Şimdi Ara

Bir Kızın Sizi Sevdiğini Nasıl Anlarsınız? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
9
Favori
153.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • peynir ekmek ister gibi istersin verirse seni seviyordur vermezse sevmiyordur bu kadar basit
  • kızlar sevmez, acı verir
  • aşkın ızdırabın aq
  • byler kz durksz bna bkıp druyoo ya acilll cevapp
  • bnada öyle oldu yaa hacıı
  • nasıl anlaşılır ki bir kızın seni sevip sevmiyor oluşu? ne fark eder ki gidip ona duygularını açtığında alacak olduğun cevap?

    duygularını açmazsan hep bir heves içinde olursun belki seviyordur gibisinden, ama açarsan da terslerse amaaan sevmiyormuş ki zaten der geçinir gidersin ne fark eder ki?..
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shay given -- 12 Şubat 2017; 21:33:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre238

    arkadaşlar benim acil size yardıma ihtiyacım var. şimdi bizim sınıfta bir kız var benle konuşuyor başka konuşmuyor genelikle kimseyle mesela bir şaka yapcak emre emree!! diye falan bağırıp bana şakasını gösterir. şimdi arkdaşlarda arada bişey var zannedio biz beden dersindeyiz şimdi voleybol oynnuyoruz topu atıyorum kıza gidiyor o atıyor bana geliyo 3-4 el böyle atıştık tenefüs oldu öğretmen çalışın dedi topu attım başka biyere atacaktım elim kaydı top geri kıza gitti. işte bikerede bizim sınıftan biri seçildi herkes 1 adım ileri gitti bende gittim kız yanımda. daha birçok böyle şansmı tesadüfmü bilemem çok oluyor. bir arkdaşım diyorki sen onu seviyorsun değil mi? diyor bende hayır diyorum. arkadaşım diyor "ula 10-20 kanıt var birbirinizi sevmeniz gerek" diyor bende yok öyle bişey diom sonra rüyalarıma giriyor tek o arkdaşım demiyor bütün arkadaşlar diyor öyle. ama kıza bir türlü söyleyemiyorum. sizce aramızda bişey varmı çünkü ben okadar tecrübeli bir insan değilim.. yanıtlar için şimdiden teşekkürler.
    andımızı okuyoruz


    andımızı mı okuyoruz? okadar tecrübeli bir insan değilim..


    belli zaten ilkokulda ne tecrübesi arkadaşım?




  • Arkadaşlar benim sınıftan bir sevgilim var en önlerde oturuyoruz o da en arkalarda hoca arkaya geçince bende hocaya bakınca kız bana bakıyor aslında biraz utangaç, turnuvada (bu sene) düştüm ve kafam soyuldu bende aglıyordum tabii yanı gelip diyemedi tabii noldu diye simge diye bir arkadaşımız var ona sordmuş kemal'e noldu diye (benim adım kemal) oda düştü kafası soyuldu demiş kız sızce beni seviyormudur.
  • Seviyorsa, gelip konuşur bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: net0l0ck

    Arkadaşlar benim sınıftan bir sevgilim var en önlerde oturuyoruz o da en arkalarda hoca arkaya geçince bende hocaya bakınca kız bana bakıyor aslında biraz utangaç, turnuvada (bu sene) düştüm ve kafam soyuldu bende aglıyordum tabii yanı gelip diyemedi tabii noldu diye simge diye bir arkadaşımız var ona sordmuş kemal'e noldu diye (benim adım kemal) oda düştü kafası soyuldu demiş kız sızce beni seviyormudur.

    />




  • Arkadaşlar benim bir sorunum var şimdi bu kızı ben seviyorum ama o başkasıyla çıkıyodu ayrıldı ama hala çok yakınlar sonra yakın arkadaşı dediki bu kızın adı şule şule seni seviyo dedi ama eski çıktığını da hala seviyo dedi ben kıza tam söylecekken bu eski sevgilisi geldi okula okulun son günleriydi hemen onun yanına gitti bide bi kız bana çıkma teklifi etti bende söledim bunlara o kız kabul etmedin di mi fln dedi ortada kaldım kıza sevdiğimi söyliyim mi söylemiyim mi ?? bide okul dışında hep eski sevgilisiyle takılıyo kız
  • Çıkartıp masaya vurduysa seviyordur.
  • Dershanede bir kız vardı. Yanım boş olduğunda çoğunlukla yanıma otururdu. Sınıfta bazı erkeklerle konuşurken "Arkadaşım ben de iyiyim." cinsinden konuşurdu mesafeyi belirtir gibi... Ama bana hiç "Arkadaşım" demedi konuşurken. Ben de acayip utangaç biriyim anca tren hesabı bakıyorum. Sizce seviyor mudur?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: greenhell

    gider sorarsın, bu kadar basit


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seninle konusmak istediğini belli ediyorsa senindir :D :D
  • lütfen bana yardım edin dediğiniz herşeyi yapıyor bende onu seviyorum söledim ama biraz kızdı güldü triplere girdi benden başkalarıda ona aşık ama ben ona 4 yıldır aşığım anlayamadığım şey şu bikerede okula gitmedim (yarım gün zaten yarım gün okul vardı) ondan sonraki gün bana "OOOO Mert bey özlettirdiniz kendinizi" dedi bende "Özleminizi giderebilirsiniz burdayım" dedim tenefüste ise bana sarıldı hala dün gibi hatırlıyom ama artık başka okula gidiyo faceden falan zor görüşüyoruz hotmail den bir iki kere yardımmmm eddddiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
  • Sana bakıp gülüp salakça şakalar yapıyosa gelip ikidebir vurursa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xxEmir24xx

    Arkadaşlar benim bir sorunum var şimdi bu kızı ben seviyorum ama o başkasıyla çıkıyodu ayrıldı ama hala çok yakınlar sonra yakın arkadaşı dediki bu kızın adı şule şule seni seviyo dedi ama eski çıktığını da hala seviyo dedi ben kıza tam söylecekken bu eski sevgilisi geldi okula okulun son günleriydi hemen onun yanına gitti bide bi kız bana çıkma teklifi etti bende söledim bunlara o kız kabul etmedin di mi fln dedi ortada kaldım kıza sevdiğimi söyliyim mi söylemiyim mi ?? bide okul dışında hep eski sevgilisiyle takılıyo kız

    yarıldım :D
  • Arkadaşlar Gugün Benim İçib büyük gün Gidip kıza sölicem 1 haftadır asılıyorum hep takip ediorum avm de annesinin aczanesi felan varr oda avmde takılıyo onun oturdugu sandalyenin çaprazındaki sandalyeye oturdum oturu oturmaz bakmaya baskadı gizliden yakaladım sonra bende baktım gözünü çekmedi üstünden hep baktı yeter artık bugün sölicem
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.