Şimdi Ara

HAREKETLİ DUVAR ASKI APARATI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
14.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vogels' 6345 veya 6445 veya Omnimount UCL-L Tavsiye edecegim ama konu sahibi arkadas 2 mesaj atmasına ragmen ne istedigini soylememiş.

    Ornegin Benim İcin Guzel izleme acısını salonun her tarafından İzlenmesi onemli oldugu icin 120 derece donebilen biraz da yukarı asacagımdan dolayı yere 15 derece acı yapan ve donebilmesi icin duvardan en uzak mesafenin 60 Cm olması gerektiğinden ve estetiğe onem verdiğimden dolayı 46'' icin 6445 veya 6345(fiyatı da goz onune alınca 2 marka arasından en uygunu) Vogel's almayı dusunuyorum.

    Siz de ne amacla kullanacagınızı soylerseniz daha kolay yardım bulabilirsiniz...

    Bu arada yanlıs anlasılma olmasın ancak, piyasa da bazı montaj aparatlarının (ozellikle duvardan 30-40 cm den fazla uzaklasanların) zaman icerisinde Asagı dogru egildigini ve cok zor haraket ettigini gordum. O yuzden Alırken kalitesine biraz daha dikkat etmenizi oneririm... Ayrıca ekran boyutu yanı sıra TV nizin agırlıgı da en az ekran boyutu kadar etki eder askı aparatı secerken. Bu uyarımı da goz onune alınız...




  • Beyler 42" plazma için hareketli ve kaliteli duvar askı aparatı istiyorum aşağı ve yukarı kayabilen tavsiyeleriniz bekliyorum



  • LCD ve PLAZMA tv lerine çok para saymaktayız peki bu çok para verip de almış olduğumuz elektronik eşyaları evimizİN bir köşesine nasıl ne kadar güvenle koya biliriz.
    İşte bende size bu konuda bir kaç tavsiyem olacak.
    Eğer klasik bir yerleştirmek yapmak isterseniz size modern dizayn ve tasarımlarıyla ACHILL markasını önerecem ACHILL sehpa ve duvar askı parataları LCD ve PLAZMA nızı daha güvenli vede estetik olarak koruyacaktır.
    Eğer biraz daha teknolojik olsun derseniz ERARD markasını önerecem.ERARD sehpa ve duvar askı aparatları uzaktan kumanda sistemiyle yerinizden kalkmadan tv nizin yönünü değiştire bileceksiniz.Ayrıca kendisinin kumandasyıla evinizde TV nizi veya diğer bağlı bir elektronik cihazınızıda bu kumandayla kumanda etme olanağı sağlıyor.Bu ürünleri daha detaylı incelemek veya satın almak istiyorsanız.
    www.sehpamarket.com veyawww.plazmastandi.com sitelerini ziyaret ede bilirsiniz.Bununlada kalmayıp birçok online satış yapan sitelerde de satışı yapılmaktadır.
    İşin en güzel yanı Türkiye'nin neresinden alırsanız alın ücretsiz kargo veya eve teslimat söz konusu şimdiden hayırlı olsun




  • beyler bi bilen yokmu
  • merhabalar,


    vogel's modellerine baktınızmı ?

    eger bakmadıysanız asagıdakı lınk e tıklayın..


    http://www.vestelkonsept.com/?title=vogel_s_duvar_aparatlari&b=20012/130
  • Google Var

    http://www.aktivizyon.com/plazmalcdaparati.htm

    Plazma Askı Aparatı Yazınca Çıkıyor
  • beyler tamam da benim istediğim sadece aşağı yukarı hareket edebilen öne doğru çıkmayan kaliteli 200-250 ytl civarı bir aparat gördüklerimin çoğu öne doğru çıkıyo
  • SİZLER SÜPER BİR AÇILI ASKI APARATI VOGELS DEN DAHA GÜVENLİ VE DAHA UYGUN FİYATA EKTEKİ RESİMLER DAHA AYDINLATICI OLACAKTIR.....SEVGİLER

     HAREKETLİ DUVAR ASKI APARATI
  • BU DA DUVARA SIFIR HALİ EN ÖNEMLİ OLAN DİĞER MARKA AÇILI ASKILARDA DUVARA DÜBELLENEN BÖLÜM HEP UFAK LMUSTUR DOLAYISI İLE HER DUVARA TAKILMIYORLARDI BU APARAT IN 2 DÜBEL ARASI GENİŞLİĞİ 30 cm OLUP 4+4 YANİ 8 DÜBELLE ASILMAKTADIR YANİ KISACASI BUNDAN DAHA GÜVENLİSİ YOK KULLANIM İÇİN EKRAN BOYUTLARI 32,37,40,42,47,50 İNC BÜTÜN LCD VE PLASMALARI ASABİLİRSİNİZ SAYGILAR

