Şimdi Ara

Bir Kızın Sizi Sevdiğini Nasıl Anlarsınız? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
9
Favori
153.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • :'( hiç sölüyemicem flood için özür dilerim
  • baya güldüm
  • Ne yaparsan yap hemen affediyorsa seviyordur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir kızın sizi sevdiğini anlamanın 2 yolu var. 1. yol)Gidip kıza sorarsınız.Fakat bunu kimse tercih etmez oyüzden2. yola baş vurucaz. 2.yol)kızın elini tutun insan vücudu etkiye tepki verir karşı cins olursa bun etkiye tepki kalp atışını etkiler.Eğer kız sizi seviyorsa nabız atışını kontrol edin anormal bir şekilde artıyorsa (örneğin 90 dan 120 ye çıkıoyrsa) kız sizi seviyodur.Ama nabız atışı 90dan 100 çıkıyosa bu sadece karşı cins onun elinituttuğu içindir.

    Burada aklınıza takılan soru şudur kızın elini nasıl tutucam milletin el falına bakın benim kullandığım taktikler arasındadır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AyanoqLu

    Evet arkadaşlar bir kızın sizi sevdiğini hareketlerinden,sözlerinden nasıl Anlarsınız?


    gülümser
  • quote:

    Orijinalden alıntı: greenhell

    gider sorarsın, bu kadar basit

    Mantıklı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi kız geliyo başını omzuma yaslıyo simit filan ısmarlıyo konuşurken hep gözümün içine bakıyo ama bi muhabbette dio en yakın arkadaşım sın ne dersiniz?
  • Çok yakın arkadşınsa aşık olmayabilir sadece arkadaş olarak görüyodur o yüzden öyle davranıyo olabilir ama bu sadece bir ihtimal.
  • ya abi bide bizim liseye daha dogrusu bizim sınıfa yeni bir kız geldi ve arada bana bakıyor ben baktığımda hemen önüne bakyo ve arada olmadık zamanda gülümsüyo abi bende böyle şeylerden korkarım napıyım sizce
  • arkadaşLar ben sevdiğim kızla konuşamıyorum.Kızı çok seviyorum,ilk görüşte aşk dedikleri gbi bende ona yakalandım işte.Kızında bana karşı hissetiklerini biliyorum,bana karşı boş değil yani,sürekli karşılaşıyoruz,gözgöze geliyoruz,1 haftadır oLuyor bu.Kızı görünce acayip heyecanlanıyorum,yapamıyorum.Sorun benim kızLa konuşamamamda,beceremiyorum ya.RüyaLarıma gidiyor artık ya,.Lütfn bi akıl verin bana. . .
  • Para, ev, araban varsa anlarsın. Önce kızın gözlerinde dolar işareti çıkar sonra sevme motoru çalışır.
    Kadınların zaafıda bu işte napacan. Her şey paraya endeksli. Cinsellik bile para üzerine kurulu. Yazıklar olsun.
  • MERHABA ARKADAŞLAR

    bizim sınıfta bi kız var ama beni sevip sevmediğinden emin değilim... derste bazen göz göze geliyoruz. tenefüste yerli yersiz benimle konuşmak için konu açıyor derste birbirimize bakıyoruz bazen tenefüste yanıma oturuyor ama ben neyapacağımı bilemedim neyapmalıyım sizce nolur yardım edinnnn . .
  • Ablamın düğününde bi kız gördüm ona aşığım ama o hemen çekip gidiyor.Ne Yapmalıyım




  • oh be sonunda kavuştum.... Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kickergls

    Kızlara güven olmaz abi 1haftadır hatunun tekiyle bakışıyouz kız nişanlı çıktı iyimi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: aslan248

    Arkadaşlar bir kızın sizi sevdiğini anlamanın 2 yolu var. 1. yol)Gidip kıza sorarsınız.Fakat bunu kimse tercih etmez oyüzden2. yola baş vurucaz. 2.yol)kızın elini tutun insan vücudu etkiye tepki verir karşı cins olursa bun etkiye tepki kalp atışını etkiler.Eğer kız sizi seviyorsa nabız atışını kontrol edin anormal bir şekilde artıyorsa (örneğin 90 dan 120 ye çıkıoyrsa) kız sizi seviyodur.Ama nabız atışı 90dan 100 çıkıyosa bu sadece karşı cins onun elinituttuğu içindir.

    Burada aklınıza takılan soru şudur kızın elini nasıl tutucam milletin el falına bakın benim kullandığım taktikler arasındadır

    Ne alakasi var arkadasim? Adamin teki durduk yere benim de elimi tutsa nabzim 120ye firlar "n'oluyor layn?" demekten, bu gayet normal birsey. Birini sevdigini boyle anlayamayiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kızları anlayamazsın abi . metroda öküzler gibi bakıştık.inince tanışabilirmiyiz dedim hayır dedi.
  • Beyler yaşım 13 sevdiğim bir kız var okulda falan tenefüslerde onla takılıyorum hatta okul çıkışı evine ben bırakıyorum sizce bu kız beni seviyormudur her yaptığım espriye hareketime gülüyor Sizce o beni seviyormudur?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ülkümkızılelma

    verir bu en kesin sevme belirtisidir

    Bunu söylemek için girmiştim




  • Abi geliğ buraya beni seviyormu diye uğraşmayın.Gidin adam gibi konuşun düşündüğünüz gibi değilse hemen durumu şaka yapmış gibi çevirin.2 örnek vercem.1-Beni köyden 6 yıldır sevdiğini bildiğin kız var.Akrabaları bile biliyor o kadar.Hep anlamsızca gülüyor ve karşı karşıya fln geldiğimizde gülerek kaçıyor utanıor fln.Bu ama belirtidir kesin değildir.2-Benim sınıftan bir arkadaşım var arkadaş dediysemde knk facede fala nbol bol konuşuruz ve bu kız.Sırada otururken yanıma gelir.Üzerime yaslanır(sırtıma omzuma vb...).Bir ara aynı anda cıktık koluma girdi.Ama bu kız beni sevmior sevse bu kadar rahat olmazdı sanırsam.Ya demk istediğim adam gibi konuşun seviyorsa zaten ondan sonra der sana benimle çıkarmısın diye :D.Şuan çıktığım kızı örnek vereyim bir de kız ilk zamanlarda ben nereye gitsem peşimdeydi.Köyde kızlarla takıldığımda bozulurdu ve bir ara koluma tüm gücüyle ve sinirle vurdu varya :D.Bakardı ve adam gibi konuştum.Çıkma teklifi etti ama ilk başta bir şey demeden gitti.Bir gece telefondan msj attı ve kabul etti.Yani seviyorsa er yada geç kabul eder bunu.Kızları sadece kız arkadaşları anlar onlarda tam anlayamaz buda insan doğasıdır...




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.