Şimdi Ara

Türkiye'ye Afgan Göçmen Akını (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
6
Favori
26.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
457 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ''Kes sesini Reis ne derse o''

    demiş birisi....O'na cevaben ;



    Kabilemisiniz siz Reis diyorsunuz?

    Başınızda çoban olmadan Kendi hür iradenizle karar veremiyor musunuz? Yani daha net söylemek gerekirse , siz ADAM Değil misiniz?

    Reis ne derse O diye bişey yok !!! Bu ülke ne zaman Reis'in oldu bilader? ANAYASA VAR !!!

    Anayasa Hukuku var, idare Hukuku var... idare Yasası var, Anayasa var... Reis dediğin adam devletin bir çalışanıdır...

    Ayrıca ; 'Reis' Küçük tekne kaptanı demektir...



    Ne kadar Küçük Tekne Kaptanı varsa....
  • Arkadaşlar, Bu Göçmenler özellikle Erzurumda 2-3 gün dilendikten sonra otobüs parasını denkleştirip, Batı illerine geliyorlar...

    Devlet buna ses çıkartmıyor...


    ülkeye müdaheleye zemin hazırlanıyor bence...


    Bu AFGAN dedikleri insan artıklarını ülkemize almalarında başka ne sebep olabilir? çok büüyük bir plan uyguluyor akp...
  • Bizim kendi insanimiz memleketi terk etmeye can atarken elin ecnebisimi buraya takilip kalicak ? bunlar firsatini buldugu anda kacar giderler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackGhost12

    Bireysel silahlanmayı bu yüzden sonuna kadar destekledim. Onlar hazırlanıyor. Bizde hazırlanmalıyız. .



    2018 sonu-2019 da savaş beklediğimi daha önce söylemiştim bin defa.

    Birilerine ya da olumsuz bir duruma karşı öfkeni dizginlemezsen bu senin başını belaya sokar benden söylemesi Türkiye de kolay kolay iç savaş çıkmaz ama çıkarsa da güvenlik kuvvetleri bunu rahatça bastıracak düzeyde sahipsiz değil bu memleket buna emin ol öfkeni kontrol edemezsen birilerine sinirlenip o sürekli eleştirdiğimiz katillerden bir farkın kalmayacak pozisyona düşersin o yüzden sakin ol öte tarafta suçsuz birini öldürmenin vebali çok ağırdır
  • Bu konuda yapacağım tek şey akp dışında herhangi bir partiye oy atmaktır.
  • Arkadaşlar diğer konuya yazmıştım buraya da kısaca yazıyım.

    Ben istanbul yenikapı tarafında oturuyorum. Sabahları marmaraya giderken, köşede 15-25 kişiden oluşan afgan ve ona benzer ülkelerden oluşan günü birlik işçiler oluyor. Her sabah ama her sabah aynı yerde aynı saatte o ınsanlar orada oturup iş beklıyorlar. Oglene dogru hepsı gitmiş oluyor.

    Daha sonra marmaray'ın girişinin orada ispark'ın otoparkı var. Her sabah orada zenci hayat kadınları oluyor, bazen 3-5 tane bazen 10 tane abartmıyorum. Sokagın başında ise polis karakolu var ve marmarayın ıcınde kımlık soran polısler var.

    Boyle ulu orta her allahın gunu kendılerını pazarlıyorlar ve kımse bunlara dur demıyor. Polıs muhtemelen rusvet alıyor görmezden gelıyor.

    Bizim bına da da etıyopyalılar kalıyor, pansıyon yapmıslar burayı her gun farklı afrıkalılar gelıyor.

