Şimdi Ara

Fuel™ (ÇIKTI) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
0
Favori
29.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler GT240 ile oynuyorum son sürücü yüklü fakat böyle ilginç bir grafik hatası var.
     Fuel™ (ÇIKTI)

Dokular geç geliyor hatta boşluk olarak görünüyor çoğu zaman. Herhangi bir yerde 5-10 saniye bekleyince düzeliyor. Onun dışında bir sorun yok.
    Buna benzer bir grafik hatasıyla karşılaşan oldu mu?

EDIT:
    Tamam, sorun anakartı değiştirince düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 5 Mayıs 2010; 3:31:16 >

• Ne yapıp ettiysem fuel in Windows Life ını çalıştıramadım ve bu yüzden kayıt edemiyorum. Peki ama bütün arabalarla bütün parkurlardan gezebilmemin başka yolu yok mu?

oyun aslında bu hali ile bütün parkurlarda gitmenize izin veriyor, ana menüde change camp bölümünde seçtiğiniz bi gezinti bölümü seçildikten sonra escape butonuna basarsanız tek bi araç, yani motosiklet ile parkurda serbest gezindi yapabiliyorsunuz.

İnternette ve burada yazan arkadaşlar şifreleri ve hileleri kullanabildiklerini söylemiş ama ben başaramadım. Bu şifreleri ne şekilde kullanmak gerek sadece tek parkur mu açılıyor yoksa bütün parkur ve arabalara açıp oynayabilmenin bi yolu var mı biri yardım edebilir mi acaba? Lütfen...
    Tüm bölümler ve araçlar: Aynı dizin altında, aynı dosya içinde numaraları değiştirmelisiniz. Örneğin: Crater Lake için SetHunTargetlnfos "Crater Lake"2 1074 2 10 "NONE"'ı şuna çevirmelisiniz: SetHunTargetln fos "Crater Lake" 2 1074 2 0 "NONE" Sıfıra çevirdiğinizde tüm araç ve bölümlere ulaşabileceksiniz.

Burada söz edilen sadece Crater Lake için mi geçerli. Ama diğer yerlerin numaları öyle gözükmüyor ki? Ben bütün hepsinin sonunu fısırladım ama değişen bi şey olmadı!

SetHubTargetInfos "YellowStone" 0 1071 1 0 "NONE"
    SetHubTargetInfos "Islands" 1 1072 2 4 "NONE"
    SetHubTargetInfos "Mountain 3" 2 1073 2 10 "NONE"
    SetHubTargetInfos "Crater Lake" 2 1074 2 0 "NONE"
    SetHubTargetInfos "Valley 1" 3 1075 3 20 "NONE"
    SetHubTargetInfos "Valley 2" 4 1076 3 30 "NONE"
    SetHubTargetInfos "Mountain 1" 4 1077 3 30 "NONE"
    SetHubTargetInfos "Mountain 2" 4 1078 3 30 "NONE"
    SetHubTargetInfos "Grand Canyon" 5 1079 4 45 "NONE"
    SetHubTargetInfos "Lake Powell" 6 1080 4 70 "NONE"
    SetHubTargetInfos "Chelly Canyon" 6 1081 4 70 "NONE"
    SetHubTargetInfos "Boysen Canyon" 6 1082 4 70 "NONE"
    SetHubTargetInfos "Valley 3" 6 1083 4 70 "NONE"
    SetHubTargetInfos "Sand Dunes" 7 1084 5 105 "NONE"
    SetHubTargetInfos "Fields" 8 1085 5 120 "NONE"
    SetHubTargetInfos "Crater of the Moon" 8 1086 5 120 "NONE"
    SetHubTargetInfos "Salt Lake" 8 1087 5 120 "NONE"
    SetHubTargetInfos "Valley 4" 8 1088 5 120 "NONE"
    SetHubTargetInfos "Mount Rainier" 9 1089 5 170 "NONE"

• Bakalım şimdi indiriyorum oynayalım görelim yorumumuzu yaparız
  • konuyu hortlatacam ama bende yeni yüklemeye basladım bakalım nasılmıs
  • oyun iyi hoşda oyunda save olmuyor. oyun baslarken yeni profil olustur diyorum, oluşturmuyor sanırım crackdan kaynaklı. var mıdır bir çözümü?
  • save sorunu bendede olmuştu crackden kaynaklı, ayrıca ofline profile de oluşturmuş olmanız gerekli, codemasterın bütün oyunları güzel...
  • oyunda tüm haritaları açtım

yok böyle oyun

fuel 2'si çıksın fiyatı ne olursa alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
    Ben bu oyunu kaç sene beklemiştim bilmem Asobo Studio 3 yıl dağıtımcı bulamamıştı şimdi görüyorum da fena çuvallamışlar oyunun dünya not ortalaması 67.

+1

67 mi ayıp etmişler
  • Şimdiye kadar çıkmış en güzel offroad oyunu budur! Fuel!ın yanında Pure, Reflex ve Motorstorm çok daha sönük kalıyor Baja'dan bahsetmeye bile gerek yok... Kesinlikle oynanması gereken bir oyun. Gerek harita, gerek araçlar gerekse oynanış ve efektler bakımından benden tam puan aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtoosecret -- 28 Nisan 2012; 19:54:21 >
  • konuyu hortlatmak gibi olacak ama yeni konu açmak istemedim bu oyunu steam den aldım ama fatal error veriyor fuel simgesinde kalıyor oyun ne yapmam gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alter Mann

konuyu hortlatmak gibi olacak ama yeni konu açmak istemedim bu oyunu steam den aldım ama fatal error veriyor fuel simgesinde kalıyor oyun ne yapmam gerekiyor

Games For Windows Live indirip kurmayı deneyin.

LİNK
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.