Şimdi Ara

TÜV Türk -randevu sistemi hizmeti 22 ilde (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.177
Cevap
4
Favori
253.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, forumdan anladığım kadarıyla bir tüv çalışanı var. Kendisine bir sorum olacak. Motorsikletlerde nelere dikkat ediyorsunuz.
    Bende bir Honda shadow var, ama orjinaliyle hiç bir alakası yok. Şase ve motor hariç, herşeyi değiştirildi el yapımı. tam bir custom oldu. Ruhsatta renk kırmızı geçiyor, ama ana renk yine kırmızı olmakla beraber tüm motor airbrushla alev deseniyle boyandı. Plakalık arka stopun altında değil, yanda ve plaka lambası mevcut. Egsozda chopperlarda doğal olarak ses çıkartıyor işin doğrusu, muayenede durumum ne olur sizce.
  • Ben Ankara'dayım. Takım çantasında tam olarak neye bakıyorlar? Ceset torbası, boyunluk istediklerini duydum doğru mu?
  • Ceset torbası hayır, boyunluk doğru, birde 2 adet reflektör isteniyor.
    quote:

    Orjinalden alıntı: resmonse

    Ben Ankara'dayım. Takım çantasında tam olarak neye bakıyorlar? Ceset torbası, boyunluk istediklerini duydum doğru mu?
  • 1999 Model R19 dizel (213000 km) aracımla 29/11/2008 ctesi tüv gemlik istasyonunda muayeneye girdim.Kusursuz olarak geçtim.Korkulacak ve büyütülecek hiçbirşey yok hepsi gayet işinin bilincinde olan ve de bizlere karşı oldukça saygılı insanlar.Abartılı şeylere inanmayon.Yancak uzunca bir beklemeye hazır olun.Yaklaşık 4 saat bekledim.
  • yarın 2007 honda civic i muayne ettirecem temiz kağıdı tüvtürk istasyonlarından alınabiliomu yoksa illa vergi daiesindenmi alıcam. ayrıca tüv türke gitmeden önce egzos muaynesi yapmam gerekiomu yoksa onlarmı yapıcak? acil yardım bekliyorum arkadaşlar...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kelto3

    yarın 2007 honda civic i muayne ettirecem temiz kağıdı tüvtürk istasyonlarından alınabiliomu yoksa illa vergi daiesindenmi alıcam. ayrıca tüv türke gitmeden önce egzos muaynesi yapmam gerekiomu yoksa onlarmı yapıcak? acil yardım bekliyorum arkadaşlar...


    temiz kağıdına gerek yok.internetten borcun olup olmadığına bak,zaten orada da sorgulama yapıyorlar on-line.Eğer borcun yoksa muayene yaptırabiliyorsun.Şu an için egzoz muayenesi şart değil diye biliyorum.Fakat kusur olarak yazarlar sanırım.Ama muayene olabiliyorsun.
  • boyunluk istemıyorlar

    tüvtürkün sitesınde bu konuda acıklama var...

    bırde turkıye ıkı kısma bolunmus kuzey ve guney dıye

    mesela ankarada 34 plakalı aracın muayenesı olmuyor bunun gıbı
  • dudullu istasyonu çok yoğun olur pendik istasyonunu kullanın tavsiyesi geldi siz ne dersiniz arkadaşlar? sabah 8 gibi acıbademden çıkacağım. halledebilir miyim dersiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duna -- 1 Aralık 2008; 20:40:53 >
  • ben yarın sultanbeyli istasyonuna gidicem iş yerimin yanında hemen
  • Abs arızası sorun teşkil eder mi acaba?
  • ANKARA da su an randevulu sisteme gecildi mi?yoksa direkt gidip yaptırabiliyor muyuz?
  • Sistemin nasıl işlediği hakkında tam bilgim yok ancak sıralar hakkında biraz bilgi vereyim .

    Bursadayım vede tüvtürk benim yaşadığım bölgede . Size kuyruğun fotoğraflarını çekmek isterdim . Ama sonu bile belli değil . Yani uzuyorda uzuyor...