    Tam bir pislik yuvası olmuş istanbul, özellıkle de buralar. Ömrum bu igrenclıklerın ıcınde gecıp gıdıyor, umarım bır gun kurtulurum bu ulkeden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 4 Nisan 2018; 0:53:29 >




  • Alsınlar anasını satayım hepsini alsınlar. Afgan Suriyeli Özbek nerede suç potansiyelli insan var hepsini bir araya toplasınlar. Gelecekte bizi zor günler bekliyor. Suç oranlarında ciddi artışlar olacaktır. Yazık... Türk milletini asimile etmeye çalışıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 4 Nisan 2018; 0:56:28 >
  • Toplumu birileri istediği gibi şekillendirmek için bunu yapıyor. Bunu yaparken de Cumhurbaşkanı bu ülkenin öz vatandaşlarını biletlerini alıp gönderelim diyerek kovuyor. Türklüğümüzü unutturuluyoruz. Milliyetçiliği ayaklar altına aldık diyenler lafını inkar etti ama davranışlarını değiştirmedi. Nereye kadar böyle devam edecek? 6 milyon mülteci nedir?
  • minmaster kullanıcısına yanıt
    Söz konusu gelen kişinin kimliği değil. O zaman senin mantığınla hareket edersek bütün libyalıları,somalileri,ıraklıları,afganistanlıları,pakistanlıları vb savaş olan heryerde yaşayan insanları dolduralım ülkeye ne dersin ? Ortalıkta onları görüyoruz zevkinden bırakmamışlarmış da falan filan. Adamların ülkeleri millet ile konuşurken umurlarında ama uygulamaya bakınca umurlarında bile değil. Bizden çok dolduruyorlar cafeleri,sahilleri.Kafanı ahaber'den kaldırabilirsen göçmenlerin işlediği suçları görürsün. İlla gelipde senide çarpmalarımı lazım ki gerçekleri görmen için ? Şuana kadar bu mültecilere 30 milyar dolar harcandı. Bu parayı devlet verirken bana mı sordu ? Ülkenin heryerini özelleştiren, Kulüplerden vergiyi silip 1 hafta sonra elektrik ve doğalgaza zam olarak vatandaşa gömen bir yönetim var ve senin gibi acizler halen bu yönetimi savunuyor.
    Ayrıca o müslüman dediğin kişilerin Türkiyeye adım attıktan sonra nasıl boya küplerine döndüklerini açılıp saçıldıklarını iyi görüyoruz.
    Hükümdarlığınızın son demleri derken son seçimde %2 pusulasız oy olayı olmasaydı Aklı olan her insan HAYIR çıkacağını iyi biliyor. Şuanki anketlere de iyi bakmanı öneririm akp-mhp %45 bile yapamıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baymakli_Dondurma -- 4 Nisan 2018; 10:24:46 >




  • Özellikle son 7-8 yıldır izlenen politikaya baktığım zaman yerli ve milli kavramının Araplaşma olduğunu görüyorum. Gittikçe araplaşıyoruz.. Bunu Sadece Suriyeliler - Afganlar vs vs anlamında konuşmak doğru değil.. Ekonomisi ve Sanayisi iyi olmayan bir ülke nüfusunun %10 u kadar mülteci alıyor.. Bunun altında yatan birtakım gerçekler illa ki vardır.. Bu insanların evlerine dönmesi için hiç çaba harcanmıyor.. Gelenler hemen çocuk yapıyor nasıl mültecilerse artık.. Eğitimi ekomonisi sanayisi bir tarafa bırakıyorum 20 yıl sonra toplum kurallarını zerre bilmeyen, cahil, dünyaya bir katkısı olmayan bu insan grubu sürekli çocuk yapıp sayı olarak belli bir seviyeye geldikten sonra iş işten geçmiş olacak.. Çünkü ne istiyorlarsa altın tepside sunuluyor bana göre. Buraya gelen yaklaşık 5 milyon Suriyeliden %kaçı savaştan kaçıp geldi. Minimum %60 ı Türkiyeye gelmeyi fırsat olarak gördü ve yanlış politikamızdan istifade edip buraya yerleştiler.. Bu insanlardan gelecekte ne fayda bekleyebilirsin... 2012-2013 yıllarını hatırlayın.. İstanbul yine kalabalıktı ama abi pes artık ya. Oturacak bir tane park bir tane yeşillik alan kalmadı. Heryerde bunlar..




