Şimdi Ara

1'İNCİ MOT.P.TUG.K.LIĞI - ADAPAZARI SAKARYA (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
7
Favori
154.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertozbulut

    Arkadaslar son kisimda KH ve KH BL yazanlar cark kislasina. Loj destk komutanligi yazanlar sakarya kislasina. komutan yardimciligi yazanlar tas kisigi kislasina. kandira yazanlar dogal olarak kandiraya. tankci olan arkadaslarsa seymene gidecekler.

    hocam yapma en kötü yer demişler taşkısıgı için.
    kesin bu şekilde mi oluyor. başka kışlaya düşme şansımız yok mu?

    edit: önceki mesajlarda mülakat falan oluyor demişler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thsn_can -- 24 Ocak 2014; 14:21:36 >
  • Esas Birliği :1 İNCİ MOT.P.TUG.K.YRD.LIĞI TOP.TB. KH. VE KH.HİZ.BL. / SAKARYA ADAPAZARI / SAKARYA - topçu taburu karargah hizmet bölüğü çktı bana. sınıf topçu.
  • iç çamaşırı ne renk bunların heh :)
  • sa arkadaşlar,

    Adapazarında 6 kasımdan berii 353 KD yiz :).

    Adapazarına düşen herkes öncelikle taşkısığı kışlasına geliyor. Kandıraya filan gitmek yok. Taşkısığı kışlası merkeze 20 dk uzaklıkta. burada Acem birliği eğitiminizi alıyorsunuz. Şuan bizim olduğunuz yerde.
    Sonra acem birliği bitince kışlalara dağıtılacaksınız. Sınıfı Bakım, lojıstık vs. olanlar sakarya kışlasına ( Merkeze 15dk) topcular taşkısında kalıyor. Pıyadeler taşkısıgında kalıyor yada çark kıslasına gıdıyor. genelde taşkısında kalırısnız. Yani şuan bizim olduğumuz yerde. Eskiden sürgün yeriydi burası. yazın 1500 asker aydına gonderıldı. Suan 400 asker var.
    NAsıl biryer : Topcularda otçu hapcı her türlüsü var :)Ama onlardan ziyade komutanlarından korkun. Biraz sertlerdir. askere acımazlar. kısa uzun farketmez. Pıyade taburunda o tarz sıkıntılar yoktur. Komutanlar onlara nazaran daha iyidir. Herkes telefon kullanıyor. Ama yakalanma sayısı arttı. Yakında arama olabilir. kapıdan girerken şans eseri aranmaya biliyorsunuz. :=) Piyade 1. bölükteyiz bekleriz. Yanınıza kulot atlet corap alın. Acemdeyken yıkayamazsınız. Cep telefonunu sokmayı dusunmuyorsanız ıcerı Telefon kartı alın. ankesörlulerden konusursunuz. Rahat olun sıkıntı yapılacak bir yer değil. Sadece komutanların egosu var işte.. :))




  • Bu arada piyade de bir kaç komutan da takıntılıdır. Bilginize. sizleri biz karşılayacağız. sorusu olan varsa pazar sabahına kadar sorsun. Evci iznindeyim :)) cevaplarım.
  • hayrlısı artık arkadaşm, topçulardaki otçu hapçı nedir koskoca kışlada disiplin yokmu bide yazılanlara göre taşkısığına çok disiplinli yer diyorlar, bende kısa dönemim topçu karargah hizmet bölüğü nedr ne iş yapr:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cannonturko

    hayrlısı artık arkadaşm, topçulardaki otçu hapçı nedir koskoca kışlada disiplin yokmu bide yazılanlara göre taşkısığına çok disiplinli yer diyorlar, bende kısa dönemim topçu karargah hizmet bölüğü nedr ne iş yapr:)

    Ne kadar disiplinli olursa olsun. Adamlar istediği gibi içiyor. tüye bileceğin çok yer var. :)). Ama içenlerin kendine zararı var size zararları yok. Çoğunu tanıyorum. Topçularda bir sıkıntı komutanları. Sert adamlar. Disiplinli olma sebebi o. Kurallara uyduktan sonra fazla sıkıntı yapmıyorlar. Ama uymazsanız çekersiniz. Topcular girişte aranır söyleyeyim.
  • anladm skntı değil, peki arkadşm karargah hizmet bölüğü ne yapar, varmı bir bilgin
  • ikmalci var mı aranızda arkadaşlar?hem acemi birliğini hem de usta birliğini ikmalci olarak sakarya merkezde yapacak olan var mı?
  • Herkese slmlar...