    Koca bursada bir tane istasyona mecbur ettiler insanları

    http://www.tuvturk.com.tr/contist.asp?id=16

    Buna acil çözüm bulunması gerekiyor .
  • rezalet... skandal... aptallık... ben böyle aptal iş görmedim ya... neymiş efendim 06 plaka araç istanbulda muayene yaptırılamazmış. ee ne yapacaz? Ankara'da yaptıracaksınız. işimiz gücümüz yok. Bir muayene için Ankara'ya gideriz. Böyle aptallık böyle gerizekalılık olur mu ya. Sokayım böyle özelleştirmeye. Böyle tekelliğe karşıyım arkadaş. böyle aptalca mantık olabilir mi ya? Ne mantıkla yani. Sabah sabah onca yol teptim. Kapıdan çevirdiler beni. İşimden izin aldığımamı yanayım, bayramda muayenesi olmayan araçla memlekete gidecek olmamı yanayım. skandal bu ya.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Duna

    rezalet... skandal... aptallık... ben böyle aptal iş görmedim ya... neymiş efendim 06 plaka araç istanbulda muayene yaptırılamazmış. ee ne yapacaz? Ankara'da yaptıracaksınız. işimiz gücümüz yok. Bir muayene için Ankara'ya gideriz. Böyle aptallık böyle gerizekalılık olur mu ya. Sokayım böyle özelleştirmeye. Böyle tekelliğe karşıyım arkadaş. böyle aptalca mantık olabilir mi ya? Ne mantıkla yani. Sabah sabah onca yol teptim. Kapıdan çevirdiler beni. İşimden izin aldığımamı yanayım, bayramda muayenesi olmayan araçla memlekete gidecek olmamı yanayım. skandal bu ya.



    Saçmalığın ötesinde bir olay bu .

    Sonuçta insan öğretmen olabilir doktor olabilir mühendis olabilir . Ankaradan istanbula yerleşmiş olabilir . Ama ikameti herşeyi ankara . Arabasıda 06 plaka olabilir .

    Yani bir süre sonra muhtemelen sistem tam oturacaktır . Ama şu anda berbat durumda .




  • eminim polislerde beni durdurduğunda "sistem şu anda tam oturmadı. önemli değil buyrun geçebilirsiniz" der.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Duna

    eminim polislerde beni durdurduğunda "sistem şu anda tam oturmadı. önemli değil buyrun geçebilirsiniz" der.


    Şansına küseceksin.Cezayı ödeyeceksin artık.Yalnız bu sorun Danıştayla alakalı.Daha önce konuşuldu.Mahkeme izin vermiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 3 Aralık 2008; 1:37:38 >
  • arkadaşlar bu yeni sistemde dolmuşları, taksileri, halk otobüslerini ve buna benzer ticari araçlarıda muayene ediyorlarmı?

    bunu sorma sebebim eskiden bu araçlar dökülüyo olsa bile muayene istasyonlarına gitmezlerdi, gitmedende işlemleri yapılırdı... eğer bunun önüne geçilmediyse yemişim özelleşmesini...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

    bu bizim sattığımız araba mı yoksa rengi de aynı motoru da

    maşallah bizimkide ter temizdi. 85 ti. 172 binde satmıştık. 1-2 hafif kusur alacaktır muhakkak bişeyler çıkar gözden kaçan ama önemi yok. orjinalse araç hiç bir problem çıkmaz. şase nuamrası motor numarası en kolay okunan araçlardan biride şahindir.

    arkadaşım valla bizim araca çok benzettim bunu dıştan görüntüleri var mı?



    İstanbul da bu şekilde dolaşan bir şahin daha varmış ama 85 model büyük ihtimal 131 olabilir. Bazen seni gördük diye telefon geli haber geliyordu bana da :D

     TÜV Türk -randevu sistemi hizmeti 22 ilde




  • Bu konuyu okumadan muayeneye gitmemek gerekiyor...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: plasmon

    Abs arızası sorun teşkil eder mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.