Şimdi Ara

Fuel™ (ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
0
Favori
29.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyunun Adı: Fuel

Yapım: Asobo Studio

Dağıtım: Codemasters

Türü: Yarış

Platform: Pc, XBox360, Ps3

Çıkış Tarihi: 12 Mayıs 2009

Video: http://www.worthplaying.com/article.php?sid=54914

Konu: Codemaster, GRID oyununun başarısından sonra, yeni bir yarış oyununu daha açıkladı. Yapımcılığını Asobo Studios'un yapacağı oyunun ismi "FUEL" olacak. Yapımcılar yaklaşık 14.000km² gibi büyük bir oyun alanı vadediyorlar. Değişik arazilerde yarışabilme imkanı sağlayan "FUEL'de" tehlikeli gösteri hareketleri de yer alacak. Oyunda 2 ve 4 tekerlekli olmak üzere çok çeşitli araçlar da yer alacak.

Oyunun 2009 yılında; PC, Xbox 360 ve PS3 için gelmesi bekleniyor. Bunun dışında "FUEL", bu hafta Leipzig'deki Game Convention fuarında da ilk kez görücüye çıkacak.

[Kunye=140-4]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 10 Temmuz 2009; 16:14:54 >

• Öğlen bunun başlığını açacaktım ama vazgeçtim.
  • NFS-Undercover GRID'den fazla rehabet görürse işleri zor....
  • güzel olucak
  • Evettt şimdi hatırladım bu oyun Asoba Studio'nun 3 yıldır yapmakta olduğu ve dağıtımcı bulamadığı Grand Raid OffRoad oyunu arkadaşlar konusunu da ben açmıştım hatta.

http://forum.donanimhaber.com/m_6778376/tm.htm

Adamlar nihayet Codemasters gibi kaliteli bir dağıtımcı bulabilmişler ve oyunun ismini Fuel yapmışlar. Bu oyunun hala yaşıyor olmasına çok sevindim MotorStorm'a ciddi bir rakip olacak.
  • Yeni resimler geldi
     Fuel™ (ÇIKTI)
     Fuel™ (ÇIKTI)
     Fuel™ (ÇIKTI)
    http://www.worthplaying.com/article.php?sid=55456

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fink u freeky -- 5 Eylül 2008; 22:07:48 >

• Pek iyi grafik yok ama oynanışı güzelse beğenilebilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşin içinde Codemasters varsa kaliteli bir yapımın çıkacağına kesin gözüyle bakıyorum. Daha şimdiden iki ss'e bakıp iyi/kötü değerlendirmesine girmek gereksiz. İş gene NFS'ye odaklanıyor bir yerde. Eğer Undercover önceki iki oyun gibi olacaksa bu CM'nin yeni oyununa acaip yansıyacaktır. İSmi bile gazlamaya yeter, Metallica'dan esinlenmişler herhalde
  • codemasters işini iyi bilir..başarılı olacak bana göre.
  • güzel oyuna benziyor bu güner
  • Expansion Pack i de Kurşunsuz,Diesel falan olur
  • Grafikler vasat..
  • Benim için grafik değil oynanabilirlik önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurlarÖnünde -- 13 Eylül 2008; 12:54:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Expansion Pack i de Kurşunsuz,Diesel falan olur

• quote:

Orjinalden alıntı: SurlarÖnünde

Benim için grafik değil oynanabilirlik önemli

+1905

Bence Güzel Bir oyun olacak ama Bekleyip göreceğiz hep birlikte
  • quote:

Orjinalden alıntı: ClassRouGe

quote:

Orjinalden alıntı: SurlarÖnünde

Benim için grafik değil oynanabilirlik önemli

+1905

Bence Güzel Bir oyun olacak ama Bekleyip göreceğiz hep birlikte

Codemasters hem grafiksel olarak hem de oynanabilirlik olarak iyi iş çıkaracaktır yine sim-arcade karışımı bir oyun gelecek gibi.

• Codemasters'ın para hariç oyunun yapımına katkısı yok 3 yıldır Asobo Studio geliştiriyor bu oyunu. Grafikler sağlam açık arazi de offroad yapmak keyifli olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Codemasters'ın para hariç oyunun yapımına katkısı yok 3 yıldır Asobo Studio geliştiriyor bu oyunu. Grafikler sağlam açık arazi de offroad yapmak keyifli olacak.

Hmm dikkat etmemişim yapımcıya. Grid kadar iddialı bir oyun olacak.
  • Ne zmandır söle yarış oyunu arıyordum hele bide codemasters vasa iyi oyuna benziyor
  • benim mi gözlerim bozuk ? grafiklere vasat diyenler var.

pc için adam gibi offroad yarış oynu yok.. bence iyi duruyor grafikler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.