    eğitim birliği: 1 İNCİ MOT.P.TUG. KH. VE KH.BL. / SAKARYA MERKEZ / SAKARYA
    esas birliği: 1 İNCİ MOT.P.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI KH. VE KH.TK. / SAKARYA MERKEZ / SAKARYA
    Kısa dönem er, ikmal sınıfındayım.
    açıkcası forumda okuduklarım karışıktı pek bişey anlamadım. Gelirken çantamızda neler getirelim, ( çamaşır, temizlik malzemesi falan filan ), sıkıntı bir yer mi, hangi kışlada olacağız bu konularda bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Herkese hayırlı tezkereler...
  • Arkadaşlar istihkam yok mu hiç bilgi verebilecek olan:)
  • Beyler ben 347 K.D. :)
    Herkese hayırlı tezkereler, ben istihkam'dım sakarya'da, önceden elmasağa kışlasındaydık, sonra taşkısığına taşındık, taşınma dönemi bana patladı :) iki kışla içinde istediğiniz soruyu sorabilirsiniz yardımcı olabilirsem ne mutlu bana..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cocainer

    Beyler ben 347 K.D. :)
    Herkese hayırlı tezkereler, ben istihkam'dım sakarya'da, önceden elmasağa kışlasındaydık, sonra taşkısığına taşındık, taşınma dönemi bana patladı :) iki kışla içinde istediğiniz soruyu sorabilirsiniz yardımcı olabilirsem ne mutlu bana..



    acemide yanımıza ne getirelim? kantinde çok problem oluyor mu? birde valiz büyük küçük çok dert mi?
  • Eğitim Birliği 1 İNCİ MOT.P.TUG. KH. VE KH.BL. / SAKARYA MERKEZ / SAKARYA

    Esas Birliği 1 İNCİ MOT.P.TUG.K.YRD.LIĞI 2 NCİ MOT. P.TB. 1 NCi MOT. P.BL. / KOCAELİ KANDIRA / KOCAELİ

    Statü : KISA_DÖNEM ER
    Sınıf : PIYADE

    Bire bir buraya giden bir benmiyim?
    Herkes birini buluyor kendine.
    Ben tek kaldım :)

    Yok mu bir dede yada devre?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elesso

    quote:

    Orijinalden alıntı: cocainer

    Beyler ben 347 K.D. :)
    Herkese hayırlı tezkereler, ben istihkam'dım sakarya'da, önceden elmasağa kışlasındaydık, sonra taşkısığına taşındık, taşınma dönemi bana patladı :) iki kışla içinde istediğiniz soruyu sorabilirsiniz yardımcı olabilirsem ne mutlu bana..



    acemide yanımıza ne getirelim? kantinde çok problem oluyor mu? birde valiz büyük küçük çok dert mi?

    Ben acemiliği İzmir'de yapmıştım, aslında pek bir şey götürmenize gerek yok spor ayakkabı ve eşofman takımını veriyorlar zaten, traş bıçağı, köpüğü, diş macunu, diş fırçası filan veriyorlar ama traş takımı ve diş macununu filan ben kendim götürmüştüm verdiklerini kullanmadım, ayrıca koltuk altı deo ve ıslak-kuru mendil götürün, bozuk para götürün.

    Bot için taban götürmüştüm, önce pahalı olan (silikon vs) götürdüm 15 günde parçalandı sonra uygunlardan almıştım daha memnun kaldım.

    Bunlar haricinde hatırlamadığım bir şey var mı bilmiyorum ama zaten 2-3 parça sivil eşya, iç çamaşırı vs gibi şeyleri söylememe gerek yok zaten.




  • cannonturko kullanıcısına yanıt
    Bende 353 kd olarak taşkısığında topçu taburu 4. bataryadayım otçusu hapçısı diye hiç korkmaya gerek yok bizde çok değil 3 ay önce bu korkular içinde gelmiştik on numara yer içen kendine içiyo kimseye zararı yok kısa dönemlere hepsi saygılı zaten mazisi çok pismiş ama şimdi yok öle şeyler,şehir merkezide bi asker için yeterli,iyi yere düştünüz hayırlısı
  • Eğitim Birliği
    1 İNCİ MOT.P.TUG. KH. VE KH.BL. / SAKARYA MERKEZ / SAKARYA
    Esas Birliği
    1 İNCİ MOT.P.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI SHR.HİZ.BL. / SAKARYA MERKEZ / SAKARYA
    Statü KISA_DÖNEM ER
  • dedeler taşkısığında tuvalet banyo koğuş durumları nasıl?
  • thsn_can kullanıcısına yanıt
    taşkısığında tuvalette sıkıntı yok her katta vardı ( gerçi bizim istihkamın tuvaleti taşıyordu sonra düzelttiler :) ) koğuşlar bölüğe göre değişiyor bizimki büyüktü, tek koğuş kullanıyorduk halbuki 2 koğuş vardı karşılıklı. Duş bölüklerde yok dışarıda var perde kapılı kabin gibi düşünün 20-25 dakika vaktin oluyor girince..

    Ben sevmemiştim duş olayını taşkısığında, elmasağa daha iyiydi :)
  • cocainer kullanıcısına yanıt
    eyvallah dede sıcak su ne zmanlar oluyor. birde tuvalet kağıdı getirelim mi? olmuyor demişler bazı yerlerde.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.