     HAREKETLİ DUVAR ASKI APARATI
  • biraz önce bir arkadaşada yazdım aşağıda yazdıkalırmı önerdim nacizane tavsiyem
    Piyasada birçok plazmsatandı veya askı apartaları var bunların içinde tecrübe sahibi olarak ACHILL MARKAYI VEYA ERARD tavsiye ederim hem kaliteli hemde garantili ürünler .Arama motorlarına achıll plazma sehpa sı yazarsanız bulabilirsiniz veyawww.sehpamarket.com veyawww.plazmastandi.com adreslerindende ala bilirsiniz eve kadarücretsiz gönderim yapılıyor.
    Bilbiğim kadarıylada izmirden online satış yapan site var ordada olması lazım.Hele eradlar bir mükemmel uzaktan kumandalı.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: 0sedan

    BU DA DUVARA SIFIR HALİ EN ÖNEMLİ OLAN DİĞER MARKA AÇILI ASKILARDA DUVARA DÜBELLENEN BÖLÜM HEP UFAK LMUSTUR DOLAYISI İLE HER DUVARA TAKILMIYORLARDI BU APARAT IN 2 DÜBEL ARASI GENİŞLİĞİ 30 cm OLUP 4+4 YANİ 8 DÜBELLE ASILMAKTADIR YANİ KISACASI BUNDAN DAHA GÜVENLİSİ YOK KULLANIM İÇİN EKRAN BOYUTLARI 32,37,40,42,47,50 İNC BÜTÜN LCD VE PLASMALARI ASABİLİRSİNİZ SAYGILAR

     HAREKETLİ DUVAR ASKI APARATI



    marka, model, kisacasi biraz daha detay alabilirmiyiz?

    tesekkurler...




  • Plazmastandı rumuzlu uzaklaştırılmış vatandaşın verdiği linklerde öyle hareketli, asansörlü, uzaktan kumandalı bir ürün yok.
  • Konuyu yukarı çıkaralım...

    Varmı öneriler..Akrobat tv askılarında özellikle.. 46 inc tv için..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: REM1903

    Konuyu yukarı çıkaralım...

    Varmı öneriler..Akrobat tv askılarında özellikle.. 46 inc tv için..


    Osedan bu işileri iyi bilir ama üstünden zaman geçmiş , konu hakkında bilgisi olanlar f/p ürünleri önerirlerse makbule geçer
  • iyide dediğin markaların hiç biri türkiyede yok, hepmiz amerikadayaşamıyoruz yokmu türkiyede kolay bulabileceğimiz hareketli askı aparatı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selomundo

    iyide dediğin markaların hiç biri türkiyede yok, hepmiz amerikadayaşamıyoruz yokmu türkiyede kolay bulabileceğimiz hareketli askı aparatı?
  • samsung 40'inç sehpanın üzerinde bir lcd televizyonum var.Odamın tasarımını biraz değiştirmek istedim geçenlerde tv mi duvara astırmak için samsung servisini aradım askı aparatı 60 tl montajına 50 tl ücret istediler Bir tv montajı 110 tl ye geldiği için vaz geçmiştim.Sonra forum sayfalarında bir kaç tane askı aparatı yorumlarını okudum pıyasada baya bir askı aparatı var ama benım alacağım askı aparatı sabit oldugu için pek de markaya gerek kalmadığını gördüm ve sony samsung gibi bayilerde hep markasız aparatlar satıyorlar sağlamlık açısındanda sorun olmuyacağını düşünüyorum.askı aparatını alıp montajını kendim yapıcaktım ama internet sayfasında askı aparatlarına bakınca bir sitede www.etiasteknoloji.com da askı aparatı ve montaj ücretsiz 59 tl gördüm şaşırdım açıkcası internet sitesini inceledim baya ünlülerin evlerinde büyük firmalarda işler yapmışlar.Her türlü askı aparatını isteğe görede yaptırabiliyorlar benim en cok hoşuma giden ücretsiz montaj yapmaları ve İstanbulun her ilçesine hizmet veriyorlar eğer askı aparatı veya açılı hareketli askı aparatı bakıyorsanız bence bu siteye bakın ve aparatı nasıl montaj yaptıracam diye düşünmeyin ve evime gelen kişiler bilgi açısından çok iyilerdi ve gerçekten işini düzgün yapan tertemiz çocuklardı.Ben çok memmun kaldım ve herkese tavsiye ederim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.