Şimdi Ara

USD Vadesiz Hesap Açma ( Ziraat veya Yapı Kredi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
9.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim yapı kredi ve ziraat bankalarında hesaplarım var. Ben bu iki bankanın birinden Dolar hesabı açmak istiyorum. Online işlemler kısmında iki bankadan da açabilme imkanım var. Benim öğrenmek istediğim konu; Dolar hesabı açtığımda mesela direk bu hesaba havale yaptığımda para direk dolar olarak dönücek mi? Veya bankadan çekmek istediğimde banka bana dolar verecek mi ? Dolara yatırım yapmak işe yarıyacak mı ? ATM ler dolar verir mi ? Teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: _EngiN_

Arkadaşlar benim yapı kredi ve ziraat bankalarında hesaplarım var. Ben bu iki bankanın birinden Dolar hesabı açmak istiyorum. Online işlemler kısmında iki bankadan da açabilme imkanım var. Benim öğrenmek istediğim konu; Dolar hesabı açtığımda mesela direk bu hesaba havale yaptığımda para direk dolar olarak dönücek mi? Veya bankadan çekmek istediğimde banka bana dolar verecek mi ? Dolara yatırım yapmak işe yarıyacak mı ? ATM ler dolar verir mi ? Teşekkürler...
  • dostum onu ilgili bankaların telefon bankacılığını arayarak öğren bence. çünkü atmlerde farklılık gösterebiliyor bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _EngiN_

Arkadaşlar benim yapı kredi ve ziraat bankalarında hesaplarım var. Ben bu iki bankanın birinden Dolar hesabı açmak istiyorum. Online işlemler kısmında iki bankadan da açabilme imkanım var. Benim öğrenmek istediğim konu; Dolar hesabı açtığımda mesela direk bu hesaba havale yaptığımda para direk dolar olarak dönücek mi? Veya bankadan çekmek istediğimde banka bana dolar verecek mi ? Dolara yatırım yapmak işe yarıyacak mı ? ATM ler dolar verir mi ? Teşekkürler...

atm dolar verirmi bilmem ama para anında hesabına dolar olarak geçer bankadan çekerken sana centine kadar dolar olarak verirler ve şunu unutma ilk açtıgında hesap açma ücreti alıcaklar 20 25 civarı düşecek.. snra param nereye gitti deme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.