Şimdi Ara

:::::ŞiKAYETLER-YENİ HONDA CİVİC:::::

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
535
Cevap
1
Favori
72.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tüm Yeni Civic kullanıcıları lütfen bu bölüme şikayetlerini yazsınlar. Böylelikle belki bizi bir gören ya da duyan olabilir. Şu yoruma da herkesin katılacağı kesin Civic piyasadaki araçlar içerisinde özellikle şikayet olasılığı en az olan araçtır. Hepimiz aracımıza bağlıyız, ancak bazı konular beni gıcık ediyor.
    İlk olarak ben başlayım Honda Türkiye yeni çıkmış bir araca kısa surede bir cok donanım eklemeye başladı(vsa,rds,bagaj kiliti vs.) bunu yaparken civicin ilk versiyonlarını alan kişileri neden düşünmedi??????????? Ben neden yeni kasa bir araç almışken kısa surede aracım full olmasına ragmen donanımca eksik kalmaya başladı???? hadi bu süre 2-3 sene olsa kimse birşey demicek ama yeni çıkmış bir araçta boyle bir uygulama bence aracı ilk alanlar için oldukça üzücü bir durum. Özellikle VSA gibi cok gerekli bir güvenlik sisteminden mahrum kalmayı kim ister. Ki araçlarımıza 40.000 ytl'ye yakın paralar vermişken. Honda önceden haber vermeksizin donanımda değişiklik yapma hakkını gerçekten de gizli tutmayı başardı, çünkü vsa geleceğini bilseydim kesin beklerdim.
    Arkadaşlar lütfen herkes şikayetlerini yazsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the patriot -- 16 Mayıs 2007; 23:53:54 >







  • corolla ve civic arasında kararsız kalmıştık. civic tercih nedenlerimiz, sunroof olması ve görüntüsünün en azından daha genç yaşlara hitap etmesiydi. Corollada çok güzel araba ancak sanki 35 yaş ve üstü gibi duruyordu. Bu sebepten civic aldık.

    :) Henüz herhangi bir şikayetimiz yok. Fakat keşke şunlarda olsaydı dediğim noktalar da yok değil. Örneğin,
    Yağmur, Park ve far sönsörleri keşke olsaydı.

    Anahtarı çok gıcık, Bagaç açma düğmesi ne bileyim bazı arabalarda açma düğmesine iki yada üç kez basınca bagaj kapısıda açılıyordu. Bu da olabilirdi.

    Tabi bunları zaten bile bile aldık civicimizi. Pişmanda değiliz. Tek keşke dediğimiz nokta, düz vites yerine otamatik vites olsaydı konusu oldu. Ve yine siyah renk konusu. Galaksi gri ve siyah arasında gidip gidip gelmiştik. Siyah çok güzel duruyor. Yalnız haftada bir arabayı yıkatmak gerekiyor. Çok çabuk tozlanıyor. Tabi bunu da göze alarak siyah almıştık.




  • Böyle bir konu vardı sanırsam,kimsenin çok önemli şikayeti olmayınca fazla kullanılmadı galiba arka sayfalarda kaldı.
  • 1.Yol bilgi ekranı cok yetersiz.
    2.Rds yok.
    3.Motor oldugu gibi acikta. KaBlolar gorunuyor.
    4.Tekerlek sesi
    5. 6 yıl garanti icin 450 ytl vermek zorunda bırakılmam.

    Bunlar benim en rahatsız oldugum konular. Ancak yine de civic den cok memnunum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: DR.ADNAN

    Böyle bir konu vardı sanırsam,kimsenin çok önemli şikayeti olmayınca fazla kullanılmadı galiba arka sayfalarda kaldı.