  • bir ülkenin içine nasıl edilir...
  • Truva atı
  • İçim soğuyor içim. Ohhhhhhhh rahatladım.
  • Devlet malı deniz yemeyen ... 2023 bu devlet "YOK OLACAK"O melunun suratının nasıl çirkinleştiğini görmüyormusunuz?Eylem ve söylem o kadar farklı ki sizce bir anda AFGANLARIN bu ülkeyi seçmeleri tesadüf mü trump ben suriyeden çekiliyorum dedikten sonra 1 ay önce yola çıkmış afganları bilmiyormuydu 2019 ülkenin kader tarihi aekepe gelirse bittik.
  • Ülkedeki suriyelilerin karıştığı olaylarla ilgili bir istatistik mi yaptında böyle konuşuyorsun ? Bu ülkede kaç türk vatandaşı suriyeliler tarafından öldürüldü? yaralandı ? malları çalındı ? dövüldü ? sayı olarak bilmiyorum ama böyle olayların gerçekleştiğini gazete ve tv.lerden öğrendim.Suriyeliler her bakımdan bu ülkeye külfet getiriyor.Ekonomiye, ülkeye faydaları yok zararları var.Barınma ihtiyaçları karşılanıyor, hastanelerde öncelikli tedavi oluyor.Üniversiteye giriyorlar, bir de üstüne devletten para alıyorlar.Bulmuşlar böyle bedava yaşamı hiç ülkelerine dönerler mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netfriend -- 4 Nisan 2018; 14:2:47 >
  • Herkes hakettiğini yaşar bu milletin %70 cahil ve yobaz kime ne anlatacaksın? Yada Anadolu'nun köyündeki comarinn umrunda mı bunlar onlar kendi avantasina bakar , ülkenin geneli kimsenin umrunda değil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cinemaximum2016

    Hepsi oy uğruna yapılan şeylerdir !!! yakında türkiye cumhuriyeti kimlikleri çıkartılırsa hiç kimse şaşırmasın ben en yakın zamanda yurt dışına dil kurslarına gidip orada hayat sefa süreceğim artık buranın cılkı çıktı !

    bunlar batılı elitler tarafından gönderilen yıkım ekibi hocam (akp'den bahsediyorum)

    bugünkü durum kimilerine göre basit görünse de, etkisi yüzyıllar sürecek. nesil bozulacak, kültür bozulacak ve ortaya bugünkünden bin beter bir vaziyet çıkacak. ülkelerin tarihlerinde, başka ırkların yoğun göçü, o ülkenin ekonomik, sosyal ve siyasal temellerini sarsmış ve geri dönülmez olaylara sebep olmuştur. bok yoluna gidiyor yalnız ve güzel ülkem...
    bana göre bu bir projedir. türk milletini kaynağında yok etme politikası. vatanını istila ederek, ekonomisini çökerterek, aklını, bilincini, kurumlarını dumura uğratarak yok etme.
    yani oy hesabı kadar küçük bir mesele değil.




  • minmaster kullanıcısına yanıt
    kin değildir o pet kadar aklın yok o yüzdendir

    Ekmek paylaşacaksan çık dışarı hemen başla, ülkemizde bir sürü ihtiyacı olan kişi bulabilirsin bu çok kolay, laf olsunda torba dolsun işte
  • quote:

    Orijinalden alıntı: felsefesever

    Daha fazla fakirliğe razı getirmeye çalışıyorlar. Ne kadar fakirlik o kadar oy demek AKP için.

    baktılar olacak gibi değil. Millet uyanmaya başladı. Yolunacak yeni taze kazlar arıyorlar işte.
  • Afganlarin sicili kabariktir. Uyusturucu, tecavüz ve bicaklamada en üst sirada yer alirlar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.