Şimdi Ara

Neden her seçimde hile var diyorlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
3.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kardeşim kör müsünüz? Her seçim ortaya dökülen videolardan, alınan kararlardan hiç mi mideniz bulanmıyor? Bunu sorgulamak yerine neden itiraz ediyorsunuz diyorsun yapılan hukuksuzluğa göz mü yumalım?
  • Çünkü ülkenin %99 u müslüman, kimse kul hakkı yemez
  • Mühürsüz oylar gecerlı ve evet basılı pusulalar kabul edildi başka söze gerek varmi? ?
  • her seçim değil. 7 haziranda demediler
  • rte 'nin 1994 Yılındaki İstanbul Belediye başkanlığı seçiminden itibaren bugüne kadar kazandığı onlarca seçim'in hepsin'dede hile var dediler.

    Hepsinde!

    Yav bir tanesinde arkadaş tebrik ederim de kazandın de be.


    Hazımsızlık fena bir hastalık
  • Hâla mühürsüz oy diyolar ya, o pusulaları hazırlayıp sandığa attılarda uyduruk bi mühür basmak mı zor geldi? Tamamen sandık başkanlarının hatası, ortalıkta dolanan 1 video var, ondan alip yuruyolar yok bilmem 2.5 milyon muhursuz oy varmış. Yok 25 milyon muhursuz oy var. Kafanızda öyle güzel algı oluşturuyolarki, chpnin %49 oy aldığını düşünen insan bile gördüm.

    Her seçimden sonra ayni bahaneler, bikerede çıkın başaramadık istifa ediyoruz diyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 18 Nisan 2017; 12:9:27 >
  • kılıçdaroğlu kendine yönelen okları görünce hemen bu yalanı atıyor ortaya. Arkasındaki bilinçsiz yobazlar da inanıyor. Kılıçdaroğlu da bu seçim de koltuk yerinde kaldı diye kıs kıs gülüyor.

    Şimdiye hiçbir seçimde Mhp den ve Akp den böyle bir savunma gelmedi çünkü liderleri kaypak değil.
  • Sence Kanunda Mühürsüz oyların geçerli olması mümkün mü ? böyle bi olasılık var mı.
  • 1- Bu her zamanki bir seçim değil ülkenin kaderini etkileyecek cumhuriyet tarihi boyunca olan en önemli seçim. Bundan dolayı durumun iyice araştırılması gerekiyor.
    2- Oy oranları çok yaklaşık, %60 - %40 olsa anlarım ancak %51'e %49 bir oran mevcut. Ve çalınan oylar varsa bu durum değişebilir.
    3- Mühürsüz oylar kabul edildi.

    Eğer hile hurda olmadıysa kontroller yapılsın ve gerekiyorsa referandum tekrarlansın. Ysk'nın korkusu nedir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk321 -- 18 Nisan 2017; 9:58:26 >
  • sizin gibi hukuktan demokrasiden anlamayan çomarlar anlamaz
    2014 deki seçimde 1 mühürsüz pusula için akp tekrar oylama yaptı diye haberleri görmüşsündür umarım ? şuan 2.5 milyondan bahsediliyor
    agit raporları ortada, agit'i tanımayarak diktatör ülkesi olma yolunda gidiyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 18 Nisan 2017; 11:9:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Deltoid-

    Savunma gelmedi mi adam yeniden tekrar etti hazirandaki secimleri daha ne yapsın ?

    kardeş oylar çalındı diye mi tekrar etti? Koalisyon kurulamadığı için anayasa emrediyor zaten tekrar seçim yapılmasını. Az düşünün ya
  • Ne söylentisi kardeşim! sosyal mecra bu hile videolarıyla dolu, birini açıp da izleyin! Herif almış önüne pusulaları tıkır tıkır basıyor evetini! Köylerde 2-3 kişi aynı anda giriyor seçim odasına! Mühürsüz pusulalarda ne yazdığını kim biliyor? Bu kadar basit bir seçim olduğu halde neden iptal edilen oy sayısı rekor seviyede? Parti seçiminde 50 tane seçenek varken, cahil veya dikkatsiz birisinin hata yapma olasılığı daha çokken; bu seçimde okuma yazması olmayan bir adamın bile hata yapma olasılığı çok daha düşükken neden 880.000 oy iptal edildi! Bu oyların hepsinin hayır olmadığının ispatını kim yapabilir!

