30 Ağustos 2008 günü Eskişehir'de yapılan buluşmada.16 Marea ve 27 kişiden oluşan ekibe sonsuz teşekkür ederiz. Fazla bir yoruma gerek duymuyorum zira fotoğraflar herşeyi anlatıyor..
insanın marea alası geliyor böyle güzel aktivitileri görünce Eskişehiri görüncede üniversite günlerim aklıma geldi:) Bu arada klup organizasyonlarına Panda araçla katılmak mümkünmü acaba herkese kazasız,belasız yolculuklar...
Güzel olmuş vesselam.Bu katılamadığım 3.toplantı oldu.Herşeyi ayarlamıştım ama malum son anda bi aksilik yaşadım gelemedim. Resimelr çok güzel.Muhabbet çok güzel.Daha da güzeline hep beraber inşallah.
Tabiki neden olmasın Ama ortada olmaz ya eskortluk yapıcan yada en arkayaGerisi zaten muhabbet her zaman bekleriz quote:Orjinalden alıntı: ankay2 insanın marea alası geliyor böyle güzel aktivitileri görünce Eskişehiri görüncede üniversite günlerim aklıma geldi:) Bu arada klup organizasyonlarına Panda araçla katılmak mümkünmü acaba herkese kazasız,belasız yolculuklar...
quote:Orjinalden alıntı: Gokhan43 Vay; bizim DUB Marea tekrar Jantlanmış Yaz geldi gökhanım jantlanacaz taikide Toplantımıza katılan katılmayan herkese çok teşekkür ederiz.Birdahaki organizasyonda görüşmek dileğiyle..