Şimdi Ara

NEW YEAR PARTY ! @ CLUB FINK with Hüseyin Karadayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  NEW YEAR PARTY ! @ CLUB FINK with Hüseyin Karadayı

Katılımcıların; 2008 yılının son saatleriyle başlayıp, 2009 yılına "HOŞGELDİN" diyeceği ve sabahın ilk ışıklarına kadar sürprizlerle devam edeceği bu muhteşem parti; herkesin bodrum gece hayatından bildiği ve sevdiği, İstanbul’un da kısa zamanda en gözde kulüplerinden biri haline gelen CLUB FİNK ‘te gerçekleşecek.

Bu muhteşem gecede Bodrum Fink'in müdavimlerinin yakından tanıdığı
    DJ SELÇUK BAYSAL yepyeni mixleriyle geceyi ısıtmaya başlarken ve en hit parçalarla katılımcıları çılgınlar gibi eğlendirirken, perküsyon performansları, Dragqueen showları ve dans gösterileriyle renklenen gecede heyecan iyice doruğa tırmanacak.

Saatler gece yarısını gösterdiğinde ise Türkiye'nin 2008 yılında en başarılı DJ ve Prodüktörü seçilen ve katılımcılara unutulmaz dakikalar yaşatan HÜSEYİN KARADAYI sizlerle olacak ve eğlence kaldığı yerden artarak devam edecek...

CLUB FİNK te eşsiz bir yılbaşı yaşamak isteyenler için limitsiz içkili sınırsız eğlenceye giriş fiyatı;
    Ön Satış (Ön Rezervasyonlar için acele edin !!)
    Normal: 75 YTL
    Loca'da kişi başı 90 YTL dir (En az 8 kişilik gruplar için)

Rezervasyon ve bilet satışı için PM ile ulaşmanız yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddie -- 22 Aralık 2008; 20:15:59 >

• sınırsız mı içki...emin misiniz...bak bu konu çok önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 21 Aralık 2008; 1:46:12 >
  • Nişantaşı'n da ki Therapy BAR'ı tavsiye ederim 120 kağıt yerli yabancı sınırsız ortamı güzeldir ayrıca
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

sınırsız mı içki...emin misiniz...bak bu konu çok önemli

Lüks içki (şampanyalar, bazı şaraplar, kanyaklar ve bazı viskiler) hariç, evet sınırsız içki.

Ama burdan benim aracılığımla giderseniz partiye, ben size 1-2 "lüks içki" ayarlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddie -- 21 Aralık 2008; 1:51:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eddie

quote:

Lüks içki (şampanyalar, bazı şaraplar, kanyaklar ve bazı viskiler) hariç, evet sınırsız içki.

Ama burdan benim aracılığımla giderseniz partiye, ben size 1-2 "lüks içki" ayarlarım.

ha ii o zaman..şampanya falan gerenk yok...kafa olalımda her türlü yeter

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: eddie

quote:

ha ii o zaman..şampanya falan gerenk yok...kafa olalımda her türlü yeter

Evet, geliyor musunuz?

Ayrıca gelirseniz eğer, standlara yapılan ikramlardan da yaptırabilirim sizlere.

• biraz düşünelim..ama karar verince hemen size dönerim...öyle sizi zora sokan ikramlar falan gerek yok.sağolun..sadece karşılarsanız yeterli olur..yani karşılama derken..uğrarsanız yeterli olur..ama şimdilik havadı yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

biraz düşünelim..ama karar verince hemen size dönerim...öyle sizi zora sokan ikramlar falan gerek yok.sağolun..sadece karşılarsanız yeterli olur..yani karşılama derken..uğrarsanız yeterli olur..ama şimdilik havadı yani

Aklınızda bulunsun o zaman.

Tabi canım, gelirseniz haberim olsun, mutlaka görüşürüz.
  • UP!
  • ÜP!
  • UP!
  • Biletleri ogün mü alıcaz yoksa şimdiden yollayacakmısın?ikram ve l.içkiler güzel olurdu....biletlerle organizasyona girip çıkabilyoruz değil mi?yoksa bütün gece tıkıyorlar mı oraya?
  • tequilla yı sadece shoot damı alıcağız ? Sürekli ickiler arasın damı ?

birde h.karadayı kac saat boyunca cıkıcak ?
  • Biz Fancy e gitmeyi düşünüyorduk 220ytl loca fakat burdaki fiyat cok uygun sınırsız ickiye nazaran + Hüseyin K. daha önce cok dinledim cok iyi parcaları var. ama burayı daha önce duymadım hic Rıddım gibi değil umarım rıddım cok bozuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelepce -- 21 Aralık 2008; 14:49:11 >
  • XII biletler kapıda pahalı olabilir. Zaten sen benle irtibatı kurup alıcam de, bilete gerek bile duymayabiliriz, kapıda isminizi söyleyip girersiniz. Ha yok böyle olmasın dersen de, öncesinde buluşup biletleri verebilirim. O gün kapıda da verebilirim. Ayrıca öyle tıkılıp kalma olayı yok. 2-3 kere çıkıp girmen gerekirse sorun olmaz. Olacağını falan düşünürsen kapıdaki güvenliğe falan dersin, bi daaki girişinde sorun olmaması açısından falan. Çünkü kapıdaki bilet satışında kuyruk oluyor genelde, o kalabalığı beklemektense adama söylersin direk girersin tekrar içeri.

Kelepce maalesef tekila lüks içkilere giriyor. Diğer soruna gelince; Hüseyin Karadayı saat 1:00 de sahne alıyor ve sabaha kadar o kalıyor. Ayrıca maalesef riddim bozuldu dediğin gibi, Fink daha iyi bir mekan zaten genel olarak, bodrumda da mekanı var ki bu gecede zaten bodrum fink club dan da tanıdık isimler olacak. (msn ekledim bu arada)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddie -- 21 Aralık 2008; 14:42:58 >

• stand alınca sınırsızmı oluor içkiler ?
  • pew hayır stand alınca 1 Şişe Smirnoff Votka + Red Bull Enerji İçeceği+ Meyve Suyu + Meyve-Cips-Çerez + Sınırsız İkram veriliyor. Sınırsız içki stand'a dahil değil. Ama loca alırsanız (kişibaşı 90 ytl, min. 8 kişilik) standda verilenler olmuyor ama sınırsız içki dahil oluyor.

ZuCcaCiYeCi öyle birşey var mı henüz bilmiyorum ama bakıp en kısa zamanda döneceğim.
  • UP!
  • UP!
  • dostum görünüse göre sınırsız ickiden kasıt yanlızca votka ve bira.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.