    Asıl sorulması gereken soru, videosu kaydı alenen ortada olduğu halde neden her yediğiniz haltı inkar ediyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE08F0836 -- 18 Nisan 2017; 13:35:17 >
  • hırsızlıkları tehcilli de ondan
  • Arkadaşlar neden kendi insanımıza güvenmiyoruz neden her seçimde hile söylentileri çıkıyor gerçekten anlamak güç.



  • Çünkü var.
  • Eğer hayır kazansa dünyanın en temiz seçimi olurdu
  • way_big W kullanıcısına yanıt
    Bu ülkedeki tek yobazlar akp mitingindeki yobazlar ysk nın aldığı kararın haklı tarafını açıklasana madem yobaz değilsin işlerin resmi yürümemesi neden seni rahatsız etmiyor ? Köy muhtarı azığ ile ysknın yönetilmesi seni neden rahatsız etmiyor ? Çıkan videolar seni neden rahatsız etmiyor ? Hadi kültürlü kardeşim konuş bakalım.
  • Sonuç Hayır çıksaydı, Akpliler en başta itiraz edecekti
    hak yeniyor falan filan diye ortalığı ayağa kaldıracaklardı,kendileri lehine olunca hiçbir şey olmamış gibi davranıyorlar. Başta kendine müslüman diyenler yapıyor bunu. Bu ülkede kendine müslüman diyenler, haksızlık karşısında seslerini çıkarmıyor,yıllardır mazlumların umudu edebiyatı yapılıyor, 15 senedir Gazze aynı yerinde duruyor. Suriyeliler de "salarım" tehdidi ile yardım yapılıyormuş gibi gösteriliyor. İsrail ile işbirliği yapılıyor,Amerika'dan medet umuluyor ama sürekli batılı,sirail uşağı edebiyatı bitmiyor bunlarda. Ulan diyorum bende bir gerizekalılık mı var. Adamlar rüzgarın seyrine göre hal alıyor.

    Konuya gelirsek YSK açık açık itiraf etti mühürsüz oyları kabul ettik diye. 2014'te yanlışım yoksa kendileri ilk itiraz edenlerdi bu konuya akpliler. Çok samimi iseler sesleri çksın yoksa müslüman kimliği ile ortalıkta gezmeyi bıraksınlar. Lafla müslümanlık olmuyor. Ya gereği gibi davranırsınız ya da artık bu dini temsil etmediğinizi söyleyip inandığınız değerlere en azından samimi olursunuz.

    Açık söyleyeyim ülkedeki liberal islamcılar bana tiksinti veriyor artık. Hele iki yüzlü islamcılar daha da tiksinti veriyor.

    Sonuç hayır çıksaydı susacak mıydınız çok merak ediyorum. Siyasi meselelerde fanatizm boyutuna varan görüşlere tahammül edemiyorum. Tamam evrensel ahlak / etik'ten bahsetmek mümkün değil ama dindar geçinenlerin bu ilkesiz hareketleri insanı bıktırıyor. Hİle olan şeyde hile var diyoruz. Olmayan şeye var demiyoruz. Hukuki darbe yapılmıştır alenen açık ve net.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 18 Nisan 2017; 12:30:42 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cumhuriyet Kuvvetleri


    quote:

    Orijinalden alıntı: emre1393

    Çünkü ülkenin %99 u müslüman, kimse kul hakkı yemez

    Ne kadar yazık ki Müslümanlar oy çalmasın diye ateistler nöbet tuttu !

    Müslümanım diye geçinenler hırsızlığı, kul hakkı yemeyi vatani görev edinmişler bir de utanmadan bunu paylaşıyorlar zihniyetiniz batsın !

