılırdın.Hiçmi sporcu terbiyesini, Galatasaraylılık kavramını yıllarca beraberce oynadığı Hakan Şükür'den öğrenmedimi bu adam.Yazık dün o yerine gelen Yaser genç oyuncu.Utanmasa küfür edecek.Nedir bu tavrın Ümit.O adam Yaser sene başından kimseye trip atıyormu? Giriyor çakıyor golünü.Maç içerisinde Baros bomboş pozisyonlarda gidiyor kaleye vuruyor.Ayıp ayıp.Galatasaray klubunde yedek beklemek bir şereftir.O klupte bulunmak.Bunu idrak etmeli Ümit.Ve takımın ahengini böyle bozduğu için gönderilmeli.Üzülerek söylüyorum.Aynı olayları Necati yaptı.Sahada Hasan'a dayılandı terbiyesizlik yaptı gönderildi.Aynısı Ümit'e olur.

Çok güzel açıklamışsın hocam aynı fikirdeyim.Çok iyi zamanları da oldu bizde ama şu yaptığı ayıp gerçekten.Şu hareketleri olmasa çok iyi bir futbolcu ama takım içindeki morali bozacaksa gitmeli...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.