Şimdi Ara

PS3 PAL MI NTSC-U MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
40.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps3 almayı düşünüyorum evde 37750 lcd de var da ps3 ü pal mı yoksa ntsc-u mu almalıyım detaylı bir şekilde bilgi verirseniz çok sevinirim

• dostum alısverisini yurtdısından kolaylıkla yapabilecek durumdaysan ntscu al tabi fiyat farkı yoksa pal al hem ulkemizdeki dvd leri ve satılan ps2 oyunlarını kolaylıkla oynarsın ızersın amam ntsc u veya j olunca ps2 ve dvd de region hatasını alır sorun ysarsın yok sadece ben ps3 oynarım diyorsan fark etmez al en ucuzunu:) yani kafana ntscj ler daha iyi oluyormus yok j yi japonlar yapıyor daha ıyı gibi bir fikre kapılmanı ıstemem bir tane sony var sen adını lekelemk ıstermydın...
  • eğer DVD izliceksen ve Ps2 oyunlarıda oynayacaksan PAL,sadece ps3 oyunları içinse farketmez ntsc alırsın..
  • boşuna pala 1500 ytl verme git sıfır 600-650 ytl ye ntsc -u al ben çok memnunum valla
  • PAL herzaman bir adim önde
  • Bence PAL al. Birkaç sene sonra bluray yaygınlaşırsa film izlemede sıkıntı çekmezsin. 150-200 lira fazla ver, pal al.
  • önce sabit başlıklara bakarsan daha iyi olur.Forumda biraz araştırmacı olmak lazım arkadaşım.2 günde bir aynı konu açılıyor,1-2 sayfa bakmaya bile üşeniyorsunuz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_12966423/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

myfranco Tarih 6 Ekim 2007; 1:29:19
    önce sabit başlıklara bakarsan daha iyi olur.Forumda biraz araştırmacı olmak lazım arkadaşım.2 günde bir aynı konu açılıyor,1-2 sayfa bakmaya bile üşeniyorsunuz.

+10000
  • ntsc makinalarda lcd tvye bağlarken bi sorun çıkmaz dimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: celalpsp2

ntsc makinalarda lcd tvye bağlarken bi sorun çıkmaz dimi?

Çıkmaz tabi sonuçta LCD TV diyorsun mutlaka PAL dışında NTSC görüntü desteğide vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

quote:

Orjinalden alıntı: celalpsp2

ntsc makinalarda lcd tvye bağlarken bi sorun çıkmaz dimi?

Çıkmaz tabi sonuçta LCD TV diyorsun mutlaka PAL dışında NTSC görüntü desteğide vardır.

Mutlaka değil,sadece pal olan lcdler maalesef var.
  • Benim gönlüm bunu karşılayacak para olduktan sonra hep PAL'dan yana.

PS3 için şunları söyleyebilirim, herkesin bildiği gibi aşırı sağlam bi alet, bozulma oranı çok çok düşük dolayısıyla garanti göz ardı edilebilir ancak Bluray filmler yaygınlaşınca bence cihazın PAL olması daha önemli olucak, her ne kadar şu anda Türkiye'de satışta olan Bluray filmler region free olsada, öyle olmayanlarıda gelicek yaygınlaşınca ve PAL olucaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 7 Ekim 2007; 1:38:51 >
  • 425$ ntsc-u 60 gb
  • Bencede arkadaşım pal al dvd filim filan izlerim diorsan blueray filimlerde de sorun yaşamazsın hemde ürünün garantili olur
  • quote:

DARKSIDE Tarih 7 Ekim 2007; 4:28:43
    Bencede arkadaşım pal al dvd filim filan izlerim diorsan blueray filimlerde de sorun yaşamazsın hemde ürünün garantili olur

bütün pal makinalar garantili değildir,garantisiz kaçak pal makinalar da vardır
  • arkadaşlar bn perşembe günü hem ps3 80 gb(ntsc-u) alıcm hemde sony KDL-32T2800 lcd televizyonunu alıcm ama bu televizyonun pal mı ntsc-u'yu mu destekliyor herhangi bi bilgi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim, bide sonylerin hepsi pal ve ntsc-u'yu destekliyor mu??
  • Yorumları okudum Pal ve Ntsc hakkında hıc bı bılgım yoktu yorumları okudugum kadarı ıle Pal makınalarda Blue-Ray PS2 oyunları LCD yada LED TV de rahat sorunsuz bı sekılde oynanmaktadır. Nstc ise sadece oyun ıcın alınır dıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogundmr -- 23 Eylül 2009; 10:46:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogundmr

Yorumları okudum Pal ve Ntsc hakkında hıc bı bılgım yoktu yorumları okudugum kadarı ıle Pal makınalarda Blue-Ray oyun PS2 oyunları LCD yada LED TV de rahat sorunsuz bı sekılde oynanmaktadır. Nstc ise sadece oyun ıcın alınır dıyorsunuz

ps3 ler free region dur o nedenle her oyunu her makine oynatır, ntsc pal fark etmez,
    blu ray filmlerin geneli free region değil bölge kodu var örneğin tr de aldığın bir blu ray pal dir ve ps3 ün ntsc ise ve blu ray in bölge kodu varsa çalışmaz ama free ise film izlersin fark burada ortaya çıkıyor
    bu arada hort için tebrik ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 23 Eylül 2009; 10:50:33 >

• Bir sorum daha olucak 40'' LCD dusunuyor Samsung yada Sony bravia yada yada Samsung LED Tv ne olabılır ? butce 4 bın aşmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogundmr

Bir sorum daha olucak 40'' LCD dusunuyor Samsung yada Sony bravia yada yada Samsung LED Tv ne olabılır ? butce 4 bın aşmasın

led tv izledim açıkcası gözlerimi rahatsız etti belli bir zamandan sonra samsungun cristal diye bir serisi var o daha iyi geliyor bana
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.