    Konu biraz yozlaştı, hatta o konuyu da patriot açmıştı.
    Şimdi daha temiz bir sayfa uygun görülmüş.
  • şehir içi yoğun dur-kalk trafiğinde ilerlerken, eğer klima ve teyp açıksa, durunca zaman zaman devir 500-600 lere kadar düşüyor ve motor horulduyor. sonra toparlıyor kendini. iki saniye içinde olup biten bir hadise. bu durum bana garip geldi. elektriksel bir vaka olduğunu tahmin ediyorum. bu durumla karşılaşan var mı, ya da açıklaması veya çözüm önerisi olan ?
  • Benimde sabahları ilk calıstırmada motor sogukken kendiliginden kesik kesik gaz veryor. 2000 devire kadar gaz verip kesiyor. sonra tekrar veriyor. sanki otomatik jigle kararsiz kalıyor. Baslangıcta benzinden dediler. Benzincimi degistirdim ama hala gecmedi.
  • -Geç tepki veren elektrikli direksiyon
    -Anahtar üstünde bagaj açma/kapama olmaması
    -Bagaj kaplamasındaki özensiz kesim ve işçilik
    -Yol sesi
    -Arka hoparlörlerin kalitesizliği
    -4 cam otomatiğindeki garip kilitleme sistemi(diğerleri için kilitleme halinde şöför için açık olması gerekli)
  • 1-far sensörü
    2-katlanabilir anahtarlık
    3-yol sesi üstünde biraz daha iyileştirme gerek
    4-bazı arkadaşların sonradan taktırdığı dashboar(adını yanlış biliyor olabilirim...şu teybin yerine taktıkları)
  • benm şu anda sadece bir şikayetim var şu navigasyon sisteminin fln olduğu ekranın olmaması(türkiyede navigasyon daha gelişemedi ama ilerisi için)!!sonradan taktırmak için o kadar araştırma yapmamız gerekecek!!japonyadaki civiclerde var nie türkiyede çok daha eksik donanımlı civic üretiolar ki japonlardakilerde aynaların otomatik katlanması gibi özellikler de var..
    bu arada aracın yol sesinden şikayeti olanların lastik markaları ne??önceden sanırım başka lastik vardı bizimkinde continental lastik var arabada abartılacak bi ses yok..hatta uzun yolda kafanı dinliosn..saygılarımla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue61 -- 18 Mayıs 2007; 14:31:59 >
  • öncekilerde en azından bende bridgestone var
  • quote:

    Orjinalden alıntı: throlll

    öncekilerde en azından bende bridgestone var

    Araç ilk çıktığı zamanlarda alanlarda bridgestone lastikler mevcut bendede durum aynı fakat bu lastikler gerçekten çok kötü yol tutuş olsun lastik sesi olsun gelen darbeleri absorbe gücü olsun sanırım hondada bunun farkına varmış olmalıki sonradan satılan civiclere continental lastik koymaya başladı.
  • ** sileceklerin fasılalı çalışma ayarının olmaması
    ** park lambaları ile kısa farların yanma durumunun ayırt edilememesi
    ** çok önemli değil ama radyo istasyon isimlerinin gözükmemesi
  • kısa farların ışığı yetersiz ...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Brada


    quote:

    Orjinalden alıntı: throlll

    öncekilerde en azından bende bridgestone var

    Araç ilk çıktığı zamanlarda alanlarda bridgestone lastikler mevcut bendede durum aynı fakat bu lastikler gerçekten çok kötü yol tutuş olsun lastik sesi olsun gelen darbeleri absorbe gücü olsun sanırım hondada bunun farkına varmış olmalıki sonradan satılan civiclere continental lastik koymaya başladı.


    Bizimkilerde (önceki kasa) Michelin var. Tutuşu filan iyi. Bridgestone'a geçiş gereksiz olmuş.

    quote:

    Orjinalden alıntı: sovalye99

    kısa farların ışığı yetersiz ...



    bendeki önceki kasada da kısa far yetersiz gibi geliyor, hatta en üst konumdayken bile. Ama nedense bu konumdayken karşıdan gelenler veya solladıklarım rahatsız oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurBJK -- 20 Mayıs 2007; 22:53:11 >




  • VALLA BRİSTONE LASTİKLERDEN KURTULDUGUMA ŞÜKREDİYORUM NEYDİ O YAA YOL SESİ NEYİSEDE UZUN YOLDA ARABAYI İYİ TUTMUYORDU ÇUKURLARDA ÇOK SARSIYORDU GÖRÜNTÜSÜDE ÇOK KÖTÜYDÜ CONTANİEL LARI TAKINCA ARABANIN GÖRÜNTÜSÜ VE YOL TUTUŞU ÇOK DEİŞTİ DAHA BİR AGIR OLDU ARABA BRİSTONELER BERBATMIŞ TABİKİ TEK LASTİK BİLİRİM ODA MİCHELEN
  • 2007 civic sedan düz vites elegance , VSA lı, xenon far, ön arka park sensörü, deri koltuk 40 milyar fiyat verdiler. sizce iyi bir fiyat mı



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riazor Blues -- 22 Mayıs 2007; 23:46:36 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ayhanca

    2007 civic sedan düz vites elegance , VSA lı, xenon far, ön arka park sensörü, deri koltuk 40 milyar fiyat verdiler. sizce iyi bir fiyat mı



    şikayet kısmına yazılmış bir mesaj... fiyattan şikayetçiyiz, çok fazla indirim yapılmış
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ayhanca

    2007 civic sedan düz vites elegance , VSA lı, xenon far, ön arka park sensörü, deri koltuk 40 milyar fiyat verdiler. sizce iyi bir fiyat mı

    ZATEN CEVAP BİLE YAZMAYA GEREK YOK BU ZAMANDA HELE BİDE CİVİC İN ÇOK SATTIĞI ZAMANDA OKADAR HEDİYE VERMELERİ İMKANSIZ ADAMLAR RESMEN 3.5MİLYAR İNDİRİM YAPMIŞLAR BEN İNANMADIM BUDURUMA
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.