    Uyanın artık Avrupanın Amerikanın battığı yok batan biziz her geçen gün ekonomimiz eriyor daha fazla açık veriyor işsizlik artıyor ve koca bir ülke masallarla uyutuluyor.Yapmamız gereken ilk şey ekonomik reformlar ile dış politikamızı düzeltmek iken toplumu böyle ayrıştıran bu anayasa referandumunu aylarca gündemde tutmak en güçlü ticaret ilişkilerimizin olduğu yerlere kafa tutmak tarihi bir hataydı.

    Bakalım 16 nisan oldu öyle böyle istediklerini aldılar ''Atı alan Üsküdarı Geçti'' önümüzde ki süreçte bakalım ülkemiz nasıl güçleniyor yarın çıkıp 16 nisan başlangıç ö 2019 seçiminden sonra güçlü Türkiye olacak 2019 dan sonra şunları yapacağız derlerse de şaşırmayın.

    Müslümanlara hakaret etme, Cumhuriyet adını kullanıp Cumhuriyet adını kirletme, takiyye yapma!



    Ateistler müslümanlar hırsızlık yapmasın diye değil, kendi istediği sonuç çıksın diye çalıştılar desen daha mantıklı olurdu. Hiç bir sandıkta, hiç bir yerde tek bir oy bile çalınmadığı bembeyaz gün gibi ortada iken bunu farklı iftira yöntemleri ile karartman çok kinci bir hareket. Ortada en ufak bir hırsızlık, hile yokken Müslümanları hile yapmakla, hırsızlıkla suçlaman çok büyük bir iftira. Seçim özelinde sandıklarda bir hırsızlık sözkonusu değil. Gerçek pusula ve zarflardan bazılarının mühürlenmesinin unutulması sözkonusu. Mühürsüz zarf ve pusula ile kullanılan oyların kabul edilip edilmemesi tartışması var ortada. Ortada ne bir hırsızlık tartışması var, ne bir hile tartışması. Olayı farklı yönlere çekip, özellikle dindarlara hırsızlık iftirası atman çok çağdışı bir düünce. Ne bilimsel sosyolojiye, ne vicdana, de de ahlaka sığan bir durum.





    Hayır oyların en kötü ihtimalle en az %20si size göre dinci bize göre dindar insanlardan geldi. Hayır oyu verenlerin en kötü ihtimalle %85i müslüman! Müslümanlara ve özelde dindarlara hırsız muamelesi çekip hakaret eden senin zihniyetine karşı o Hayır oyu veren dindarların nasıl tepki verdiklerini ve size haddinizi nasıl bildireceklerini bilmiyor değilsin tabi.



    Hırsızlık her dinde, her görüşte, her ideolojide olur. Sanki ateistlerden hırsız çıkmaz. Bir sandıkta 100 evet, 99 Hayır çıksaydı ve oradaki sandık görevlilerinden ateistlerin elinde imkan olsaydı 2 Evet oyunu yok sayıp Hayır çıkarmayacağından nasıl emin olabiliyorsun?



    Ayrıca dolaylı yollardan ateistlere de hakeret ediyorsun. "Aslında Müslüman hırsızlık yapmamalı, ama ateistler yapabilir" iması çıkıyor. Hırsızlık yapmanın müslümanlıkla, dinsizlikle ilgisi yok. Ateist de olsan da müslüman da olsan Pagan da olsan hırsızlık yapacaksan yaparsın. Bu olgıiu kişilikle, o anki durumla, psikolojik ve sosyolojik durumla ilgilidir.



    Allah hırsızın elini kesin derken müslüman hırsızın elini kesin diyor. Zira bilmen gereken şey ise müslüman olmayana müslüman kanunu uygulanmaz. Allah Müslümanlara hırsız mı demiş oldu senin gibi. Tabiki hayır. Allah diyor ki insan beşerdir, Müslüman da olsa biri, her kötü fiili işleyebilir. İşte ben de bu yüzden müslüman olupta kötü fiiller işleyenlere karşı dünyada uygulamanız gereken cezaları emrediyorum diyor diyor Allah.



    Siyasi ve sosyal olaylardaki çarpıklıkları dinin İslam'ın üzerine yıkmak, özelde Müslümanların üzerine çamur atmak için kullanmak çok çağdışı ve ergen bir düşünce.




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.